Home » Overig » Zoekresultaten leden

Nu on-line!

FawnLily, 68 jaar uit Groningen
SteenbokSteenbokOs - AardeOs - Aarde
Stromen is voor mij een sleutelwoord want wat niet stroomt stagneert. Voor mij is diepgang in relaties een essentiële noodzaak. Ik heb geen behoefte in oppervlakkige contacten of communiceren vanuit tijdverdrijf.

Wat mijn leven zou kunnen verrijken is een relatie die gekenmerkt wordt door een sterke energetische band waarin de communicatie dus op meerdere niveaus speelt.
Humor en zelfrelativering zijn voor mijonmisbare ingrediënten.

Nu bestaan mijn dagen voornamelijk uit mijn werk als spiritueel therapeut en beeldend kunstenaar.

Ook schrijf ik graag, als ik met woorden speel vliegt de tijd om te kunnen vangen wat mij beweegt.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Ik val er mee samen
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Dat hangt van de partner en van mij af.
  Wat hebben we gezamenlijk als interesses hebben.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Zeer intens met de mensen die dichtbij staan, dagelijks contact.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Als het uit intimiteit en wederzijdse geborgenheid voortvloeit is het o.k.
  Het betekent voor mij niets zonder duurzame partner.

Lees het hele profiel

Robijn., 54 jaar uit Flevoland
LeeuwLeeuwKonijn - WaterKonijn - Water
LENTE. Nachtelijk kikker ‘geburp’ onder mijn slaapkamerraam. Vogelzang bij zonsopkomst. Ben benieuwd hoe jouw lokroep klinkt die mij nog meer lentekriebels bezorgt.

Geen nagellak op mijn nagels, wel regelmatig klei eronder doordat ik graag in mijn natuurrijke bloementuin werk. Ik ben graag buiten dus eet, lees en mediteer in de tuin zodra de temperatuur dat toelaat. Of ik loop door de bossen van Lelystad met mijn hond.
Draag ook graag een jurkje waar ik mijn tuinkloffie voor verwissel als ik naar de film ga met een vriendin of ga dansen.

Ik voel me verbonden met veel lieve mensen om me heen, ben tevreden met mijn leven en de plek waar ik mag wonen. Hèt moment om me dan toch eindelijk in te schrijven op een dating-site ;-).
Want genieten van het leven wordt toch nog leuker als je dat met een speciale levensgezel kunt delen, plezier kunt maken. Samen met een glas port voor de kachel in de vlammen staren. Samen lachen, huilen, stil zijn. Reizen, uit eten, naar strand, museum, film of theater of iemand die je verhaal aan hoort als je thuiskomt. Een man die ik mag liefhebben, kan respecteren en soms een spiegel mag voorhouden. Een man die mij steunt, spiegelt, bemint en uitdaagt om samen verder te groeien naar een nog mooiere versie van mezelf, onszelf.

In de liefde wil ik vleugels om te vliegen en wortels om te groeien.

Dit schreef een vriend over mij nadat we hadden zitten praten over gaan daten:
“Je bent een gevoelsmens en kent jezelf goed. Je hebt de rust bij jezelf gevonden en bent daarom toe aan maatje die ook zelfbewust in het leven staat om je mee te verbinden, mee te kunnen delen. Je bent van nature rustig, maar kan erg enthousiast worden, zijn. Je kan goed luisteren en beschouwen. Je bent intelligent. Bovenal ben je een positief mens. Je bekijkt zaken graag van minimaal twee kanten”.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Beoefen iedere dag Zhineng Qigong; voor mijn ontbijt mijn oefeningen (~uur) en doe mijn best om alle dagelijkse activiteiten met aandacht te doen.

  Mijn intentie is om iedere dag vanuit liefdevolle aandacht te leven, open staan voor, en aanvaarden van, alles wat is. En niet te oordelen. En dat is een uitdaging!
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Samen heb je meer plezier! Dus zou graag met een partner uit gaan, reizen. En soms ook de wat minder leuke noodzakelijke activiteiten in het leven delen.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Ik heb veel vrienden met wie ik regelmatig contact heb. Veel via whatsapp, telefoon maar ik spreek ook graag af om ze te zien en spreken.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Liefdevolle aanraking, verbinding maken, intimiteit en elkaar beminnen zijn belangrijk voor mij. Aspecten die je vaak niet (volledig) in een gewone vriendschap kunt delen/beleven.

Lees het hele profiel

espresso, 58 jaar uit Gelderland
VissenVissenRat - MetaalRat - Metaal
Man 57 vader van 3 kinderen, werkzaam i.d zorg, oude volvo's.
Ik zoek een leuke vrouw voor een lat relatie, samen lol hebben, dingen delen, dingen ondernemen, ach je weet het wel.....
Belangrijk voor mij is dat ik een klik met iemand heb.
Ben geïnteresseerd in het boeddhisme en probeer dit in mijn dagelijkse leven toe te passen.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: dagelijks bewustzijn, boeddhisme inspireert mij.
  Ik probeer het in mijn dagelijkse leven toe te passen
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Vind het fijn om dingen samen te doen, daarvoor wil je een partner toch?
  Maar ik vermaak mijzelf alleen ook prima
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: wisselend, de laatste tijd intens
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: belangrijk ik ben erg fysiek, heb wel verbinding nodig.

Lees het hele profiel

Rune81, 37 jaar uit Zuid-Holland
VissenVissenHaan - MetaalHaan - Metaal
Hoi lieve vrouw,

Wat leuk dat je mijn profiel leest! Ik ben een bewuste, lieve, emotioneel stabiele man die open staat voor liefdevolle verbinding en verwondering.

Welke vorm een liefdevolle verbinding aan kan nemen, laat ik open. Dat hoeft namelijk niet iets te zijn wat in boekjes of in ons verleden staat geschreven. Ik laat het graag op een natuurlijke wijze ontstaan.

Ik kan hierin best ondernemend zijn en als ik dat ben, dan hopelijk vanuit intuïtie. Ik kan ook in overgave zijn als jij wilt ondernemen. Soms gaat alles heel snel, en soms is er tijd nodig.

Ik geloof in gelijkwaardigheid. Je bent niet meer dan ik maar ook zeker niet minder. Je bent eigen en ik zie je. Ik kan je niet te veranderen of helen, dat doe je al vanzelf. Ik vertrouw de natuur van dingen en vertrouw jou ook graag. We zijn graag alleen en graag samen. Samen inspireren en ervaren we elkaar en we kunnen bij elkaar ontspannen en ontplooien.

Ik zou het heel leuk vinden als je mij een berichtje stuurt! Jouw verhalen, vragen, flirts, verzoekjes, antwoorden zijn allemaal welkom. :-)

Liefs, Jeroen
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Besef en uiting van verbinding en mijn rol op aarde ten aanzien van mijn omgeving. Ik wil graag goed voor mijzelf zorgen om deze rol te kunnen vervullen.

  Ik ben met mijn voeten stevig op de grond spiritueel en beoefen dagelijks reiki. Heerlijk om te doen. Het effect op mij en ook mijn omgeving is rustgevend en bewustzijnsbevorderend, brengt de natuurlijke aard naar boven.

  Mijn gevoel en ervaring zijn hierin het belangrijkst en ik ben mijn intelligentie dankbaar om makkelijk "dots te connecten" en inzichten te verkrijgen. Maar ik ben hierin totaal niet intellectueel ingesteld of op zoek naar een heilige graal. Ik kan heel veel dingen uit andere opvattingen plaatsen en begrijpen, maar herken ook onmiddellijk overdreven spiritualiseren, dogmatiek of niet-toepasbaarheid, wat ik vervolgens graag weer los laat.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ik vind het belangrijk om samen lol te kunnen hebben, samen in stilte te kunnen zijn en elkaar in onze bezigheden aan te vullen als past. Daarvoor hoeven we niet altijd dezelfde dingen te doen. Ik vind het ook belangrijk om regelmatig alleen te zijn. Ik vind het wel fijn om te kunnen praten en elkaar diep te begrijpen om elkaar te kunnen ondersteunen in wat we doen.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Ik heb een aantal waardevolle vrienden waar ik af en toe contact mee heb. Ik sta daarnaast veel in contact met een bewustwordings-/spirituele gemeenschap waar ik veel steun kan vinden als ik dat nodig heb. Vind het fijn om verbinding te zijn, maar ben daarvoor niet afhankelijk van vrienden. Heb liever fijne "buren". En uiteindelijk en vooral een fijne partner natuurlijk ;-)
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Fijn. Een ultieme manier om samen in liefde en veiligheid te verbinden, aarden, genieten, spelen, voelen, openen, uiten, elkaar waar te nemen via al je zintuigen, erkennen, ontspannen en/of laten opbloeien. Hou erg van knuffelen, stoeien, masseren, intimiteit, vrijen en elkaar ontdekken. In vertrouwen en veiligheid kan er ook plaats zijn voor lust, tantra, avontuur, heling, of wat anders wat wij samen de ruimte willen geven.

Lees het hele profiel

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van OMB AcademieBanner van Mindfulness in de NatuurBanner van Yoga Vrouwenpower inspira