Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden

 

Door Jo-anne, 23 december 2020, 17:47

Maak favoriet 

foto Jo-anne

De tovenaarsleerling

We naderen het eind van het jaar. Een moment voor ons allen om eens terug te kijken. Voor mij was het een jaar om heel dankbaar voor te zijn.

De zorg rond mijn gehandicapte zoon Michael wordt nu gedeeld met een liefdevol gezin. Zij begrijpen dan niet de diepte van Lees verder

We naderen het eind van het jaar. Een moment voor ons allen om eens terug te kijken. Voor mij was het een jaar om heel dankbaar voor te zijn.

De zorg rond mijn gehandicapte zoon Michael wordt nu gedeeld met een liefdevol gezin. Zij begrijpen dan niet de diepte van zijn essentie. Maar ze voelen zijn oneindige liefde, waardoor ze van hem en zichzelf kunnen houden. Het heeft mij meer ruimte gegeven om energie te stoppen in mijn dromen.

Dank je universum, dat jullie hen op mijn pad hebt gebracht.

Had ik voor de coronacrisis altijd nog ergens het gevoel dat het verhaal in de media, een verhaal dat gemaakt is door een consensus. Maar waar ik met mijn eigen realiteit niet inpaste. Nu besef ik dat media niet anders is dan een geoliede machine, die ons een verhaal wil doen laten geloven, dat alleen maar ten dienste staat van de machthebbers. Ze weten als geen ander hoe ze het instrument angst kunnen gebruiken om ons als makke schapen naar de GREAT RESET te manoeuvreren. Ik heb de stekker uit mijn tv-ontvanger gehaald. En ik luister geen radio meer. Mijn informatie over het hele gebeuren haal ik uit de alternatieve media. Waarbij Robert Jensen zijn show en Del Bigtree met de Highwire voor mij de favorieten zijn. Robert, omdat hij een haarscherpe analyse geeft van hoe de media werkt. Del, omdat hij met vele medici over de hele wereld in gesprek is.

Wat een vreugde dat ik mijn eigen realiteit nu serieus neem.

Ik ben buiten de tijd gaan staan. Had ik voor de coronacrisis nog ergens het gevoel dat het morgen beter zou worden. Van de zomer besefte ik dat ik moest gaan leven in het hier en nu. Want nu scheen het zonnetje, nu kon ik een terrasje pakken. Nu had ik eten en morgen wist ik het niet zeker. Michael heeft me uitgelegd dat de gedachte, dat morgen alles beter wordt, door de machthebbers in ons systeem is geplaatst. Maar op het moment dat we dat deden zijn we een groot deel van onze creatieve vermogens kwijtgeraakt en zijn we een speelbal geworden.

Einde der tijden is niet het eind van de wereld. Wat ben ik verheugd dat ik dit onder ogen heb mogen zien en mijn creatiekracht is toegenomen. Er is zoveel meer rust in mijn leven gekomen. . . . . .

De hele tekst past niet binnen deze weblog, maar is wel te vinden op mijn website

http://www.spireality.nl/index.php/nieuws/blog/tovenaarsleerling

Bekijk op YouTube zelf

444 keer bekeken

Door Jo-anne, 14 oktober 2020, 12:51

Maak favoriet 

foto Jo-anne

Op weg naar een nieuwe wereld

Verdeel en heers. Zo hebben de Romeinen de Grieken veroverd. Zo proberen ze ons nu weer te overwinnen. We worden tegen elkaar uitgespeeld door de regels constant te veranderen. Door mensen, die vraagtekens zetten bij het hele coronaverhaal als criminelen neer te zetten. Mensen worden bang gemaakt voor iets wat Lees verder

Verdeel en heers. Zo hebben de Romeinen de Grieken veroverd. Zo proberen ze ons nu weer te overwinnen. We worden tegen elkaar uitgespeeld door de regels constant te veranderen. Door mensen, die vraagtekens zetten bij het hele coronaverhaal als criminelen neer te zetten. Mensen worden bang gemaakt voor iets wat er al is sinds leven op aarde… een virus. Ja, ik geloof dat COVID19 geëngineerd is in Wuhan. Of het losgelaten of losgebroken is, zullen we waarschijnlijk nooit weten. Al neig ik zelf naar het eerste scenario. Ze hadden gehoopt dat het virus veel dodelijker zou zijn, maar ons geniale immuunsysteem van 7, 5 miljard mensen is vele male intelligenter dan een paar laboratoriummedewerkers kunnen verzinnen.

