Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden

 

Door FollowTheMoon, 22 mei 2020, 17:41

Maak favoriet 

foto FollowTheMoon

Stromingen

Verschillende dingen hoor ik om mijn heen, zie ik gebeuren, verschillende stromingen. Hoe meer ik zie of hoor, hoe meer ik dichterbij mezelf kan komen. Zeker het doet mij pijn, letterlijk, wat gebeurt er? Dat is eigenlijk wel duidelijk, voor mij dan althans. Ik zie voornamelijk drie stromingen, waarvan er Lees verder

Verschillende dingen hoor ik om mijn heen, zie ik gebeuren, verschillende stromingen. Hoe meer ik zie of hoor, hoe meer ik dichterbij mezelf kan komen. Zeker het doet mij pijn, letterlijk, wat gebeurt er? Dat is eigenlijk wel duidelijk, voor mij dan althans. Ik zie voornamelijk drie stromingen, waarvan er twee tegenover elkaar staan en iedere kant zegt dat wat zij zeggen de waarheid is. De meeste pijn die ik ervaar is wanneer mensen zeggen ‘word toch eens wakker! ‘ en dan niet op zo’n vriendelijke manier, over anderen wordt dan gezegd dat ze nog slapen op dezelfde toon. Lieverds wat zeggen we toch tegen elkaar? Ik zie en hoor het gebeuren en vraag mij dan af waar vandaan komt dit? Laten we even duidelijk hebben dat we allemaal al wakker zijn, echt iedereen is wakker, niemand is vergeten, we zijn al wakker. Iedereen mag ook voor zichzelf kiezen hoe ze hier mee om willen gaan, wat willen ze doen, ieder voor zich, gaan we nu weer in strijd? Of gaan we vanuit Liefde pulseren, zonder oordeel, met onvoorwaardelijke liefde. We mogen dit ieder op onze eigen manier doen, strijd voeren voor wat we geloven, hebben we dat al niet gedaan? Is het nu misschien tijd verder te gaan voorbij de strijd? Het collectieve is deze dagen heel voelbaar met zijn bewegingen, alles wat erin gaat wordt gevoelt door anderen, alles. Ja, ook ik voel weleens de angst die heerst, ook ik wil wel eens de handdoek in de ring gooien, zoek het maar uit, soms kan ik alleen maar huilen, ook ik ben moe en zit met ongeloof om mij heen te kijken. Ook ik voel de strijd die wil uitten, maar al deze dingen heb ik al eens gedaan. Levenslang heb ik hier voor gestreden, ben ik dood gegaan in diezelfde strijd. Ga ik dat dan nu weer doen? In plaats daarvan ga ik zingen en dansen en weet ik, wat ik kan en mag doen. De strijd is voorbij, ik kan alleen maar Zijn in wie ik Ben. Liefdevol naar de ander en hen laten zijn, Liefde en Licht uitstralen. Dat is de stroming die ik meegeef in het collectieve, welke stroming geef jij? Wat zet jij allemaal in het collectieve?
Open eyes now I see that there is nothing to do, just Be.
Ik ben Licht
Ik ben liefde
Ik ben allesomvattende Vrede
Ik Ben

902 keer bekeken

Door FollowTheMoon, 17 april 2020, 18:32

Maak favoriet 

foto FollowTheMoon

Design your life

Ik kwam vorige week bij een van mijn pgb- klanten. Op het moment dat ik binnen kwam was hij nog bezig met zijn ontbijt en stond zoals de afgelopen weken wel vaker, de tv aan. Ik neem plaats op de stoel onder de tv en meneer zet deze zachter om Lees verder

Ik kwam vorige week bij een van mijn pgb- klanten. Op het moment dat ik binnen kwam was hij nog bezig met zijn ontbijt en stond zoals de afgelopen weken wel vaker, de tv aan. Ik neem plaats op de stoel onder de tv en meneer zet deze zachter om zo een gesprek met mij te kunnen voeren. Vervolgens gaat hij helemaal los, verbolgen en boos toch ook best wel, er waren alleen maar doom-scenario's op de tv, er kan alleen maar gepraat worden over negatieve dingen, je kon hem nog niet aanzetten of het gaat over. . Misschien herken je het wel? Wanneer hij klaar is met wat hij te zeggen heeft kijkt hij mij aan alsof hij een antwoord verwacht, ik kan alleen nog maar glimlachen en hij vraagt of ik hem soms zit uit te lachen. Maar natuurlijk niet, zoiets zou ik niet doen, maar wel weet ik een hele simpele oplossing voor jouw probleem. Nieuwsgierig vraagt hij naar die oplossing. Ik sta op en draai mij om en nu goed opletten zeg ik met nog steeds een glimlach op mijn gezicht. Ik zet de tv uit, zo opgelost. Hij lacht en zegt ja maar nu zie ik helemaal niks, nee daar heb je gelijk in, de vraag is wat wil je zien? Je hebt hier een mooi zwart beeld, wat wil je zien? Jij creëert je eigen leven, hoe ziet die eruit?

Zet je tv eens uit en kijk eens naar jouw leven, neem hem onder de loep, wat wil je zien op het beeld dat je leven is? Dit is de kans die we krijgen, opnieuw beginnen, verantwoordelijk zijn, voor jouw leven en jou aandeel daarin.

