Home » Overig » Zoekresultaten leden

Nu on-line!

maxmarx, 52 jaar uit Oost-Vlaanderen (België)
SchorpioenSchorpioenSlang - HoutSlang - Hout
" wil passievol thuiskomen "

ben niet op zoek naar kicks eerder naar het gewoon alledaagse leven wat al een uitdaging op zich is.
Spiritualiteit is voor mij een bron van inspiratie en nog steeds een deel van mijn weg.
Wil een innig contact met iemand, kwestie van elkaar aanvoelen.Vertrouwen geven en dat ook terugkrijgen vind ik mooi. Ben 52 jaar, 79 kg verpakt in 1m.75, sportief gebouwd, blauwe ogen, heel kort haar, heb geen kinderen. Geen tatoeage's of piercings, ben gewoon puur natuur.
Hobby's zijn tuinieren, joggen, wandelingen o.a. natuurpunt, lezen alhoewel de laatste tijd minder mijn aandacht gaat nu eerder naar meer innerlijk contact maken met mezelf en anderen. Heb een breed interesseveld: filosofie, spiritualiteit, wetenschap, actualiteit, tuinen, sport. Ben open van geest, natuur minnend, ben begaan met de wereld (o.a. Plan ouder), eerlijk, trouw, zacht karakter maar geen softy, heb een sterke wil. Mijn voorkeur gaat om gewoon eens zonder verwachtingen contact te leggen met iemand niet ouder dan 49 jaar.. Een afspraakje voor een babbel, bij een kopje koffie of zo zou al leuk zijn.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: in mijn gedrag toch wel wat bedenk ik dan...in mijn manier van denken...
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: is geen absolute voorwaarde om het gevoel te hebben een fijne relatie te hebben al kan het wel aangenaam zijn er enkele gemeenschappelijke interesses en of hobby's op na te houden.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: paar keer per maand, hartelijk bij een goede vriend
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: belangrijk, best is zonder druk, naturel, er geen tijd en of prestatie op zich aan kleven, komt gewoon vanzelf als er een zekere intimiteit ontstaat

Lees het hele profiel

Orchidea, 46 jaar uit Noord-Holland
VissenVissenRat - WaterRat - Water
Hallo mooie man,

Welkom op mijn profiel. Leuk dat je even komt kijken, er is zoveel meer nog over mij te ontdekken. Hoewel het misschien niet zo opvallend naar voren komt in dit profiel, ben ik wel degelijk spiritueel maar op mijn eigen manier en vanuit mijn gevoel en de diepere inzichten die het me brengt, of die ik zelf kan overbrengen in mijn werk als coach en auteur.

Wat meer over mij: roodharige, creatieve, veelzijdige, down-to-earth spirituele, vrolijke meisjesachtige dame wil graag gevonden worden, door jou:
Een mannelijke en jongensachtige, toffe, zelfbewuste, fijne man met humor en pit, liefst met enige passievolle inslag, attent, met een warm hart voor mensen en dieren.
Samen groeien is helemaal prima.

Vind jij het fijn om samen te genieten van prachtige momenten en samen plezier te maken? Wil jij ook een maatje om samen leuke gezellige dingen mee te doen? Zoek jij net zoals ik verdieping en verbinding in een mooie relatie?
Laat dan wat van je horen, in een persoonlijk bericht aan mij gericht! Ik verheug me erop.
En voor alle duidelijkheid (iets wat ik niet kan aanpassen in de opties) ik ben op zoek naar een partner voor een geweldige relatie EN een toffe vriendschap! <3
***
Verder nog wat meer steekwoorden over mij: eerst en vooral een ware levensgenietster! 🌺
hoogsensitief en tegelijk praktisch ingesteld, warm, meestal relaxt, toegankelijk, stijlvol, gepassioneerd, diepzinnig, ontvankelijk, heel vrouwelijk, met rondingen(!), gedreven, doorgaans een optimist en heel positief, een goeie kok, heel creatief, intuitief, stralend...
En ik zie er veel jonger uit dan ik ben en zo voel ik me tegenwoordig ook, dat is wel eens anders geweest door twee ongevallen in het verleden. Gelukkig gaat het weer een stuk beter met me door mijn eigen inspanningen.

Als het even kan, probeer ik altijd in een bericht te antwoorden, en vind het leuk wanneer je bericht gevat en/of origineel en graag persoonlijk aan mij gericht svp.
Graag met duidelijke recente foto van jezelf svp. Ik vind het namelijk erg belangrijk om je ogen goed te kunnen zien, vandaar.
Zoals je vast wel begrijpt, heb ik niets aan de mooie ogen van je kat of je hond. En dus ook geen zonnebrilfoto's of prachtige landschappen. Dankjewel.

Ik ben benieuwd en laat me graag door jou positief verrassen.

Hartegroet, Orchidea
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Mezelf telkens opnieuw uitvinden. Veel lezen! En mezelf verdiepen in mijn eigen bewustwording.
  Spiritualiteit is vooral een zeer persoonlijke innerlijke en aardse beleving, iets van mezelf, totaal niet gangbaar. Het belangrijkste is dat ik me er fijn bij voel en dat het bij mij past.

  Spiritualiteit is bewust leven en bewust genieten, ook van sexuele intimiteit met mijn partner.
  Daarbij mijn eigen sensuele vrouwelijkheid verdiepen zodat mijn eigen vat gevuld is, wat mijn zelfvertrouwen aanzienlijk verhoogt, en waardoor de intieme relatie met mijn partner alleen maar mooier en passioneler kan worden.

