Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden

 

Journey80 17 augustus, 20:53

Maak favoriet 

foto Journey80

Gelijkgestemden

Hallo mensen,

Ik sta nog in de kinderschoenen wat spiritualiteit betreft maar ik raak er steeds meer en meer geinspireerd door. Ik ben op zoek naar meer ervaren mensen om mij wegwijs te maken of onervaren mensen om samen deze nieuwe weg te bewandelen. Liefst mensen uit de regio zuid limburg voor een laagdrempelig contact op te bouwen.

1592 keer bekeken

ewaldinie 16 augustus, 15:30

Maak favoriet 

foto ewaldinie

Massage

zou graag een maasge willen geven aan ieder die interesse heeft en kan ontvangen.
graag regio tilburg eindhoven

1567 keer bekeken

Enila& 15 augustus, 09:58

Maak favoriet 

foto Enila&

Actieve vakantie tip

Voor mensen die op zoek zijn naar een wandelvakantie in de Zwitserse Alpen, met ruimte voor jezelf en ruimte voor contact met gelijkgestemden kan ik Casa Clarezia van harte aanbevelen!
Ik ben er net geweest, samen met mijn zoon (8jr). Doordat je met elkaar de tafel dekt, af ruimt en af wast is er veel laagdrempelig, persoonlijk en verrijkend contact. De verbondenheid met de mensen en met de natuur heeft mij zeer veel voldoening gegeven. Ubuntu 💚
Iets verderop ligt Hotel Val Sinestra, het heeft een vergelijkbaar concept.
Zeker als alleenstaande ouder geeft dit concept veel mogelijkheden tot ontspanning voor jezelf én je kind(eren).

Aanrader dus!

(Ik heb geen geldelijk gewin, ben gewoon een enthousiaste reiziger die mooie ervaringen graag met anderen deelt die daar ook van zouden kunnen profiteren 🙏)

1296 keer bekeken

  Swaan 13 augustus, 19:58

Maak favoriet 

foto Swaan

Gelijkgestemde gezocht

Hoi fijne mensen,

Ik zoek gelijkgestemden man / vrouw in omgeving Arnhem. Om te delen in verdiepende gesprekken, wandeling, in stilte en / of uitwisseling.

Ik ben mijn leven een voor mij op nieuwe manier aan het vormgeven, vanuit mijn intrinsieke waarden.
Het is een mooi en diepgaand proces.
Wat een tijd een overwegend alleen pad is geweest, bij momenten eenzaam. Ik heb daarin ontdekt hoe waardevol het is om echt contact te maken. Ruimte voor elkaar te hebben, in goed gesprek, maar ook in stilte samen zijn. Ik zou mijn vrienden / kenniskring graag uitbreiden met mensen die bewust in het leven staan en een liefdevol eigen pad bewandelen in verbinding.

Ik hoor graag van je
Liefs Lexa

1124 keer bekeken


Nieuw op Netsamen:

foto Civannifoto DianVliegtfoto Kristal22foto Roosmarefoto Marcxismefoto Jassie10foto EpicForcefoto Br3ndafoto Lysettedfoto Forlovefoto Mimomafoto Dilrubafoto HeleenHaarlemfoto Zonnestraaltje6

Meer vrouwen

Meer mannen