Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden

 

Door anoukepouk, 5 februari 2011, 21:35

Maak favoriet 

foto anoukepouk

Re reacties op mijn weblog

Dank jullie wel, voor jullie lieve reacties, de reactie van yap, komt heeeeel dicht bij mijn gevoel.
Zat een paar dagen geleden op de chat, en vertelde dat ik 2 dagen gewerkt had op verschillende locaties, en dat ik na de 1ste dag, werkend met hele negatieve collega's, doodmoe Lees verder

Dank jullie wel, voor jullie lieve reacties, de reactie van yap, komt heeeeel dicht bij mijn gevoel.
Zat een paar dagen geleden op de chat, en vertelde dat ik 2 dagen gewerkt had op verschillende locaties, en dat ik na de 1ste dag, werkend met hele negatieve collega's, doodmoe thuiskwam, en na de 2de dag, met positieve collega's, blij naar huis ging, na een lange dag werken.
Iemand op de chat zei:" Wat vervelend dat je zo gevoelig bent", en ik reageerde stomverbaasd: Huh, hoezo, thats me!
Ben blij met mijn (over)gevoeligheid, smile.

Liefs,

156 keer bekeken


Nieuw op Netsamen:

foto BloemPetrafoto -Stientje-foto Edgarfoto Ketlinfoto Dimi G. V.foto Casper10foto Chaya.foto Masmi76foto Schrijver50foto MarionMfoto Tederfoto Koraalroodfoto Vinrasfoto bellissima65

Meer vrouwen

Meer mannen

Door anoukepouk, 3 februari 2011, 20:38

Maak favoriet 

foto anoukepouk

Misschien kunnen jullie me wijzer maken, maar snap niet, hoe ik tegelijkertijd, heel introvert kan zijn, en superextravert en open.

156 keer bekeken

Door anoukepouk, 29 november 2010, 18:56

Maak favoriet 

foto anoukepouk

Maandagmiddag, terugkomend van een dag hard werken, struikel ik eerst over 2 katten en een hond en een stuk of wat verspreid liggende schoenen, dit alles in mijn halletje van 1 bij 1. Verder de kamer inlopend word ik verwelkomd door mijn dochter en een vriendinnetje, die aan het zingen Lees verder

Maandagmiddag, terugkomend van een dag hard werken, struikel ik eerst over 2 katten en een hond en een stuk of wat verspreid liggende schoenen, dit alles in mijn halletje van 1 bij 1. Verder de kamer inlopend word ik verwelkomd door mijn dochter en een vriendinnetje, die aan het zingen zijn, met microfoons, maar voordat ik bij ze kan komen, ligt daar eerst nog een matras met een dekbed, waar zaterdag een paar vriendinnetjes van haar geslapen hebben, 1 op de bank, 2 op het matras. schooltassen, schoolboeken, dvd's, glazen, taartbordjes, snoeppapiertjes, van alles tref ik aan. Ben maar even begonnen om de keuken weer bewoonbaar te maken, afwasmachine uit en weer inruimen, aanrecht ontdoen van broodkruimels enz, ondertussen nog steeds begeleid door 2 zingende meisjes. Tringgggggggg, de voordeurbel, ik zie 1 van mijn zoons staan, samen met 3 vriendjes, heey mams, we komen even chillen in de keuken, spelletje monopoly spelen.
Ze lachen even om de zingende meisjes in de woonkamer en gaan dan de keuken in.
Weet even niet of ik moet lachen of huilen, verga van de pijn in mijn rug, mijn werk is op dit moment wel vreselijk leuk, ik mag 4 weken koken op de universiteit, maar fysiek wel heeel zwaar, maar besluit maar te lachen, is voor iedereen inclusief mijzelf een stuk prettiger.
Mijn oudste zoon komt zijn kamer uit en zegt dat hij moet werken, pfff gelukkig dat scheelt weer een stuk of 4 oudere pubers.
Wil eigenlijk de droger leegruimen, maar ja, die staat in de keuken, waar 4 pubers een spelletje zitten te doen.
Hoor af en toe woorden die ik niet zo fijn vind, dus doe ik de deur open en vraag ze heel vriendelijk of ze die woorden niet meer willen gebruiken, krijg te horen dat ze dat niet meer zullen doen.
Voel me stiekem best wel een beetje gelukkig, dat mijn kinderen en hun vriendjes weten, dat ze bijna altijd, welkom zijn hier, in mijn, best wel rommelige flatje
Ondertussen gaat mijn mobiel, mijn beste vriend, die vandaag jarig is, en vanaf Eindhoven stapvoets onderweg is naar huis, hij zit niet zo lekker in zijn velletje, dus vraag ik hem of hij bij mij een wijntje en een maaltijd komt doen. Ja graag, dat heb ik even nodig, is zijn antwoord.
Dit is zomaar een dag uit mijn roerige leven.
Wordt vervolgd.

157 keer bekeken

Door anoukepouk, 30 juni 2009, 01:24

Maak favoriet 

foto anoukepouk

Afsluiting

Vandaag eindelijk de eindevaluatie van onze gezinstherapie,
inmiddels 3 1 / 2 jaar en een heleboel emoties verder.
Ik moest Catherina de Grote worden, van een klein, onzeker, kapotgeslagen mensje,
tot een heerseres.
Een heerseres zal ik nooit worden, maar heb in die tijd wel mezelf leren kennen, en waarderen, Lees verder

Vandaag eindelijk de eindevaluatie van onze gezinstherapie,
inmiddels 3 1 / 2 jaar en een heleboel emoties verder.
Ik moest Catherina de Grote worden, van een klein, onzeker, kapotgeslagen mensje,
tot een heerseres.
Een heerseres zal ik nooit worden, maar heb in die tijd wel mezelf leren kennen, en waarderen, ben heel dicht bij mijzelf komen te staan.
Een hele opgave, om samen met mijn 3 getraumatiseerde kinderen een nieuw, hecht, gezin
te vormen.
Een nieuwe roedel, een nieuwe roedelleidster, niet iets wat mij door de natuur gegeven is,
een gevecht, een strijd met mezelf en toen...........was ik het zat om slachtoffer te zijn,
heb ik mijn verantwoordelijkheden genomen en was ik nog steeds. . . . . . een kwetsbaar mens.
Maar dat is oké, weet ik nu, een heel tranendal later.
Elke keer weer helemaal leeg, na een zwaar gesprek met onze hulpverleners, verdrietige, heftige,
boze, verwarde kinderen.
Wij zijn er nog lang niet, maar ik kreeg vandaag te horen dat ik een sterke vrouw ben, een goede moeder, een bijzonder mens, bloos, met een bijzonder inzicht in mijn kinderen, met het verzoek om mijn ervaringen en emoties op papier te zetten, zodat andere mensen hoop kunnen putten uit ons verhaal.
Ik weet niet of ik dat kan of wil, vind het even genoeg zo.
Wel wil ik jullie bedanken voor jullie geduld met mij, jullie lieve reacties en aandacht, dat heeft zeker bijgedragen tot mijn kracht om dit op een positieve manier te doorstaan.

Liefs,

Anoukepouk

156 keer bekeken