Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden

 

Door Jo-anne, 2 augustus 2021, 08:03

Maak favoriet 

foto Jo-anne

Machosofty

Helaas kon ik niet reageren op jouw weblog. Dus daarom maar op deze manier.
Maar er moet me iets van het hart.

Ik zag op jouw profiel dat jij 2 x ingeënt bent met Pfizer. Het staat als eerste punt in jouw omschrijving. Ik ben het met je eens dat Lees verder

Helaas kon ik niet reageren op jouw weblog. Dus daarom maar op deze manier.
Maar er moet me iets van het hart.

Ik zag op jouw profiel dat jij 2 x ingeënt bent met Pfizer. Het staat als eerste punt in jouw omschrijving. Ik ben het met je eens dat wel of niet vaccineren een behoorlijke spelbreker kan zijn binnen een relatie. Maar of dit nu het belangrijkste punt is van wie je bent.

Maar ik behoor tot de mensen, die zich niet heeft laten inenten.
Ik kan me echter niet vinden in de bevindingen van dit onderzoek. Er spreekt hier een vooroordeel uit, dat mij zorgen baart.

Ja, het klopt dat ik geen kranten meer lees en nieuws kijk. Daar ben ik mee gestopt toen de eerste afgrijselijke berichten uit Italië kwamen. 8.000 doden. De mortuaria lopen over.
Dat lijkt veel, maar op een bevolking van 60 miljoen mensen overlijden zo wie zo 600.000 mensen per jaar. Puur omdat onze menselijk verschijningsvorm niet het eeuwig leven heeft.
Dit ging over een periode van 2 maanden. 8% moeten de mortuaria op kunnen vangen. Hier werd een grove leugen vertelt.
Dit was voor het eerst in mijn leven, dat ik realiseerde dat de mainstream media een propaganda machine is (geworden).
De angst, die gezaaid werd, heeft me al heel snel doen besluiten om de msm de rug toe te keren.
Ik heb zelf onderzoek gedaan naar de officiële cijfers. Geluisterd naar wetenschappers, die hun nek uit staken, die ons waarschuwden voor de negatieve gevolgen van de massavaccinaties. Zij verbannen werden van Youtube, Linkedin en FB, omdat ze een alternatief geluid lieten horen.

Maar wat me het meeste zorgen baart, is dat niet-gevaccineerden worden afgeschilderd als zijnde asociale mensen. Want asociaal ben ik zeker niet.

Dit zijn de redenen dat ik me niet laat vaccineren:
- het is een gigantisch experiment, waarvan de officiële testfase in 2023 pas wordt afgerond.
- Dit eigenlijk geen echt vaccine is, waar gebruik gemaakt wordt van een afgezwakte versie van het virus. Maar een heel nieuwe techniek.
- Dat bij alle experimenten in de afgelopen jaren bij het maken van een coronavaccine de proefdieren 50 - 100% overleden.
- Dat mijn natuurlijk immuunsysteem vele malen effectiever is dan een vaccinatie.
- De kans dat ik overlijd aan een auto-ongeluk is vele malen groter.
- Dat een vaccinatie niet voorkomt dat ik andere mensen kan besmetten.
- Dat het nu al gerapporteerd is dat er meer mensen overleden zijn aan het vaccine, dan in alle jaren daarvoor aan alle andere vaccines samen.

603 keer bekeken

Door Jo-anne, 30 juli 2021, 09:16

Maak favoriet 

foto Jo-anne

The great reset

Netsamen is toch een heel leuk platform. Voor mij is het echt een plek om connecties te vinden, zonder gelijk in de wurggreep te zitten om de ware te vinden.

Net een heel leuk gesprek met iemand gehad. Natuurlijk gaat het erover wat doe en waar liggen onze gezamenlijke interesses. Lees verder

Netsamen is toch een heel leuk platform. Voor mij is het echt een plek om connecties te vinden, zonder gelijk in de wurggreep te zitten om de ware te vinden.

Net een heel leuk gesprek met iemand gehad. Natuurlijk gaat het erover wat doe en waar liggen onze gezamenlijke interesses.

