Home » Vriendschap » Prikbord
 Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden
Door Esprit, gisteren om 17:59

Prince

Sign of the times

Vanavond 23:20
NPO 2 Extra

Geniet....

(klik hier)

Bekijk op YouTube zelf

27 keer bekeken

Door fundamentel, donderdag om 10:05

Webinar 1 mei.. leuk!

(klik hier)

106 keer bekeken

Door Marietje37, donderdag om 10:01

Walking on sunshine!

Fijne dag!

Bekijk op YouTube zelf

103 keer bekeken

Door starseed7, dinsdag om 13:37

Mijnnumeroscoop

Algemeen - uitleg
Evenals bijv. de astrologie, is de Numerologie een wetenschap, die ons meer over onszelf of over anderen kan vertellen. Ook de Numerologie is op feiten gebaseerd.
Numerologie (getallenleer) is de kennis der getallen of vibraties en werd reeds eeuwen geleden door grote wijsgeren toegepast. Volgens hen heeft alles een trillingsgetal. Is het toeval, dat wij op een bepaalde dag, een bepaald uur en een bepaalde minuut zijn geboren. Is onze naam toeval? Moeten wij niet een aantal belangrijke lessen leren in ons leven of bepaalde opdrachten uitvoeren? Of is toch alles toeval? Dit leven, niet meer en niet minder, en dat was het? In onze handen zijn lijnen gevormd. De manier waarop die lijnen zijn gevormd is wel degelijk een zeer bepaald en volkomen persoonlijk patroon. Een handlijnkundige kan u aan de hand van vaste regels uitleggen, waar bepaalde lijnen en patronen op kunnen duiden.
Een astroloog kan uw horoscoop duiden en u vertellen dat u beïnvloed wordt door planeten en sterren, dank zij het feit, dat u toen, op die datum, op die tijd, bent geboren.

Numerologie kan een analyse geven van uw karakter en kan trachten een antwoord te geven op de aloude vraag "wie ben ik". De numerologie kan ons in staat stellen objectief en onbevooroordeeld een blik te werpen op onszelf en kan aangeboren talenten en mogelijkheden ontdekken. Wij kunnen niet alleen onze capaciteiten ontdekken, hoe we onze bestemming kunnen vervullen, maar wij kunnen ook onze beperkingen achterhalen en waar die liggen.
De informatie over uzelf en anderen is gebaseerd op het berekenen van de juiste getallen. Als voorbeeld: uw geboortedatum geeft een bepaald getal en geeft de lotsbestemming weer. Er zijn meer primaire getallen te berekenen, zoals: het ware innerlijk; het huidig zelf; de lotsbestemming; de bestemmingskoers; het eigen hart.
Dan zijn er ook nog secundaire getallen, zoals:
de geboortedatum; de grondvesten; de sleutel; enz., enz.. Er is geen langdurige studie of een bepaalde begaafdheid voor nodig. Een goed boek en u kunt aan de slag! Het is een kwestie van rekenen. In de numerologie wordt over het algemeen gewerkt met de enkelvoudige getallen '1 tot en met 9' en met de meestergetallen '11 en 22 en soms 33'.


Hier is de link (klik hier)

195 keer bekeken

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van OMB AcademieBanner van Yoga Vrouwenpower inspiraBanner van Snel en kortdurende hulp