Home » Vriendschap » Prikbord
 Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden
Door starseed7, gister om 22:54

Mijn Numeroscoop : Heden Verleden Toekomst

Numerologie is de kennis van de getallen of vibraties. Wijsgeren uit voorbije tijden waren zich ervan bewust dat alles een trillingsgetal heeft. Ieder getal heeft zijn eigen vibratie of trillingsinvloed en daarmee zijn eigen speciale kenmerken. Numerologie geeft je de kans een beter inzicht in jezelf te verwerven, te realiseren wat precies onze gaven zijn, onze mogelijkheden en ook beperkingen.

hier is de link http://www. mijnnumeroscoop. nl/

Bekijk op YouTube zelf

6 keer bekeken

Door fundamentel, gister om 20:20

Ik heb weer een leuk site gevonden over Human Design

Je kunt je Chart opvragen en zien wat voor energie type je bent.
Bij mij klopt het als een bus. En ook hoe ik mijn beslissingen op basis van mijn innerlijke autoriteit neem, kan ik er zo uit halen en dat zit een bepaald chakra. Ik word steeds meer enthousiast over dit model. Er is veel meer over te zeggen, daarvoor kun je een consult nemen maar dit geeft al veel inzicht.

Kort gezegd leer je wie je bent en wie je niet bent (voor als je het nog niet wist). En dat kan bakken energie schelen als je geen aandacht meer hoef te schenken aan wie je niet bent als energie type, maar je je wel zo gedraagt omdat de buitenwereld dat van je verlangt.

http://human-des- igned-leven.- nl/human-design/het aura

Je vindt het wel;

13 keer bekeken

Door starseed7, zondag, 19:15

Planet X, Hercolubus or Nibiru. nasa insider speaks out .

planet -x nibiru-nasa insider freaked out!!

Bekijk op YouTube zelf

88 keer bekeken

Door starseed7, zondag, 16:50

Ik had twee visioenen over deze rode planeet

Ik wil mijn visioen wel delen Het gaat om catastrofale gebeurtenissen wat ik gezien heb over deze rode planeet het was overdag ik stond boven op een platform van een hoge wolkenkrabber ik zag opeens de maan het was volle maan En toen zag ik aan de linkerkant van de maan een rode Planeet In de dampkring Op Volle snelheid richting de aarde Ik was in de stad opeens kwam er een aardbeving alles werd met de grond gelijk gemaakt en die rode planeet kwam super dichtbij in onze atmosfeer toen werd ik wakker dat was mijn eerste visioen mijn tweede visioen was erg kort Ik zag de rode planeet en een zwarte Pyramide het was super hitec

Bekijk op YouTube zelf

93 keer bekeken

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van AmaZen LifeBanner van Jos Kleijnen