Gehad over de coronacrisis en hoe nu verder in de toekomst. Er wordt ons in de (alternatieve) media eigenlijk wel een somber perspectief gegeven. Van THE GREAT RESET, die ons alle plezier in het leven zal ontnemen.

Soms grijpt het me ook wel eens naar de keel, maar ik hou me vast aan mijn zoon. Hij voorspelde deze periode al tien jaar geleden tijdens Occupy. Een beweging, die over de hele wereld golfde naar aanleiding van de Arabische lente.

Dit is wat hij toen zei: Verzet je niet tegen de val van het kapitalisme, we kunnen deze energie gebruiken om een nieuwe wereld te creëren. Een wereld waar jullie je nog geen voorstelling van kunnen maken. Zo mooi zal het zijn.

Ja er komt een GREAT RESET aan. Maar het zijn de machthebbers en niet wij, die zich zorgen moeten maken.

Dit is een compilatie van foto's die gemaakt zijn tijdens een van de cirkels bij Occupy.

Bekijk op YouTube zelf

479 keer bekeken

Door Jo-anne, 20 juli 2021, 21:43

Maak favoriet 

foto Jo-anne

Liefdesrelatie.

Mijn zoon, met het syndroom van Down, is met een boek bezig.
Hij schrijft over een vorig leven, dat hij zich herinnert. Dit deel gaat over zijn periode in India:

Tibet,
Dat was niet even het vliegtuig pakken, maar eerst ben ik in India geweest. En ik laat even de Lees verder

Mijn zoon, met het syndroom van Down, is met een boek bezig.
Hij schrijft over een vorig leven, dat hij zich herinnert. Dit deel gaat over zijn periode in India:

Tibet,
Dat was niet even het vliegtuig pakken, maar eerst ben ik in India geweest. En ik laat even de plaatsen buiten beschouwing, omdat het om de boodschap gaat en niet waar het was, zodat mensen erover kunnen redetwisten.

Dit hele verhaal gaat over de boodschap. De boodschap, wie we als mensen zijn en wat voor kennis er toen was en wat er allemaal verdwenen is en hoe we dat weer terug kunnen krijgen. Daar gaat het boek over. Dus het is niet belangrijk in welke plaatsen in India, dat ik geweest ben. Maar daar nam mijn opleiding verdere aanvang.

Ik kreeg op dat moment een van mijn weldoeners als leermeester. We hebben veel gesproken over de krachten, die in Egypte aan de gang zijn en hoe deze desastreus ze zijn voor onze menselijke creatieve vermogens. We hebben lang en veel gedebatteerd hoe we deze verandering stop konden zetten en kwamen tot de conclusie dat dit in één leven niet zou gaan lukken.

In India en ook later in Tibet is de vrouwelijke energie een heel belangrijke motor van alle beslissingen, die in het land genomen worden. Daarom kijkt het Westen ook met minachting op het Verre Oosten neer, omdat zij vanuit een verwrongen mannelijke energie de vrouwelijke energie volledig wil onderdrukken.
Ik heb met mijn leermeester uren langs de kant van het water gezeten en gekeken naar alle dieren en planten en bomen en struiken en water, lucht en aarde. Hij heeft me geleerd om met hen in communicatie te zijn en zo hen te laten helpen met mijn plannen op aarde. De enige manier, waarop je medewerking krijgt van deze bijzondere wezens is, wanneer je zonder oordeel vanuit liefde en respect met hen in om gaat. Zij vormen zich als een kleurrijk gordijn, wanneer wij onze gedachten de ruimte geven. Dieren komen en dieren gaan en dieren brengen boodschappen vanuit liefde en respect naar ons toe. Hij leerde mij elke eigenschap van elk dier kennen en daarmee in een spel een creatie neer te zetten. De geuren, die bloemen verspreiden geven ons zoveel informatie over hoe de wereld zich verbindt met de liefde, dat het buiten elke beschrijving valt.

We genoten van elkaars gezelschap zonder dat er enige vorm van rivaliteit aanwezig was. Wij hadden een zielsverwantschap en hebben nog steeds, die zielsverwantschap, maar hij is niet meer op aarde aanwezig en zal ook niet meer terugkomen, omdat hij zijn taak volbracht heeft.

