Home » Overig » Zoekresultaten leden

Nieuwe vrouwen op netsamen!

Esprit711, 48 jaar uit Noord-Holland
SchorpioenSchorpioenHaan - AardeHaan - Aarde
Mijn leven is behoorlijk compleet met twee (volwassen) kinderen, twee paardjes waar ik graag mee ben, vrienden, familie, een baan en een fijn huis. Alleen die ware liefde, die zou ik toch zo onderhand wel graag willen ontmoeten...
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Spiritualiteit is voor mij vooral luisteren naar je gevoel en open staan voor anderen en voor ervaringen. Ik volg wat er op mijn pad komt en tot dusver heeft me dat heel veel gebracht.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan: Schoon ondergoed, geld en een tandenborstel
 • Ik beloon mijzelf zo: Glaasje martini met een bakje chips ;-)
 • Ik word ontroerd door: Lieve berichtjes van mijn kinderen

Lees het hele profiel

Anne-Paule1987, 31 jaar uit Limburg
TweelingenTweelingenKonijn - VuurKonijn - Vuur
Hallo,
ik kan hier wel een soort van sollicitatie neerzetten. Maar het is veel fijner om een echt gesprek te voeren.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Levenswijze, handelswijze.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Dat kun je van te voren niet weten of al invullen.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Ik heb veel tijd voor mijzelf nodig. Maar kan ook zeker niet zonder mijn vrienden en kennissen. 50/50 ..
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie: Ik werk veel en graag. Het is een deel van hoe ik ben. Fulltime werken hoort bij mij. Dat maakt mij gewoon gelukkig en vooral steeds ontwikkelen en nieuwe dingen leren. En veranderen/ verbeteren. Als een partner zich zou storen aan mijn passie voor werken is het geen match. Ik zou ongelukkig en passief worden 😋

Lees het hele profiel

Sannez, 49 jaar uit Noord-Brabant
TweelingenTweelingenHaan - AardeHaan - Aarde
enthousiast, actief, veel interesses,
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: yoga, buiten zijn met alle levende wezens, mindfulness, meditatie, lezen/lezingen, etc
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: graag, zoek de gezamenlijkheid op maar individuele vrijheid is ook belangrijk
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: frequent, besteed veel tijd met vrienden, activiteiten samen ondernemen
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: belangrijk, ik hou erg van lichamelijk contact en intimiteit

Lees het hele profiel

Goden2018, 46 jaar uit Zuid-Holland
WeegschaalWeegschaalZwijn - MetaalZwijn - Metaal
Desiderata
Max Ehrmann

Wees kalm temidden van het lawaai en de haast en bedenk, welke vrede er in stilte kan heersen. Sta op goede voet met alle mensen, zonder jezelf geweld aan te doen. Zeg je waarheid rustig en duidelijk, en luister naar anderen; ook zij vertellen hun verhaal. Mijd luidruchtige en agressieve mensen; zij belasten de geest.

Wanneer je jezelf met anderen vergelijkt, zou je ijdel en verbitterd kunnen worden, want er zullen altijd kleinere en grotere mensen zijn dan je zelf bent. Geniet zowel van wat je hebt bereikt als van je plannen. Blijf belangstelling hebben voor je eigen werk, hoe nederig dat ook moge zijn; het is een werkelijk bezit in het veranderlijke fortuin van de tijd. Betracht voorzichtigheid bij het zaken doen, want de wereld is vol bedrog. Maar laat dit je niet verblinden voor de bestaande deugd; veel mensen streven hoge idealen na, en overal is het leven vol heldendom.

Wees jezelf. Veins vooral geen genegenheid. Maar wees evenmin cynisch over de liefde, want bij alle dorheid en ontevredenheid is zij eeuwig als het gras. Volg de loop der jaren met gratie, verlang niet naar een tijd die achter je ligt. Kweek geestkracht aan om bij onverwachte tegenslag beschermd te zijn. Maar verdriet jezelf niet met spookbeelden. Vele angsten worden uit vermoeidheid of eenzaamheid geboren.

Leg jezelf een gezonde discipline op, maar wees daarbij lief voor jezelf. Je bent een kind van het heelal, niet minder dan de bomen en de sterren. Je hebt het recht hier te zijn, en ook al is het je al of niet duidelijk, toch ontvouwt het heelal zich zoals het zich ontvouwt, en zo is het goed. Heb daarom ook vrede met God, hoe je ook denkt dat Hij moge zijn en wat je werk en aspiraties ook mogen zijn; houd vrede met je ziel in de lawaaierige verwarring van het leven. Met al zijn klatergoud, somberheid en vervlogen dromen is dit toch nog steeds een prachtige wereld.

Streef naar geluk.

Zo dan , poging 3 om mij te profileren heet dat geloof ik, op deze site.
Bovenstaand mijn absolute favoriete stuk ooit geschreven, en dat is ook wel hoe ik in het leven zou willen staan, mijn streven zeg maar.
Moet nog best flink aan geschaafd worden op bepaalde punten. Maar ook is mijn streven realistisch : naar vooruitgang, niet naar perfectie. 1 dag tegelijk.
Ook zit er een herinnering vast aan het stuk tekst, maar dat vertel ik je als we een kop koffie gaan drinken.
Ik ben niet persee op zoek naar een relatie, dan komt er al weer zoveel druk op, dat ik het liefst keihard weg wil rennen.
Dus laten we met vriendschap beginnen.

Groetjes
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: alles, is een way of life
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: 1 keer per week
 • Mijn werk: nee
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan: boekje, pen pleisters soken ondergoed koffiepotje slaapzak kussen

Lees het hele profiel

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Snel en kortdurende hulpBanner van Creatieve vakantie FrankrijkBanner van Koen Van der Cruyssen