Home » Overig » Zoekresultaten leden

Nu on-line!

martijn, 51 jaar uit Noord-Brabant
VissenVissenGeit - VuurGeit - Vuur
Hoi daar :) Ik en op zoek naar een vrouw om samen leuke dingen te ondernemen.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: ik denk dat er meer is dan het leven hier op aarde. Wat daar ben ik nog niet uit.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ik vind het fijn ook samen dingen te doen en delen
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: regelmatig
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: intimiteit, een fijn samenzijn

Lees het hele profiel

Louisje, 61 jaar uit Flevoland
WeegschaalWeegschaalHaan - VuurHaan - Vuur
Ik leef, voel me blij en gelukkig met mijn heerlijke vak, met OM chanten en atma Krya yoga, met wandelen, met er voor anderen te zijn als dat nodig is, met muziek, film, theater en nog veel meer. Als ik thuiskom tref ik mijn oude dove katje die mij verwelkomt. Dat is fijn. Nog fijner zou ik het vinden om dan jou te treffen en onze dag verder met elkaar te delen. Wat goed is voor mij en op mijn pad komt probeer ik te herkennen, zodat ik het kan ontvangen. Zo zal ik, als de tijd daar is, jou, mijn lieve, leuke, spirituele, kunstminnende man ontmoeten, en ons invoegen als het goed voelt.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Ik leef in het nu en probeer al het overbodige los te laten, zodat er ruimte komt voor waar het werkelijk om gaat. Dat is niet makkelijk en ik leer dagelijks. Just Love!
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Het is belangrijk dingen te delen. Samen dingen doen is fijn! Dat wil niet zeggen dat je alles samen zou moeten dóen. Ieder mens is een individu met zijn eigen unieke kenmerken. Waardering voor elkaar vind ik erg belangrijk.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Met enige regelmaat, maar ik loop deuren niet plat.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Voor mij komt seksualiteit voort uit liefde, lijf aan lief: dat voelt heerlijk!

Lees het hele profiel

ikbenbart, 48 jaar uit Noord-Holland
TweelingenTweelingenHond - MetaalHond - Metaal
Ik ben Bart een 47 jarige man sta midden in het leven. Gezond, sociaal en optimistisch.
Op zoek naar stabiliteit, naar een positieve tegenpool.
Ik houd van diepgaande gesprekken maar ook van humor .
Met twee benen op de grond kijk ik toe hoe de wereld langzaam aan het veranderen is. Daar kunnen wij positief aan meewerken want de grootste verandering zit in onszelf. Alleen als je het echt wilt dan lukt het uiteindelijk ook
en bereik je doelen waarmee je anderen en jezelf kunt helpen.
Ik wil graag een nieuwe vriendschap opbouwen met een gelijkgestemde vrouw.

Bart
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: ik heb interesse in de diepere gedachten van het leven. Werk toe naar je doel en die kun jij bereiken als je dat ook echt zelf wilt. Werk aan jezelf maar wees lief voor elkaar
  De wens is de gedachte......
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: heel graag zelfs samen dingen ondernemen,
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: regelmatig wekelijks
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Liefde intens

Lees het hele profiel

Ont-dekken, 41 jaar uit Zuid-Holland
WeegschaalWeegschaalSlang - VuurSlang - Vuur
Het geluid van de meeuwen
het geruis van de wind
het bulderen van de golven
aan zee
kom ik thuis

Najaar 2017 heb ik mijn hart gevolgd en gehoor gegeven aan 'de roep van de zee'. Toen verhuisde ik van het midden van het land naar Den Haag.

Ik houd van authentiek contact evenals voluit lachen. Ik ben zangeres/soundhealer en schrijf mijn eigen liedjes. Ook improviseer ik met mijn stem en andere instrumenten. Daarnaast werk ik met jonge kinderen, die me uitnodigen in het 'hier en nu' te zijn, puurheid in mij wakker houden en de liefde in mijn hart doen stromen.

