Home » Overig » Zoekresultaten leden

Nieuwe vrouwen op netsamen!

Coco2018, 43 jaar uit Zuid-Holland
TweelingenTweelingenTijger - HoutTijger - Hout
Ik ben een spontane rustige vrouw van 43 jaar.
Ik hou van leuke dingen ondernemen wandelen in de natuur of in een leuke stad. Ik hou van steden trips maar ook langere vakanties. Ik vind het leuk om alles te bekijken als ik op vakantie ben. In het dagelijks leven werk ik met kinderen. Ik ben geinteresseerd in alles wat met spiritualiteit te maken heeft. Ik houd me veel bezig met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Ik lees er veel over en volg regelmatig cursussen of workshops. Ook vind ik het gezellig om uit eten te gaan of wat te drinken op een terras.
Ik ben graag creatief bezig tekenen schilderen boetseren of schrijven.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Ik lees er regelmatig over en bezoek af en toe een beurs en volg soms een cursus. Ik wil graag bewust leven en vind persoonlijke ontwikkeling boeiend.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ik vind het leuk om dingen samen met mijn partner te doen .
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Regelmatig contact met vrienden vind ik belangrijk.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Ik vind het fijn en seksualiteit bestaat in vele vormen de hele sfeer er omheen vind ik belangrijk ik houd van aanraken en aangeraakt worden.

Lees het hele profiel

kiandraD., 39 jaar uit Utrecht
RamRamPaard - AardePaard - Aarde
Ik ben een trotse moeder, die door moeilijke periode in haar leven, heeft geleerd hoe sterk ze is. En dat ik van het leven houd en zijn diversiteit.
Ik schrijf gedichten en zielsgedichten. Heb drie bundels mogen uitbrengen.

momenteel ben ik begonnen bij een spirituelechat site. ik hou er van om mensen op die manier te helpen. En heb een eigen praktijk aan huis als medium.

Spontaan uit gaan gaan als het mooi weer is vind ik leuk of lekker uit wandelen.

Ik ben geadopteerd, en geboren in Dakka Bangladesh.
Ben er ooit geweest en vond het een belevenis.

Mijn levensmotto is; als ik iets eng vind om t e doen, ga ik juist proberen.

Want ik wil het beste uit mezelf halen.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: houden van het leven, en houden van jezelf. je kunt anderen niet helpen als je niet eerst ook jezelf leert liefhebben.
  ik ben medium en spreek met overleden mensen. En door mijn gedichten laat ik vaan het Goddelijke spreken.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: het lijkt me leuk als we samen naar beurzen kunnen of gewoon het bos in of strand.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: De meeste wonen verder weg.maar die zijn wel blijvend en close.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: dat is samen intens genieten, en me volledig bemind voelen als vrouw.

Lees het hele profiel

Lain83, 35 jaar uit Utrecht
WatermanWatermanHond - WaterHond - Water
Herken je dat? Dat je een leuk profiel treft hier en dan... Zo'n eerste berichtje is toch altijd enorm spannend. Wat vindt de ander ervan? Krijg je wel een berichtje terug? En eigenlijk is dat toch ook wel heel leuk! De eerste interesse wordt toch gewekt door de foto's en het profiel.

Ik ben 35 jaar en ben erg tevreden met mijn leven; heerlijk thuis, fijn sociaal leven, leuke bezigheden en zeer trots op mijn eigen bedrijf. Heb het erg goed en ben dankbaar voor wat ik heb. Een fijne relatie zou absoluut de kers op de taart zijn.

Ik word blij van:
-een man die mijn profiel helemaal leest (en reageert bij het zien van voldoende overeenkomsten),
-een goed gesprek,
-mensen die de muren durven laten zakken en bruggen durven te bouwen (respect!),
-mensen die zichzelf in hun kwetsbaarheid laten zien (dat maakt je ongelooflijk krachtig, sexy en aantrekkelijk!),
-ogen die lachen (en niet alleen de mondhoeken die omhoog krullen, maar een ECHTE lach),
-intelligentie,
-een cursus persoonlijke ontwikkeling waarbij ik steeds meer tot mijn kern kom en in mijn kracht wordt gezet,
-een goed boek,
-een heerlijke maaltijd,
-reizen,
-koken,
-Bachata & Kizomba,
-een dagje sauna,
-een goed glas wijn,
-een dikke knuffel,
-verdrinken in een zalige zoensessie,
-meedenken,
-authentieke en pure personen,
-originaliteit,
-oplossingen (wanneer dat nodig is ;-)),
-een goede massage,
-het bos,
-het strand,
-leuke dingen doen,
- spelen
-opgaan in het moment en
-mediteren.

