Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden

 

Door FollowTheMoon, 25 februari 2020, 16:57

Maak favoriet 

foto FollowTheMoon

De reis naar je voeten

Aarzelend vraag je aan mij of ik je kan helpen, je zit zo vol in je hoofd. Je begint met uitleggen en verklaren hoe dit allemaal kan, je maakt verontschuldigingen, je weet jezelf geen houding te geven, weet niet waar je mag kijken, hoe je mag zitten. Dan kijk je Lees verder

Aarzelend vraag je aan mij of ik je kan helpen, je zit zo vol in je hoofd. Je begint met uitleggen en verklaren hoe dit allemaal kan, je maakt verontschuldigingen, je weet jezelf geen houding te geven, weet niet waar je mag kijken, hoe je mag zitten. Dan kijk je mij eindelijk echt aan, zucht en vraagt kan je mij helpen uit mijn hoofd te komen? Ik kan je helpen naar je voeten te reizen waardoor je minder in je hoofd zit, zeg ik en wijs je naar de tafel, je gaat erop liggen, niet goed wetend hoe, ogen open, ogen dicht, het duurt even voor je de voor jou juiste lighouding hebt gevonden. Als het niet lukt is het geen probleem zeg je mij, ik kijk je aan, vraag je weleens om hulp? Je sluit je ogen en antwoord ‘nee’, dat is iets wat ik niet gemakkelijk doe. Nu vandaag heb je om mijn hulp gevraagd, een stap is gezet, ontspan je nu maar, sluit je ogen en laat je meevoeren op de trilling. Onderweg naar je voeten merk ik dat je ontspant tot je je helemaal over kan geven, je laat je meevoeren op de trilling en komt rustiger van de tafel af, je kijkt mij alleen nog maar aan en lacht.

974 keer bekeken

Door FollowTheMoon, 20 februari 2020, 14:21

Maak favoriet 

foto FollowTheMoon

Kom naar huis

Daar ben je weer, ik zie je, je roeit met de riemen die je hebt, ik zie hoe verdwaald je bent. Aan de buitenkant is er niets aan de hand, maar ik zie en ineens voel ik een intens verdriet voor hen die de weg kwijt zijn, je bent met Lees verder

Daar ben je weer, ik zie je, je roeit met de riemen die je hebt, ik zie hoe verdwaald je bent. Aan de buitenkant is er niets aan de hand, maar ik zie en ineens voel ik een intens verdriet voor hen die de weg kwijt zijn, je bent met zovele. Ook ik als sterrenmeisje was tot een paar jaar geleden nog maar verdwaald, soms onbewust maar steeds bewuster. Energetisch nodig ik je uit mij te vinden wanneer jij zover bent, ik kan je helpen. Tot dan een vriendelijke gezicht, een glimlach op mijn gezicht, omring ik jou in liefde. Je bent veilig. Je bent niet alleen. Kom naar Huis.

797 keer bekeken

Door FollowTheMoon, 20 februari 2020, 14:19

Maak favoriet 

foto FollowTheMoon

Sterrenmeisje

Als sterrenmeisje hebben de sterren mij altijd al gefascineerd op een manier die alleen ik voelde zonder woorden. Er zijn tijden geweest waar ik een enorme heimwee voelde en de sterren afzocht, er waren er een paar die mij troost boden hierin en mij het gevoel gaven niet alleen te Lees verder

Als sterrenmeisje hebben de sterren mij altijd al gefascineerd op een manier die alleen ik voelde zonder woorden. Er zijn tijden geweest waar ik een enorme heimwee voelde en de sterren afzocht, er waren er een paar die mij troost boden hierin en mij het gevoel gaven niet alleen te zijn. Het heeft lang geduurd voor ik de naam wist van de sterren die ik zocht en wat ze uiteindelijk voor mij betekenen. Eerst kwam ik er achter dat een aparte moedervlek die ik heb, lijken op deze cluster sterren, een veeg met allemaal kleine stipjes. Voor mij bevestigde dit dat ik meer met die sterren van doen heb dan alleen maar de troost die ze bieden, nog steeds zijn ze daar en zoek ik ze op, alleen maar om gedag te zeggen.

Ik heb het over de pleiaden, mijn thuis, een plek waar ik wilde zijn wanneer ik heimwee had. Aarde heeft een lange tijd gevoeld als niet mijn thuis, ik hoorde hier niet, ik was anders, wat deed ik hier en er moest vast een foutje gemaakt zijn. Ik ken vele huizen die als thuis waren en zijn, dat weet ik nu. Zelfs de pleiaden is een van vele maar wel het recentste en nog bestaand. Mijn andere huizen zijn er alleen nog in herinneringen die ik stukje bij beetje krijg te zien. Er is geen foutje gemaakt, ik ben precies waar ik mag Zijn, aarde mijn huis voor nu. En thuis? Dat ben ik, overal waar ik kom ben ik thuis in mezelf, al wat ik nodig heb, heb ik al.

In mijn huis is er plek voor heling, onvoorwaardelijke liefde en begrip. Je kan hier komen wanneer je heimwee hebt, je iets mist, voor jezelf, om je thuis in jezelf te vinden.

Wees welkom

www.aislingshineyourlight.nl

544 keer bekeken