Spannende tijden dus. Maar ook de hoop op een betere toekomst. Vanaf het moment dat ik een weg gevonden heb om met mijn zoon te communiceren heeft hij het over het destructuren van onze samenleving. Nou je kan wel stellen dat dit een sneltrein vaart aan het gebeuren is. Wanneer we naar een nieuwe samenleving willen gaan is dit noodzakelijk. Alleen op een wit canvas kan een nieuw schilderij gemaakt worden.

Misschien voel je je machteloos, maar weet dat we creatieve mensen zijn, die elk van moment van de dag ons eigen leven vormgeven. We doen dit door permanent voor te stellen hoe we onze directe toekomst vormgeven. We stellen ons voor hoe we in de auto naar ons werk gaan, hoe we onze geliefde zullen verwennen, hoe we onze kinderen willen opvoeden etc. Misschien zal je nu denken, nou ik had me het leven toch heel anders voorgesteld dan de situatie waar ik nu in zit. Misschien heb je zelfs de moed opgegeven dat dit leven uitzonderlijke schoonheid kan geven. Maar weet dat het je eigen diepste overtuigingen van machteloosheid zijn, die tussen jou en de verlangde realiteit in staan. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat geen enkele rationele affirmatie, dit kan doorbreken. Ik heb het oneindige geluk gehad om een zoon met Downsyndroom te krijgen, die met zijn liefdevolle uitstraling mij de kans heeft gegeven, om mijn beslissingsmomenten uit het verleden onder ogen te zien. Zodat ik de emotionele lading er af kon halen en daardoor een andere realiteit kan creëren.

Kunnen we de wereld weer in een paradijs veranderen? Ja, dat kunnen we door onze diepste verlangens te omarmen en te dromen hoe de nieuwe wereld eruitziet. Elke gedachte, elke droom wordt door het collectieve bewustzijn gedragen en is naar mijn mening het beste vaccine tegen het virus(waanzin).

378 keer bekeken

Door Jo-anne, 1 oktober 2020, 11:15

Maak favoriet 

foto Jo-anne

Dappere zielen gezocht

Of nu je geloofd dat het corona virus werkelijk zo'n gevaar is dat we allemaal weer opgesloten moeten worden of niet. Onze maatschappij, zoals we die kenden wordt voor onze ogen afgebroken. En ik vermoed dat iedereen een groot gevoel van machteloosheid ervaart. Maar we zijn volgens mijn zoon in Lees verder

Of nu je geloofd dat het corona virus werkelijk zo'n gevaar is dat we allemaal weer opgesloten moeten worden of niet. Onze maatschappij, zoals we die kenden wordt voor onze ogen afgebroken. En ik vermoed dat iedereen een groot gevoel van machteloosheid ervaart. Maar we zijn volgens mijn zoon in staat om universa te creëren. Waar zijn we dan de mist ingestuurd?

De afgelopen 22 jaar heb ik samen met mijn zoon met Down syndroom bijna in volledige isolatie geleefd. Door omstandigheden, maar ook door een traumatisch verleden was mijn netwerk heel klein. Eerst door er gewoon te zijn, later via gefaciliteerde communicatie met woorden heeft mijn zoon mij het vertrouwen in mijn eigen waarneming terug gegeven. Hij heeft mij een mensbeeld laten zien dat klopt en dat ik met de werkelijkheid kan staven. Dat wij co-creators zijn in het universum.
Hij heeft mij geleerd om elke steen in mijn wezen om te draaien, zodat de monsters die daar onder (zouden kunnen) zitten in een ander (dag)licht te plaatsen.
Omdat hij met zijn liefdevolle aandacht in het hart en de ziel van de mens mag kijken, ben ik erachter gekomen dat ik verhalen gemaakt had om het leven dragelijk te houden. Maar een verhaal is niet de realiteit en vertroebelde daardoor mijn waarneming.
Hij heeft me laten ervaren, wanneer wij onszelf werkelijk durven zien, wij krachtige liefdevolle wezens zijn. Die zo krachtig zijn, omdat we samen met de bron, die liefde heet de wereld kunnen veranderen.
Hij heeft me technieken laten ervaren om dit tot stand te brengen. Want zijn geest is niet verbonden met onze tijdslijn. Zijn geest is in staat om naar andere tijden en universa te reizen om antwoorden te vinden.

Een van de eerste gedachten die hij met ons deelde:
Het gaat om destructureren van de maatschappij, want de banken vallen toch al (Dit was in de tijd van de eerste financiële crisis). Later vertelde hij mij dat er 2 systemen zijn, die het voor de machthebbers mogelijk maakt om ons als slaaf te houden. Dat is het geld en onderwijssysteem.