Liefst ga ik elke week dansen op blote voeten, vrij dansen zonder structuur van pasjes. Dat brengt me teveel in mijn hoofd, terwijl ik juist verbinding met mijn lijf zo fijn vind.
Ik geniet ook van de geur van pasgemaaid gras, fluitende vogels, bomen, wandelen door duin en bosgebied, (filmhuis)films en .... (ontdek maar :-) )

Ik ben lijfelijk ingesteld. Mijn oudste broer noemt mij 'de Knuffelkoningin' :-)
Aanraking vind ik een mooie manier om verbinding te laten ontstaan (uiteraard met consent).

In mijn relaties zijn verbinding, intimiteit, authenticiteit en open communicatie belangrijk voor me. Naast plezier en genieten :-)

Onlangs is mijn vader overleden. Bij hem mogen zijn in de laatste dagen van zijn leven is de meest intieme ervaring die ik heb meegemaakt in mijn leven. Het was intens, verdrietig en super liefdevol. Ik voel enorm veel dankbaarheid dat ik dit mocht delen met hem en mijn familie.
Als alles wegvalt blijft de Essentie over.
In Liefde aanwezig zijn.

Ik barst van de Liefde.
Ben jij er klaar voor, om dit te ontvangen? :-)
Ik zou het heerlijk vinden om de liefde van mijn leven te ontmoeten. Wie weet... vinden we elkaar online.

Liefs
Ont-dekken

p.s. de kans dat ik reageer op standaardberichtjes is stukken kleiner dan een persoonlijk bericht. Ik vind het fijn om JOU te ontmoeten in het contact in plaats van 'geautomatiseerde woorden' die bedacht zijn door een ander. So you know :-)
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Sinds 2005 heb ik diverse workshops en opleidingen gevolgd op het gebied van onder meer emotioneel lichaamswerk, geweldloze communicatie en intuïtieve ontwikkeling. De laatste jaren ben ik veel bezig met stemwerk en klankheling.
  Afgelopen seizoen heb ik een jaartraining geweldloze communicatie gevolgd.

  Ik heb een hele weg afgelegd van ratio naar gevoel, en ben zo meer 'thuisgekomen' want een gevoelsmens was ik vroeger ook al.

  Ik houd van diepgang in contact, naast plezier.
  Contact waarin slechts ruimte is voor oppervlakkigheid 'voedt' me niet echt. De vriendschappen in mijn leven zijn daardoor veranderd.

  Ik ben meer en meer de weg opgegaan van leven vanuit mijn hart. Een enorm bewustzijnsverruiming voel ik bij mezelf en de laatste paar jaar heeft dat echt een 'vlucht' genomen.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ik vind het leuk om samen met mijn partner de natuur in te gaan, vrienden te bezoeken, elkaar te masseren, een film te kijken, voorstellingen te bezoeken.
  Maar ik hoef niet altijd iets te 'doen'. Gewoon ontspannen samen zijn en de verbinding voelen met elkaar is al fijn.
  Als het goed voelt samen, worden sommige 'simpele' dingen zoals boodschappen doen al leuk.

  Ik hou van dingen samen doen maar heb ook behoefte aan tijd voor mezelf en dat gun ik mijn partner ook.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Dat verschilt per vriendschap. De frequentie zegt niet perse iets over de verbinding. Ik kan een tijd geen contact hebben met een vriend(in) en me toch nog verbonden voelen.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Ik houd van vrijen, knuffelen, intimiteit, aanraking.

  Samen op onderzoek gaan op het gebied van intimiteit en seksualiteit vind ik fijn. Genieten van je lichaam en dat van je partner, respectvol naar elkaars grenzen, openen van je hart, tijd nemen voor elkaar, echte verbinding zijn dingen die ik belangrijk vind.

  Sexualiteit zie ik als iets bijzonders wat ik niet zomaar met iedereen deel. Het is een krachtige energie die mensen heel diep met elkaar kan verbinden.

Lees het hele profiel

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Creatieve vakantie Frankrijk