  Ik lees ook boeken over Tantra, sexy romantiek en erotiek voor vrouwen en ik volg momenteel een bijzondere cursus voor vrouwen wat me verrassend veel zelfwaarde geeft en mij vrouwelijker, zachter en relaxter maakt, geweldig toch?! :)
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Regelmatig voor de vrienden die vlakbij wonen. En verder via telefoon, skype, mail, FB, sms'n, post, whatsapp dus contact op grotere afstand is er ruim voldoende.
  Close vriendschappen, er voor elkaar zijn voor de leuke momenten en als het leven tegenzit.

  Goeie vrienden kan je nooit genoeg hebben, vind ik!
 • Mijn werk: Mijn passie als Lifecoach en auteur is bewustwording en schrijven over gelukkiger worden met eenvoudige stappen.

  Momenteel ben ik ook bezig met een bijzondere roman. Schrijven is wel een hele eenzame job, kan ik je wel vertellen, maar als het een keer af is, dan is het ook wel echt gaaf. Het wordt denk ik de JK Rowling impressie...

  Verder vertel ik het wel in privé.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan: Het hangt ervan af waar ik heen ga en hoeveel tijd ik daadwerkelijk aan het reizen ben of ergens langere tijd verblijf: In mijn koffer op wieltjes en een kleine handbagage rugzak: ik ben heel praktisch ingesteld maar ik ben en blijf wel een vrouw, hoor. ;)
  En in ieder geval ook een tekensetje, in plaats van uren naar buiten te moeten staren...

  En vooral veel enthousiasme, zonnig humeur en openstaan voor nieuwe ontdekkingen. SAMEN reizen maakt het zoveel fijner en vervullender.

Lees het hele profiel

Bastos, 46 jaar uit Noord-Holland
SteenbokSteenbokZwijn - MetaalZwijn - Metaal
Ik houd van in de volle lengte op de bank hangen, koken en lekker eten, te diep in het kaarsje kijken (...), openhaardje aan, uitslapen, veel vers gezette filterkoffie met oven broodjes, cryptogrammetjes uit de krant oplossen, mindfulness, levensfilosofie, boeddhisme, winkelen, terrasjes pakken, mensen kijken, vrijen, kroelen, strelen, zoenen, dagjes uit, weekendjes weg, strand- of boswandeling maken, noem maar op...
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Vind het een mooi uitgangspunt om discussies te starten.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Zoveel mogelijk.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Goed.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Knuffelen, strelen... een vrouw in extase brengen vind ik heel belangrijk. Ik ben een 'gever', daar geniet ik het meeste van.

Lees het hele profiel

omega3, 60 jaar uit Friesland
LeeuwLeeuwHaan - VuurHaan - Vuur
Op zoek naar dat kleine stukje nieuw geluk,nieuwe liefde.

Liefde en trouw behoren bij een,liefde die woorden te boven gaat,,ogen de vensters van de ziel,die vernemen wat lippen niet uitspreken.

Die liefde die trouw bewijst,en de eigenschappen en tekorten van de ander aanvaard als deel van die totale persoon,liefde ook in de dagen van tegenspoed,ware liefde is kwetsbaar,maar juist die kwetsbaarheid getuigt van liefde.

Elkaar kunnen en mogen vertrouwen,in een wereld van zoveel ongewisheid en onvoorspelbaarheid,die koestering en geborgenheid biedt,gewoon wat gedachtes,waarvan ik hoop dat iemand ze op de juiste waarde kan schatten.

De vrouw die bij mij past is als een mooie aanvulling op in mijn leven,geen opvulling en of invulling,


Ben zonder meer een romantische ziel,die zich niet geheel thuis voelt in deze huidige tijd,maar er gewoon een draai aan geeft,daarnaast hoog sensitief,hoop dat ik zo genoeg indrukken heb weergegeven daarnaast geef ik voor de goede lezeres tussen en in de regels door genoeg signalen af over wie ik ben en hoe ik denk en voel
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: spiritualiteit zit in mij,van jongs af aan!Vanaf kind zijn was in begiftigd met bijzondere eigenschappen waar ik eigenlijk door de tijd heen actief dingen mee heb gedaan,bovenal staat dat ik deze begaafdheden ten doel stel een ander te helpen,andere helpen past mij,hoort bij mij,ook in mijn vrijwilligerswerk lever ik een belangrijke bijdrage in het welbehagen en welbevinden van anderen in problemen geraakte medemensen!

  Daarnaast al jaren een eigen praktijk van waar uit ik de mens op diverse manieren ontdoe van alles wat zich als belastend bekleeft,,deze praktijk gaat binnenkort in een andere vorm wellicht in een maatschap doorgroeien
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: lijkt me fijn om gezamelijk dingen te ondernemen,er valt nog zoveel te genieten,en genieten kan voor mij in het simpelste gebaar of teken zitten
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: uiteraard onderhoud ik contact met vrienden en vriendinnen waarin voor mij regelmaat niet vanzelfsprekend is,maar als je elkaar weer eens ontmoet het gevoel hebt alsof je elkaar gisteren hebt gezien terwijl er wellicht alweer een jaar voor bij gesneld is
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: zeker niet onbelangrijk ben lichamelijk ingesteld,en hoort denk ik gewoon bij het houden van,het volledig aan elkaar kunnen geven,warmte tederheid genegenheid,in elkaar opgaan,maar zou enkel de daad bij het woord kunnen voegen,wanneer hart ziel en lijf hierin parallel gaan,ook buiten de slaapkamer vind ik het fijn te knuffelen te minnen en bemind te worden,laten zien dat je om elkaar geeft en van elkaar houd,want laten we wel zijn,elk mens is von kopf bis fuss auf liebe eingestellt!!!

Lees het hele profiel

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van A Healthy Life