Beiden brokkelen nu voor onze ogen af. Dit betekent dat er een vacuüm zal ontstaan. En voor een nieuwe creatie is deze leegte nodig. Laten we dit weer invullen door de machthebbers of pakken we nu eindelijk onze vermogens terug?

Alle vaardigheden en kennis, die ik in die 22 jaar van mijn zoon heb mogen leren, wil ik graag met jullie delen. Laat even een persoonlijk berichtje na, dan zal ik contact met jullie opnemen.

391 keer bekeken


Ben jij spiritueel ondernemer?

Door Jo-anne, 22 september 2020, 19:30

Maak favoriet 

foto Jo-anne

Onze gehandicapte medemens

Vandaag een telefoontje gehad van een reisorganisatie voor mensen met een beperking. Volgende keer mag mijn zoon niet meer mee. Dit is een tendens dat al jaren aan de gang is en waarschijnlijk al millennia. Maar zij zijn vaak zielen, die heel ver ontwikkeld zijn. Dit is de visie van Lees verder

Vandaag een telefoontje gehad van een reisorganisatie voor mensen met een beperking. Volgende keer mag mijn zoon niet meer mee. Dit is een tendens dat al jaren aan de gang is en waarschijnlijk al millennia. Maar zij zijn vaak zielen, die heel ver ontwikkeld zijn. Dit is de visie van mijn zoon met het syndroom van Down geschreven in de laatste dagen van Occupy.

Het gaat in dit proces om je eigen waarheid te vinden

Doordat we met velen in gesprek zijn geraakt, is er veel informatie uitgewisseld. Maar wat is nu waarheid? Er is zoveel tegenstrijdige informatie in de wereld. De waarheid is, dat wat jou het meest gelukkig maakt. Al het andere is afleiding. Dit lijkt simpel, maar we worden dagelijks gebombardeerd met boodschappen, die ons willen doen geloven, dat hun weg naar geluk leidt. En met de nadruk op HUN weg. Zie dat weer als het vormen van een piramide.

Het onderzoeken van wie jezelf bent gaat niet via het ratio, maar via het gevoel. Nu zijn er een aantal dynamieken, die het moeilijk maken je gevoel zuiver te krijgen. Erbij horen heeft als basis veiligheid. Veiligheid voor het lichaam is een belangrijke voorwaarde tot een gelukkig leven. Maar hier wordt bewust mee gemanipuleerd. Dat begint al op school. De leerkracht is de top van de piramide. Dus wanneer jij dicht bij de leraar kan komen, zal jouw gevoel van veiligheid toenemen. Alleen zij zijn ook geconditioneerd in wat geleerd hoort te worden. Met het gevolg, dat wanneer jij uit jouw gevoel leeft geen weerklank zal vinden bij de leerkracht. Zij zullen je als lastig omschrijven. Woorden als minder begaafd, niet intelligent, ADHD en autist zullen dan jouw richting worden uitgegooid. Door het aan de schandpaal te nagelen, worden anderen in de klas geleerd om dat deel van zichzelf te wantrouwen.

Kijk naar mij en wat zie je? Een hoogbegaafd mens of een kind, dat gemanipuleerd wordt door zijn moeder, die op de voorgrond wil komen? Dit zegt alles over hoe jouw verhouding met jouw gevoel is. Wat ik laat ervaren is een verbeelding te geven van jullie gevoel. Wanneer er gevoel in de groep is, zal ik erbij zijn. En genieten we samen van het leven. Zodra het verstand het weer overneemt zal ik weggaan of destructief gedrag vertonen. Ik kan niet anders, omdat ik volledig met jullie verbonden ben. Ik hou van het leven. Ik hou van mij moeder en ik hou van jullie. Ik geniet van jullie zoektocht naar ware kennis. Ik wil jullie daarbij spiegelen. Ik trek soms aan haren en plaag jullie graag. Maar het is altijd om jullie de mogelijkheid te geven een ander inzicht te verwerven. Dat is mijn taak op aarde. En ik kan jullie dienen met een lichaam met Downsyndroom. Ik ben in de gelukkige situatie, dat ik een moeder heb, die op zoek was naar haar ware identiteit en open stond voor mijn invloed. Maar er zitten vele mensen in instituten onder soms zeer slechte omstandigheden. Mensen, zoals ik met een bijzondere taak op aarde, waarvoor een lichaam is gevraagd dat fysieke beperkingen kent om zich volledig op hun werk te richten.

Ik spreek namens die mensen.

Bekijk op YouTube zelf

513 keer bekeken