Wat zie jij als je de tv uitzet? Of op een wit vel papier?

Deze tekst heb ik eerst uitgeschreven met de hand in een heel fijn boek, onderaan de pagina staat.

' there is no better time than now to go within. There is no time but now'.

816 keer bekeken

Door FollowTheMoon, 3 april 2020, 17:57

Maak favoriet 

foto FollowTheMoon

De massameditatie

Zelfs mijn telefoon weet al wat ik ga typen zodra ik massa schrijf en dat terwijl dit toch echt de eerste keer is. Zelfs dagelijks kun je deze al doen, maar weet je wat, ik blokkeer gewoon. Dan wanneer ik de instructies lees bij de berichten, blokkeer ik. Alles in Lees verder

Zelfs mijn telefoon weet al wat ik ga typen zodra ik massa schrijf en dat terwijl dit toch echt de eerste keer is. Zelfs dagelijks kun je deze al doen, maar weet je wat, ik blokkeer gewoon. Dan wanneer ik de instructies lees bij de berichten, blokkeer ik. Alles in mijn geeft tegengas, na gisteren het erover gehad te hebben met vriendinnetjes vind ik vanochtend de woorden.

Daar waar voorheen onze massameditaties gingen om Licht en Liefde te verspreiden over onze aarde en medemens, wezens. Menen we nu dat we een tijdlijn mogen verschuiven, corona mogen verwijderen. . .

Zij is een prachtig lichtwezens net als jij en ik en ze vraagt ons iets, heb jij geluisterd? Heb je haar gehoord? Ik wel, maar ik betwijfel of mijn buurman / buurvrouw haar ook gehoord hebben. Wie ben ik om hen dat groeiproces te ontnemen??

Mijn lief en ik hebben voor het weekend een home retraite gepland, een waar ruimte is voor ons Zijn, mediteren etc. Ik voel dat ik daar meer mee bereik, ingetuned op mijn eigen unieke prachtige grote Licht en Liefde. Licht en liefde is wat ik mediteer en mijn medewezens aanbied. De rest zal gaan zoals het zal gaan, het zal gebeuren voor onze Hoogste Goed.

Ik stel voor dat je voor jezelf voelt en even incheckt bij wat jij wil, voor je met de massa mee ga😊

Fijne portaaldag mensen in Licht en Liefde

💜

957 keer bekeken

Door FollowTheMoon, 19 maart 2020, 12:47

Maak favoriet 

foto FollowTheMoon

Het wezen Corona

Vanochtend stond ik onder de douche toen ik bezoek kreeg,   op dat moment was ik een en al aandacht voor de zwaarte die langskwam, iets wat ik al dagenlang aan het doen ben is dat een podium geven om het vervolgens los te laten, met het water mee te Lees verder

Vanochtend stond ik onder de douche toen ik bezoek kreeg,   op dat moment was ik een en al aandacht voor de zwaarte die langskwam, iets wat ik al dagenlang aan het doen ben is dat een podium geven om het vervolgens los te laten, met het water mee te geven in dit geval. Ineens kwam mij het beeld voor waarin mijn Lief enige lange tijd geleden toen 5d hot topic was mij de vraag had gesteld, hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee komt naar 5d en wat gebeurt er met de mensen die gewoonweg willen blijven slapen in 3d. Het precieze antwoord had ik niet, wel geloofde ik dat iedereen mee zou gaan naar 5d en er niemand achter zou blijven, ik geloof dat ik heb gezegd dat het allemaal wel geregeld wordt wanneer het zover is. Op het moment dat ik naar dit beeld keek, kwam Zij binnen, een prachtig liefdevol lichtwezen, de naam die wij haar gegeven hebben is Corona. Een wezen zo mooi, het licht spat er van af, oogverblindend, zo misverstaan, ze vroeg om begrip voor haar zware taak. Het is haar taak om ons mensen mee te nemen naar een wereld van 5d, een zware taak omdat er nu letterlijk van je gevraagd wordt, word je wakker en laat je los of kies je ervoor om opnieuw geboren te worden zonder de balast genaamd zwaarte. Ze wordt gezien als de onzichtbare vijand van ons allen, ik kan haar alleen maar dankbaar zijn voor wat ze aan het doen is, een zware taak en onbegrepen. Voor wat ze gaat doen, voor wat er met mij en de mensen om mij heen gebeurt, nog steeds kan ik alleen maar dankbaarheid tonen. Sinds zij er is zijn een hoop dingen veranderd, heb je al gemerkt dat er niet meer gesproken wordt over oorlog? of andere geweldplegingen? Heb je iets gehoord over natuurrampen? Bosbranden? Heb je gehoord dat ze in Venetië de vissen kunnen zien zwemmen? Heb je gehoord over de schone lucht? Zie jij de cadeautjes die Moeder Aarde je elke dag geeft, nu jij de 'tijd' hebt om te kijken? De zonsopkomsten? Het wolkenspectakel aan het eind van de dag? Valt het je op dat mensen voor elkaar zorgen? En laten we eerlijk zijn dit alles komt in mijn ogen alleen maar door Corona. Laten we in plaats van haar te verachtten, haar te accepteren, wordt wakker of wordt herboren.   

620 keer bekeken