Home » Overig » Zoekresultaten leden

Nu on-line!

Jaccos, 62 jaar uit Gelderland
StierStierGeit - HoutGeit - Hout
Man, 61, hou van natuur, van wandelen, fietsen, fotografie, samen dingen doen en ook van af en toe alleen zijn .

Ik ben een rustig type, met humor en ook serieus, beetje bourgondisch, geen zwever, eerder nuchter.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Gewoon zijn ......wat je bent en niet bent .....en dat kan je niet 'doen' :-) dat gebeurt al.

  There is no 'I' to say 'Am'.....

  In geraakt worden door de schoonheid van alle dag, lichtinval, natuur, mensen, plezier.

  En ik ben behoorlijk nuchter in het algemeen.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Fijn.
  En prima om ook eigen dingen te (blijven) doen.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Regelmatig en varierend van intens tot gewoon fijn om elkaar te zien of even te spreken.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Is belangrijk voor me.
  Fijn als je hierin op je gemak kunt zijn met elkaar en innig, kan genieten van lijfelijk zijn.

Lees het hele profiel

florence48, 58 jaar uit Limburg
KreeftKreeftHond - AardeHond - Aarde
wie ben ik?Ben net 50 geworden, en zoek niet meer naar die ene,wil gevonden worden klinkt wel spannend.geloof dat toeval niet bestaat,ben eigenwijs lief creatief soms meegaand soms deel graag meningen.ben graag alleen en op zijn tijd met vriendinnen,en dan wordt er over spirituele zaken gepraat oa.ik ben eenvoudig en houd niet van veel luxe,ih houd veel van dieren en heb een kat en een vogel.ook de natuur spreekt mij aan,ik zou graag vaker wandelen maar het komt er vaker niet van.ben jij die man die mij vind?,see you soon
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: in van alles kinderen dieren,diezinnig gesprek mt vriendin de zon en ook regen kan lekker zijn.danbaar zijn voor wat ik heb,genieten van muziek van het leven zoals ik het beleef.de liefde inmezelf,soms mediteren e bijmezelf blijven.van mensen houden en respect hebben,leven en laten leven.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: kan vanalles zijn maar ook alleen,en vind dat je elkaar daarin moet vrijlaten.samen op vacantie en ook alsmijn partner alleen wil gaan vind ik dat prima.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: best wel intens,met de een wat minder maar toch bijna wekenlijks.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: niet alles maar vind ik wel belangrijk.

Lees het hele profiel

Harry1, 54 jaar uit Utrecht
SteenbokSteenbokTijger - WaterTijger - Water
Hi, leuk dat je mijn profiel leest!

Inmiddels ben ik niet meer zoekende! Heb gevonden wat ik zocht, maar sta graag open voor vriendschap(pen).

dus wanneer je oprecht geïnteresseerd bent in een vriendschap, lees dan gerust verder........
En wat zou het leuk zijn wanneer je er aanleiding in ziet om een berichtje te sturen,...
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Lastige vraag. Ik zou mezelf niet als spiritueel willen omschrijven.
  In ieder geval hecht ik wel aan een zorgvuldige omgang met anderen en wil ook zorgvuldig omgaan met de natuur. Dat klinkt misschien een beetje als 'een inkoppertje' maar ik heb meer moeite met diegene die oh zo begaan zijn met hun omgeving en vooral de natuur, maar zich er niet naar gedragen.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Op dit moment onderhoud ik niet veel vriendschappen. in een verleden wel veelvuldig met vrienden op vakantie geweest.

  Juist het gebrek aan vriendschappen maakt dat ik op deze site aangemeld wil blijven, zou er graag meer tijd voor willen vrijmaken.
 • Mijn werk: tot voor kort werkzaam geweest bij een bank, maar dat is nu bijna tot een einde gekomen, in goed onderling overleg besloten dat onze wegen uit elkaar gaan. Dus ga ik mijn vrijheid tegemoet op dit vlak, tenzij, ..... ja ... tenzij,.... wie weet.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan: Ik ga helemaal geen jaar weg, en al helemaal niet met een rugzak.

  Eerlijk gezegd is een jaar voor mij veel te lang, dan ga ik dit gekke kikkerlandje met z'n vier seizoenen op een dag nog missen.

Lees het hele profiel

riebedebie, 65 jaar uit Oost-Vlaanderen (Belgi├ź)
KreeftKreeftDraak - WaterDraak - Water
De bedoeling van mijn aanwezigheid op deze site is om fijne mensen te ontmoeten die mijn interesses delen. Ik ben al een tijdlang ( 25 jaar) een 'spirituele weg' aan het bewandelen met als voornaamste mensen of boeken die me hebben beinvloed: Osho, Neale D. Walsch, Esther en Jerry Hicks, een 'Cursus in Wonderen'.

Ik woon in Oost-Vlaanderen binnen een gemeenschap die ik achttien jaar geleden heb opgestart. Een geschiedenis van 'vallen en opstaan' die vooral heeft geleid tot een beter inzicht in hoe het systeem-mens in mekaar zit ...

En of ik (nog) een relatie wil ? Ik laat het los, het leven zoals het zich aan mij op dit moment voordoet staat me wel aan en het voelt vooral heeeeel vrij ! En vanuit vrijheid ontstaat creativiteit, en vanuit creativiteit ontstaat vreugde, enz ...

Info februari 2015. Inmiddels heeft het 'toeval' me via deze site sinds juli vorig jaar een fijne vrouw op mijn weg gebracht. Is een boeiende exploratietocht geworden die hopelijk en vermoedelijk nog lang zal doorgaan. Dank aan 'Netsamen'!
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: lezen van boeken en de oefening niks buiten mezelf te gaan zoeken. Ik creeer mijn eigen werkelijkheid!
  Alles wat ik buiten mij zie is dus eigenlijk een projectie van mijn eigen gedachten, raar maar waar ...
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: soms kan ik uitermate genieten van het samenzijn en samen activiteiten ondernemen , maar evenzeer ben ik heel graag op mijn eentje
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: ik heb enkele heel goede vrienden die ik slechts sporadisch ontmoet
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: een goeie seksuele relatie is de kers op de taart, hoewel die goeie seksuele relatie een logische uitloper is van een warme en intense omgang met mekaar in het dagelijkse leven ( er moet dus eerst een taart zijn voor de kers erop kan, van kersen weet ik alles, maar die taart bakken lukt niet zo goed) .

Lees het hele profiel

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners