Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden

 

hildegard5 30 juli, 20:29

Maak favoriet 

foto hildegard5

Memory

Na het doen vd. Netsamen""administratie" ben ik wel weer toe aan een spelletje Memory hetgeen ik wel geinig vind om te doen. Alleen, op mijn tablet kon ik alle vakjes zien en in een schoonmaakpoging heb ik GooglePlayservices eraf gegooid en nou doet-ie niets meer. Op mijn laptop werkt het ook niet, ook al maak ik het scherm kleiner. Ik ga het nog op mijn telefoon proberen.

Is hier iets aan te doen NS? Of heeft iemand een tip?

1558 keer bekeken

Vendigle 16 juli, 12:07

Maak favoriet 

foto Vendigle

Spirituele groei

Ik ben op zoek naar een spirituele gemeenschap waar ik me welkom voel en waar ik mijn ervaringen en vragen kan delen. Ik zou graag in contact komen met mensen die ook bezig zijn met hun spirituele ontwikkeling en die open staan voor het delen van kennis en wijsheid. Het zou geweldig zijn om deel te nemen aan groepsactiviteiten, workshops of bijeenkomsten waar ik nieuwe dingen kan leren en mijn persoonlijke groei kan bevorderen.

Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei en het delen van ervaringen, voel je vrij om contact met me op te nemen. Laten we samen een inspirerende reis maken en elkaar ondersteunen op ons pad naar innerlijke verlichting.

1805 keer bekeken

hildegard5 15 juli, 22:17

Maak favoriet 

foto hildegard5

Hoi mannen

Hoi mannen van Netsamen,

Moet nog even een ritme vinden met het hier online zijn. Vind het wel grappig om
memory te spelen. Ook uitvinden nog wat werkt in het leggen van contact.
Mijn plan is eerst te videobellen als ons profiel / foto wederzijds aanspreekt om erachter te komen of het een beetje klikt en of we het allebei zien zitten om op date te gaan.

Zo wil ik mijn en jouw tijd ""nuttig" besteden ipv. verspillen door in een keer door op date te gaan, dat zou jammer zijn.

Tot kijk
hildegard

1618 keer bekeken

Nature50 1 juli, 21:38

Maak favoriet 

foto Nature50
Hoi lieve mensen,

Gelijkgestemden(vrouwen of / en mannen) gezocht om hier in de buurt van Noordwijk leuke dingen te beleven, lekker wandelen op het strand, uit eten, dorpjes bezoeken, eventueel naar sjamanistische Drumcirkels te gaan. . . verbinden met elkaar en de natuur. . . .
Dingen op spiritueel vlak te delen. . .

Laat maar van je horen. .
Liefs Mirjam

1863 keer bekeken