Home » Vriendschap » Prikbord
 Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden


Nieuwe-Maan zondag, 22:07

Maak favoriet 

foto Nieuwe-Maan

Imbolc viering

Hi, Op 1 februari om 19.00 uur vier ik de naderende lente met een klank en meditatie ritueel van Imbolc in Zwaag N-H. Ik nodig 1 a 2 personen uit in mijn cirkeltje. Stuur maar een berichtje bij belangstelling.

71 keer bekeken

Stromend zondag, 13:39

Maak favoriet 

foto Stromend

Onderzoekje in Lijfwerk

Hallo allemaal,

Zou jij ook graag vrij(er) zijn in je leven en misschien wel met name op het gebied van dating? Wil jij je authentieke zelf de kans geven om de flow van het leven terug te vinden?

In realiteit zijn er vaak dingen / patronen / overtuigingen die ons hier enigszins van weerhouden. Voel jij de nieuwsgierigheid om dit thema op een lichaamsgerichte manier te onderzoeken? Ik zoek voor mijn afstudeertraject (bodymindopleidingen) een aantal oefenclienten. Zodat ik kan oefenen met het geven van sessies en jij jouw thema kunt onderzoeken op een manier die veel dieper gaat dan woorden.
We werken o. a. met Gestalt, opstellingen, bio-energetica, ademwerk en karakteranalyse.

Heb je interesse? Mijn praktijk zit in Delft en is goed bereikbaar

92 keer bekeken

greenl_Yv 22 januari, 14:25

Maak favoriet 

foto greenl_Yv

Gezocht

Hoi,

Mijn naam is Yvette, ik ben 30 jaar oud en ik zoek gelijkgestemden in de omgeving Alphen aan de Maas. Het lijkt mij leuk erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en interesses te delen.

150 keer bekeken

Diana- 21 januari, 19:55

Maak favoriet 

foto Diana-

Wandelen en spiritueel bijpraten

Hoi, woon je ook in Zwijndrecht en heb je zin om wekelijks te wandelen en ondertussen diepgaande gesprekken te voeren? Stuur mij een berichtje. Alle spirituele onderwerpen zijn prima. Ik beoefen zelf ook het een ander.

195 keer bekeken

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Adem Ontspan Beleef