Home » Overig » Zoekresultaten leden

Nu on-line!

kaarslicht, 57 jaar uit Drenthe
KreeftKreeftRat - MetaalRat - Metaal
Hallo,ik ben een unieke man van 55 jaar. Ik werk als begeleider op een dagcentrum voor dementerende ouderen. Ik hou ervan om echt contact met mensen te ervaren, dus een gesprek met diepgang. Dat wil niet zeggen dat het altijd serieus moet zijn, ik hou ook zeker van humor. Maar diepgang ervaar ik in mijn huidige vriendenkring te weinig. In een vaste relatie is dit natuurlijk ook van essentieel belang. Ik ben op zoek naar en vaste relatie met een lieve vrouw. Daarbij is het voor mij van essentieel belang om veel liefde tervaren en dat we elkaar iets te vertellen hebben. Wat ook zeer belangrijk is om in de relatie je eigen identiteit te behouden, te blijven herkennen. Maar ook mijn horizon uitbreiden t.a.v. naar nieuwe vrienden. Hoe ik tegen het leven aankijk is dat je hier gekomen bent om via en x aantal levens werkelijk vrij te worden, of tot zelfrealisatie te komen, geef het maar een naam, d.m.v. allerlei ervaringen op te doen, of nog simpeler gezegd, door schade schande wijs te worden. Verder mag ik graag koken, ik hou ervan om iemand naar de zin te maken, kaarsjes aan, muziekje aanzetten, glaasje wijn drinken etc., kortom ik ben zeker romantisch en gevoelig voor sfeer. Ik hou er ook van om voor meerdere mensen te koken en het gezellig te maken. Ik mediteer elke dag, voel ik me goed bij. Ik sport 3x in de week spinning in de sportschool. Dit is even een kleine introductie over mezelf in een notedop.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Door elke dag met behulp van een mantra te mediteren, te lezen, in de natuur te zijn en de stilte te ervaren. Door alles wat ik meemaak innerlijk te groeien ensteeds meer in balans kom.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ik wil zeker activiteiten samen met m'n partner doen, maar niet alles samen doen
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Dat is wisselend, ene keer heb ik veel vuldig contact met vrienden, andere keer kan het een paar weken rustig zijn. Maar je kunt heel frequent contact met vrienden hebben, maar wat misschien helemaal niet intens is maar oppervlakkig, en je kunt eens in de zoveel tijd contact met een vriend en vriendin hebben wat juist heel intens is.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Sexualiteit is ook een essentieel onderdeel in de liefdesrelatie, vooral juist daarin eenheid in verbondenheid met elkaar te kunnen ervaren, ik vind het heerlijk om met een vrouw waar ik intens van hou, heerlijk sexualiteit te kunnen beleven, maar ook om te knuffelen, elkaar even te kunnen vasthouden, aan te raken. Elke vorm van lichamelijk contact in een liefdes relatie vind ik belangrijk.
  Hartstocht, passie

Lees het hele profiel

Piment, 65 jaar uit Zuid-Holland
VissenVissenDraak - WaterDraak - Water
De persoon die zich voorover buigt in natte blubber, en daar knielt en tuurt...
De persoon die iets verder loopt langs het strand, tegen de snijdende wind in. Terwijl jij al terugkeert omdat het straks te donker is...
De griezel, die op de rand van duin & strand met zijn camera rondspeurt...
De persoon die bij zware regen en wind foto's maakt van overlopende afvoeren bij grauwe viaducten...
De man die een gedicht schrijft in de schemer, na een verzengend hete dag...
De man die tuurt over het golvend lange gras aan de bosrand...
De man die zijn vriendin fotografeert als ze straalt van vreugde...
Diezelfde man die zijn vriendin fotografeert als ze huilt, gebroken van verdriet...
Diezelfde man, die het toestel neerlegt als hij zelf nodig is...