Hij heeft me geleerd om vrouwen te waarderen. De vrouwelijke bijzondere energie, die vrouwen zo enorm aangenaam maken voor de man. Seksualiteit is daarin eigenlijk een kleine oprisping van energie. Maar het samenzijn met een vrouw. Gewoon als in een dans door het leven is iets, wat door niets anders vervangen kan worden.

Ik had geleerd, dat je alleen je spiritueel kon ontwikkelen wanneer je afstand van de menselijke genoegens. En hij leerde mij juist om al die genoegens te omarmen en lief te hebben. Want anders waren ze nooit op aarde gecreëerd.

En wanneer ik de genoegens lief heb ga ik kwaliteitsverschil merken en kies ik voor wat ik op dat moment prettig vind. En dat is altijd in overeenstemming met het hart. En zo hoort ook een partner gevonden te worden. Nooit vanuit economische motieven of angst om alleen te zijn, maar vanuit het genoegen om het gezelschap van de ander te zijn. Ik kan jullie dit niet genoeg benadrukken, dat dit de weg naar volmaking is.

467 keer bekeken

Door Jo-anne, 19 januari 2021, 18:31

Maak favoriet 

foto Jo-anne

Gegroeid

Gegroeid.

Afgelopen maandag is mijn zoon met het syndroom van Down 25 jaar geworden. Mam, je bent de beste moeder, die je als kind kan wensen. Dank je voor deze 25 jaar.

Ik kon deze woorden nu in een open hart ontvangen. Hij heeft al zo vaak gezegd dat ik Lees verder

Gegroeid.

Afgelopen maandag is mijn zoon met het syndroom van Down 25 jaar geworden. Mam, je bent de beste moeder, die je als kind kan wensen. Dank je voor deze 25 jaar.

Ik kon deze woorden nu in een open hart ontvangen. Hij heeft al zo vaak gezegd dat ik de beste moeder ben, die hij zich maar kan wensen. Maar altijd vond ik dat hij geen gelijk had. Want ik herinnerde mij de keer dat ik hem uit pure machteloosheid op zijn bed had gegooid en voor rotte vis had uitgemaakt. Omdat ik op geen enkele manier aan zijn verstand gepeuterd kreeg, dat videorecorders kapot gaan als je versneld vooruit spoelt. En dat ik absoluut furieus was, als ik weer 3 kg waspoeder in mijn slaapkamer vond. Of de keer dat ik hem als baby aan zijn lot had overgelaten, toen de artsen geen ader in zijn kleine knuistje kon vinden. Maar ik vergat alle keren, dat ik voor hem op de bres ben gesprongen. Dat ik hem uit het ziekenhuis gehaald heb, omdat ik vond dat zij hem niet goed behandelden. Dat ik stad en land heb af gereisd om een manier te vinden om verbinding met hem te leggen. Dat ik mijzelf binnenstebuiten gekeerd heb, om elke belemmering, die er was tussen mij en hem weg te nemen. Ik, de rationele mens, ben op zoek gegaan naar mijn emoties en gevoel. Want dat is een taal, die hij spreekt. Ik heb familie, man en vrienden achter me gelaten, omdat zij niet meegegaan zijn op die reis. Want er zijn zovelen verknocht aan hun eigen ego, dat wanneer het geconfronteerd wordt met zijn beperkingen, zij alles in het werk stellen om het beeld van zichzelf vast te houden. Ze hebben me buitengesloten en zwart gemaakt, maar het deert me niet. Want de weg, die mijn zoon mij dagelijks laat zien, is de weg van de onvoorwaardelijke liefde. En dat is deze tijd, waar alles wat ooit zo vastomlijnd was op de tocht komt te staan, een zegen. Want zolang ik de liefde in mijn hart kan koesteren, zal niets en niemand mij uit balans kunnen halen.

Ja Michael, ik ben de beste moeder, die je als kind kan wensen.

Wat ben ik gegroeid.

447 keer bekeken