En ja, ik weet het. Ik weet heel goed wat ik wil en ik vraag veel. Weet ook dat ik bereid ben om minstens zoveel te geven. En als jij de juiste man voor me bent zelfs nog meer ;-)

Ik haak af bij:
-liegen/bedriege- n/fakers -slachtoffergedrag,
-egoïsme,
-negativiteit
-oppervlakkigheid,
-slechte communicatieve vaardigheden (ik kan nog steeds niet je gedachten lezen),
-grote baarden (tja, ik heb voorkeuren),
-claimen,
-klagen/zeuren/m- opperen/roddelen,-
-geen authentieke interesse in me tonen en
-gebrek aan originaliteit.

Deze mannen maken me blij:
Humoristische, krachtige, kwetsbare, eerlijke en mannelijke mannen. Een verbaal sterke man die me doet beseffen dat ik niet altijd de sterke zelfstandige vrouw hoef te zijn en dat ik ook mijn zachtheid, kwetsbaarheid en vrouwelijkheid mag laten zien. Me over mag geven aan hem en hem mag vertrouwen. Me volledig mag openen in de wetenschap dat ik bij hem veilig ben en gewaardeerd wordt.

Ik sta open voor veel, dus ik ontvang graag een origineel voorstel van een bijzondere man. Een profiel zonder foto of een foto op verzoek is niet aantrekkelijk. Jezelf onderscheiden doe je toch echt het beste met een foto.

Ik ben vrij open en direct en houd er niet van om om de hete brij heen te draaien. Ik zeg wat ik denk en voel. In mijn optiek is de pijnlijke waarheid altijd beter dan een mooie leugen.

En het aller belangrijkste: pure en authentieke communicatie! Zonder dat is er niets mogelijk.
Mijn motto: alles ontstaat in communicatie en alles wordt opgelost in communicatie. Ben jij niet het type dat zichzelf in al zijn kwetsbaarheid durft te laten zien en te uiten, reageer dan niet. We zijn dan zeker geen matc
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Lezen, ontdekken, cursussen, verdieping.

  Ik mediteer en visualiseer dagelijks. Ook schrijf ik iedere dag in mijn successendagboek om te zorgen dat ik aangesloten blijf tot de overvloed van het universum
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Heel graag kijken waar we raakvlakken liggen. Hoe we van elkaar kunnen leren.

  Samen dingen doen is essentieel. Om als stel te leren, maar ook als individu. Ik wil energetisch nauw betrokken zijn bij mijn partner.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Regelmatig contact per telefoon en app. En ik streef er naar om ze regelmatig te zien.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Heel veel. Seks is enorm belangrijk!
  Maar wel alleen zeer goede seks ;-)

Lees het hele profiel

Pauliana, 25 jaar uit Noord-Holland
BoogschutterBoogschutterAap - WaterAap - Water
Ik heb een optimistisch wereldbeeld ook al zijn er hier op aarde nog al wat dingen aan de hand. Daarbij heb ik een bewuste levensstijl waarbij ik zoveel mogelijk rekening probeer te houden met alle levende wezens op deze prachtige planeet. Ik ben avontuurlijk en reislustig ingesteld, soms kan ik hier wat rusteloos en zoekend in zijn. Daarom ben ik op dit moment echt bezig mij te manifesteren in Haarlem op een vaste plek en vind ik het belangrijk dingen te doen die goed voelen, bij me passen, mij enthousiast maken en die ook een bijdrage leveren aan het collectieve bewustzijn. Ik ben zeer open-minded en houd ervan diepe gesprekken te hebben maar houd ook van luchtigheid en genieten van de kleine dingen in het leven.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Ik vind heel belangrijk en interessant me bezig te houden met de vraag: Wat komen wij hier doen en wat is mijn rol in dit leven en wat mag ik hier leren. Ik heb mij veel verdiept in verschillende onderwerpen rondom spiritualiteit. Wat voor mij erg belangrijk is is de kracht in mijzelf en onszelf als mensheid herkennen en hierin geloven en deze kracht te voelen. Ik kan mij niet vinden in stromingen en religies die de kracht buiten jezelf leggen. Wel vind ik het mooi om met de flow van het leven mee te gaan en me te durven overgeven en te interacteren met, noem het het Universum, the source of life en de liefde.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Samen ervaringen delen is voor mij een van de mooie dingen aan het hebben van een relatie. Ik doe dus graag dingen samen en ben daarnaast ook gesteld op mijn eigen vrijheid, ruimte en rust en respecteer dit ook voor de ander.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Dat verschilt in wat voor een periode ik zit. Ik ben niet elke dag met vrienden omdat ik het fijn vind mijn eigen rustmomentjes te hebben. Maar vaak wekelijks en met de een wat meer dan de ander.
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie: Ik zie dit als gescheiden. Wel kan je elkaar inspireren en helpen.

Lees het hele profiel

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Mindfulness in de NatuurBanner van Yoga Vrouwenpower inspiraBanner van Snel en kortdurende hulp