Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden

 

Door jansset, 27 december 2011, 19:51

Maak favoriet 

foto jansset

Vragen

Hoe vind je rust als de onrust van binnenuit komt? Ik vraag me dat dan af. Ik weet dat ik meer rust moet nemen. Maar ik kan het niet. Ben bang. Ben bang dat ik dan stil komt te vallen. En helemaal niets meer kan doen.
Hoe krijg je weer Lees verder

Hoe vind je rust als de onrust van binnenuit komt? Ik vraag me dat dan af. Ik weet dat ik meer rust moet nemen. Maar ik kan het niet. Ben bang. Ben bang dat ik dan stil komt te vallen. En helemaal niets meer kan doen.
Hoe krijg je weer energie als de accu leeg is? Ook al zo'n vraag. De laatste jaren waren erg lastig voor mij. Het werd steeds lastiger en ik kon het tij niet keren. En nu. . . Nu ben ik de weg kwijt.
Wat is het nut van dit alles? Mijn ex heeft me in de steek gelaten. Ze wilde me niet in haar hart. Ik mocht niet te dichtbij komen. Zij kan niet lief hebben. Als ik terugdenk, heeft ze me nooit liefgehad.
Wat leer ik van deze levensfase? Mijn gevoel zegt niets. Ik weet niet wat ik moet doen. Dit stukje schrijven? Het schrijft wat van me af. En verder? Ik weet het niet. Ik ben vorig jaar naar de hulpverlening gegaan. Het heeft me toen wel geholpen. Maar nu? Nu niet meer. Ik weet wat mijn psychologe gaat antwoorden op mijn vragen, voordat ze haar mond heeft opengedaan. Dat schiet dus niet op. Hoe nu verder?
Ik zit met een heleboel vragen en weet niet wat ik er mee moet. Ik kan ze eigenlijk aan niemand in mijn omgeving stellen. Dat is te pijnlijk, dat is te belastend voor mijn kinderen, voor mijn vrienden. En dus zit ik maar met mijn gedachten, ook al geen oplossing. Ik weet het niet.
Ik ben mijzelf kwijt geraakt. Ik vertrouw niet op mijzelf. Ik heb het gevoel dat niemand me nodig heeft. Hoe kan dat? Ik was toch degene met weinig zelfvertrouwen en veel kwaliteiten? Geloof ik dat zelf nog wel?
Geloof ik überhaupt nog wel? Geloof ik dat wij mensen er toe kunnen doen om een betere wereld te krijgen? Ik kijk te veel naar mijzelf. Ik heb het gevoel dat ik verzuip. Wat nu?

163 keer bekeken


Nieuw op Netsamen:

foto Just mefoto Gertfoto Youssfoto -Yara Maria-foto Vanlifefoto Blauwe adelaarfoto Lichterleven60foto -Aranka-foto Yin-Moonfoto Eliofoto BloemPetrafoto Yvonne10foto Edgarfoto Ketlin

Meer vrouwen

Meer mannen