Die man...
Ben ik
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: De golflengte en bandbreedte waarop ik met anderen in contact ben.
  Ik word gevoeliger.
  Ik ben toleranter aan het worden.
  Nieuwsgieriger.
  En ik wil minder oordelen.
  Sinds niet zò lang nieuwsgieriger naar de duistere kanten in mezelf. Bevrijdend. Beangstigend. Wat een lekkere bende waarin ik mezelf ben!
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Belangrijk dat we beiden voelen 'waar & hoe' we zijn. In onze eigen doe-dingen.
  Lezingen bezoeken, boeken lezen, discussie groepjes.
  Samen klussen
  Samen erop uit.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Intens, wisselt in frequentie want men woont heel verspreid.
  Mail is een zegen.
  Etentjes over & weer zijn gekoesterde momenten waar ik me voor inspan.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Heerlijke vorm van koesteren, de ander laten bloeien!
  Ook mezelf voelen. Op een manier die tamelijk uniek is. Gelukkig dat de mens een lichaam heeft. Wat een uitvinding!

Lees het hele profiel

ClaraS, 56 jaar uit Noord-Holland
LeeuwLeeuwOs - MetaalOs - Metaal
In alle openheid en vrijheid, zonder al te veel verwachtingen ben ik benieuwd naar een nieuw geluid, een nieuwe kleur, een andere energie, misschien wel naar jou.
Delen we dezelfde interesse? Misschien zijn we goed gezelschap voor elkaar? En heel misschien groeit er meer. Vriendschap, verbondenheid, liefde?

Ik vind veel dingen leuk en verdiep mij ook graag in nieuwe dingen. Natuurfotografie, vogels en wandelen, mediteren, psychologie en rebalancing, zingen en musiceren.

Spiritueel gezien voel ik mij thuis bij de 'diamond approach' van Almaas en (iets minder) bij het boeddhisme en andere zijnsgeorienteerde richtingen.

Geen haast, het toeval een handje helpen en je laten verrassen. Kijk eens in mijn profiel of je iets herkent....
liefs Clara
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Mediteren en yoga dagelijks. Een fijne basis voor een plezierige dag.
  Bij tijd en wijle stilstaan en onderzoeken. Voelen wat nodig is en laten gebeuren wat wil gebeuren, controle is niet nodig, vertrouwen in mijn lijf. Het is altijd weer anders, er zijn geen regels, geen grenzen, geen goed en geen slecht.

  Het lijkt mij leuk om ooit iemand te ontmoeten waarmee ik dit proces kan delen.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Graag! Maar niet noodzakelijk alles. Wandelen? Koken? Muziek luisteren? Dansen? Mediteren? In de tuin, op het water..... Misschien ontdekken we samen wel iets nieuws....
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Het contact is goed, maar niet frequent. Ik ben geen 'sociaal' beest, ben ook graag alleen.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Veel (stond hier)... merk nu dat het verandert, alles verandert voortdurend, dus ook mijn verlangen. Er blijft nog steeds veel te ontdekken..

Lees het hele profiel

Eric67, 50 jaar uit Overijssel
MaagdMaagdGeit - VuurGeit - Vuur
Ik ben sinds enige tijd single en woon op dit moment in Oldenzaal.

Een jaar of 15 geleden ben ik bewust geworden dat er naast carrière en werk een hele wereld valt te ontdekken van zelfreflectie, gevoel, energie en spiritualiteit.

Een inzicht blijft echter alleen een inzicht als ik er niets mee doe. Vandaar dat ik probeer om mijn inzichten te vertalen naar mijn dagelijks leven. Dat lukt de ene keer beter dan de andere keer. En dat maakt het leven een uitdaging!
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Ik doe verschillende dingen zoals biodanza, trance dance en mannenworkshops. Ik lees boeken en deel mijn gevoel met vrienden.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ik vind het belangrijk om dingen samen met mijn partner te doen. echter, aan de andere kant wil ik ook dat mijn partner haar eigen activiteiten heeft. Deze kunnen samenvallen, maar ook apart van elkaar zijn.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Ik heb een zeer intens contact met mijn vrienden. de frequentie varieert, maar dat doet niets af aan de diepgang, het vertrouwen en de liefde die ik voor heb voel.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Seksualteit is erg belangrijk. Ik vind seksualiteit een randvoorwaarde voor een goede liefdesrelatie. Ik vind het heerlijk om te knuffelen en ik vind het heerlijk om met mijn partner te vrijen. Sexualiteit, sensualiteit en affectie vormen voor mij een heilige drie-eenheid.

Lees het hele profiel

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners