Home » Overig » Zoekresultaten leden

Nieuwe vrouwen op netsamen!

Meertjuh, 48 jaar uit Zuid-Holland
SteenbokSteenbokHaan - AardeHaan - Aarde
Hey you,
net nieuw hier. Leuk dat je dit leest. Binnenkort volgt een uitgebreidere toelichting, maar nu even in het kort, ik doe aan yoga, bezig met een basiscursus sjamanisme, boeken van Thea Terlouw aan het lezen. Ik probeer mezelf verder te ontwikkelen, meer intuitie, meer flow, heel met mezelf etc.

Verder vind ik online daten eigenlijk super lastig.... je mist een twinkeling in iemands oog, hoe iemand lacht, hoe iemand beweegt. Ik kom jou liever gewoon in het echt spontaan tegen... zonder verwachtingen... maar ja, dat is tot op heden niet gebeurd, dus toch een kijkje hier.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: mezelf ontwikkelen, workshops (bv chakra's healen)
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: soms wel soms niet. Ik denk dat het ook belangrijk is om zelf dingen te ondernemen. Maar mocht de gemeenschappelijk interesse daar liggen, ja tuurlijk gezellig samen.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: regelmatig
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: is belangrijk

Lees het hele profiel

Samantha29, 28 jaar uit Zuid-Holland
BoogschutterBoogschutterSlang - AardeSlang - Aarde
Ik werk als stewardess en studeer daarnaast rechten.
Ik krijg energie van wandelen in de natuur, van mooie en eerlijke gesprekken met mensen en van (salsa) dansen.
Ik ben veel bezig met zelfontwikkeling en spiritualiteit. Ik ben een echt gevoelsmens en vind bijv Reiki en kaartleggen erg interessant. Ik doe aan yoga, meditatie, mantra's en wandelingen.
Afgelopen jaar heb ik alleen 2 bijzondere reizen gemaakt. Ik heb de camino de santiago gelopen (800km) en ik ben een week naar een ashram in India geweest (veel yoga, meditatie en stilte).
Ik ben heel enthousiast en meestal vrolijk, ik probeer dingen altijd van de positieve kant te bekijken. Verder ben ik erg zorgzaam en hou ik van een goed gesprek, ben ik echt thee verslaafd en gek op knuffelen.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Spiritualiteit is voor mij: in contact staan met jezelf en je gevoel. Ik ben een echt gevoelsmens en weet over het algemeen vrij goed wat ik voel en wat ik wil.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ik zou het heel gezellig vinden als er activiteiten zijn waar we beide gelukkig van worden en die we samen kunnen doen, zoals wandelen, reizen, salsadansen, klimmen of yoga. Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat ieder zijn eigen ruimte en tijd heeft om alleen of met anderen dingen te ondernemen.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Ik heb wel dagelijks contact met vrienden (bellen en appen), maar ik zie de meeste vrienden ongeveer 1x in de maand.
 • Mijn werk: Ik ben stewardess en heb dus het geluk om de wereld betaald te kunnen ontdekken. Ook ontmoet ik veel verschillende mensen met ieder een eigen verhaal, altijd interessant.
  Wel merk ik dat dit werk niet echt gezond is (nachten overslaan, tijdsverschillen en werken in een drukcabine) , dé reden voor mij om dit werk niet tot mijn pensioen te willen blijven doen. Mede daarom ben ik nu naast mijn werk ook weer aan het studeren.

Lees het hele profiel

Manouk87, 31 jaar uit Zuid-Holland
StierStierKonijn - VuurKonijn - Vuur
Ik ben vrolijk, gevoelig en creatief.
 • Mijn werk: Ik werk met kinderen en ben daarnaast creatief vormgever
 • Mijn favoriete boeken: Strangeland van kunstenaar Tracy Emin, bizar!
 • De sporten die ik beoefen: Yoga en modern ballet
 • Mijn laatst gelezen boek: Vele hemels boven de zevende - Griet Op de Beeck

Lees het hele profiel

Dejahh, 36 jaar uit Zuid-Holland
RamRamHond - WaterHond - Water
Creatief, intuïtief, moeder van een jongen. Ik maak graag muziek en ik schrijf. Mijn gevoelswereld is belangrijk voor me. Dat is mijn manier om het contact met mezelf te onderhouden, en dus ook om gelukkig te zijn. Ik zie mezelf als spiritueel, maar ook nuchter. Met beide benen op de grond.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Manier van denken. Ik ben er niet obsessief mee bezig (ben geen zwever), maar ik geloof dat er meer is en heb een uitgebreid gevoelsleven. Zelf probeer ik een balans te vinden tussen spiritualiteit en de beide benen op de grond.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Sowieso 1x per week. Het wisselt een beetje. Ik ben niet iemand die elke dag van huis is. Ik bewaar graag de balans tussen tijd voor mezelf en leuke dingen doen met anderen.
 • Mijn werk: Ik geef muziekles
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan: fotocamera, dagboek, basic benodigdheden zoals een borstel, ondergoed en wat kleding en wat geld i guess?

Lees het hele profiel

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview