Home » Overig » Zoekresultaten leden

Nu on-line!

Marcellinus, 60 jaar uit Limburg
VissenVissenHond - AardeHond - Aarde
Wat ik belangrijk vind: diepgang - humor - zelfkennis - eenvoud -
speelsheid - openheid - zelfaanvaarding, ook je donkere kanten ..... wijsheid ..... betrouwbaarheid ........ idealisme...
realisme .... evenwicht.......

Wat ik zoek: ik heb alleen vriendschap ingevuld .... maar er mag ook relatie bij ..... allebei invullen ging niet ......
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Heeft met mijn hele leven van doen. Het leren luisteren
  naar mijn hart. Hieraan vorm proberen te geven.Dagelijkse
  leven als oefening. Stilstaan bij jezelf, bij wat er gebeurt binnen en buiten je. Bewustwording: van jezelf,dat je
  bestaat, dat je vergankelijk bent, dat je uit jezelf niets bent......zoiets....En ook weer belangrijk...mildheid voor jezelf...etc..etc..
  Worden zoals het Leven/Tao/God je bedoeld heeft. Je rode draad vinden/Op zoek naar je bestemming/ Maar altijd
  onderweg zijn....
  Maar niet alleen met mijn ikje bezig zijn...ook met de wereld....armoede...- milieu....het- gaat om respect voor alle levende wezens......maar ik doe dit wel op heel bescheiden wijze....en maak natuurlijk zelf ook een beetje vuile hande
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: ik vind het belangrijk tijd voor mezelf te hebben....voor de rest is het aftasten...op elkaar afstemmen.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Regelmatig tel.contact.....via mail....elkaar ontmoeten...
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: In je kracht komen.....genieten..- ..natuurlijk- zijn.....lekker....o- ntspannend....oerkra- cht.....diepe behoefte.....een- worden......zoiets..- ..

Lees het hele profiel

donaldduck, 51 jaar uit Friesland
StierStierGeit - VuurGeit - Vuur
Naast een intensief werkzaam leven, blijft de behoefte om nieuwe mensen te leren kennen. Daarbij hou ik van filosoferen, discuseren, delen en lekker (uit) eten. Wat elke ontmoeting geeft is mooi.

In mijn dagelijkse werkzaamheden vervul ik de rol van een bestuurder van een zorgorganisatie; daarom foto op verzoek. Verder ben ik trainer/coach en leef ik vanuit mijn intuïtie,

In mijn werk ontmoet ik veel mensen, en dat zijn mooie contacten. Maar door de rol die ik vervul worden deze contacten geen vrienden. Nu ben ik, ook door groei, toe aan andere, nieuwe vrienden.

Ik ben gelukkig in mijn leven met mijzelf en in mijn relatie. Jouw leeftijd is niet van belang. Sinds kort is de vorm van nieuwe vriendschappen voor mij open. Wil je meer weten, stuur me dan een berichtje.


Warme groet,
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: heel divers, hier ga ik liever het gesprek met je over aan.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Vrienden maken deel uit van mijn leven.
  Ik onderneem regelmatig dingen met hen, neem ze mee u eten.
 • Mijn werk: ik ben een Brugge bouwer, en kan dat kwijt in mijn werk.
  Na 22 jaar weer in loondienst als leidinggevende.
  daarnaast toch ook ondernemer dat past bij me.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan: zal ik misschien ooit gedaan hebben, maar nu niet meer
  woon op een plek waar ik alle ruimte heb om een jaar te zijn zonder dat ik iemand ontmoet.

Lees het hele profiel

Bluefish, 43 jaar uit Gelderland
SchorpioenSchorpioenKonijn - HoutKonijn - Hout
Nu ben ik vrij gelukkig en ben trots op wat ik tot nu toe in m'n leven bereikt heb. Niet alles van wat ik 25-30 jaar geleden nog voor ogen had, maar dat hindert niet, (een mens kan tenslotte niet alles hebben!). Ik ken mezelf heel goed, weet wat ik leuk vind om te doen (hobby's), leef zoals ik wil, weet goed wat ik niet kan, maar vooral wat ik wel kan, heb een stel goede vrienden/familie en heb in alles m'n draai gevonden, mag graag nadenken over van alles en nog wat, heb een baan. Kortom, het bovenstaande moge bij mij als bekend verondersteld worden. Tsja, wat mis ik dan nog?
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Ik kan bij bepaalde dingetjes echt uit mijn dak gaan.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Veel dingen samen doen, maar dat je elkaar ook zu nu en dan alleen kunt laten.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Redelijk intensief. Ik heb een paar vrienden en koester deze zeker. Liever met 5-10 goed bevriend zijn en waar je echt wat aan hebt, dan dat je 100 losse - zeg maar - Facebook-achtige vrienden hebt, die je weten te vinden als zij wat van je willen of je ergens voor nodig hebt, maar waar je ondertussen niet van op aankunt als je ze een keertje voor iets nodig mocht hebben.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Wat is er lekkerder, dan elkaar aan te raken, of lekker tegen elkaar aangeplakt te zitten, intens in elkaars armen liggen en daarbij elkaars warmte voelt? Genegenheid daarbij is onmisbaar, (hoe kun je dan anders in elkaar opgaan?). Intens gevoel en genot voor en met elkaar, waarin je elkaar liefdevol bemint, in elkaar opgaat, en alles voor elkaar geeft. Een vrijpartij zie ik als geslaagd als je tegen elkaar zegt: "dit moeten we eens vaker doen!"

Lees het hele profiel

Scooter, 69 jaar uit Noord-Holland
MaagdMaagdOs - AardeOs - Aarde
In Zweden hebben ze een levensfilosofie genaamd ‘lagom’. Het woord betekent zoiets als: niet te veel, niet te weinig. Zeg maar precies goed. Deze filosofie spreekt mij aan en zorgt voor veel meer plezier in 't leven en fijne contacten met mensen. De kunst van het precies genoeg, niet meer en niet minder.

"Vanuit lagom perspectief gaat duurzaam geluk net zo goed over problemen onder ogen zien en oplossingsgericht denken als over bewust aanwezig zijn en genieten van kleine dagelijkse geluksmomentjes. Neem geen blad voor de mond maar doe niet te dramatisch, dan moet het lukken om met al je gevoelens en ervaringen om te gaan."

Verder doe ik elke dag weer mijn best om "ongecompliceerd" aardig te zijn. Het zal zeer zeker niet altijd lukken, toch is het 't proberen waard. "If at first the idea is not absurd, then there is no hope for it" - Albert Einstein.

Ook ben ik positief cynisch, en om 'lagom' te compenseren af en toe wat rebels en een tikkie wild. Ik werk "broodnodig" freelance in een Zen-tempo, laat mij niet opjagen.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Ervoor zorgen dat je morgen kunt zeggen dat het gisteren goed was. Ook probeer ik een beetje aardig te zijn.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Het liefst als we 't beiden leuk vinden. Toch ook wel als de ander het graag wil... kleine moeite groot plezier.

  Iets niet samen doen is natuurlijk prima!
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Onregelmatig regelmatig. Soms vrienden een jaar niet gezien, toch is het altijd weer of we elkaar gisteren nog gesproken hebben. "Laatst" een dag oude koeien uit de sloot gehaald met een vriend die ik sinds 1957 ken. De tijd vliegt.

  Alweer drie jaar woon ik in het dorp waar ik op de lagere en middelbare school heb gezeten. Met een aantal `"oude`' schoolvrienden die ook terug van weggeweest zijn drink ik regelmatig een kop koffie of een biertje.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Leuk om te doen als 't maar prettig, gezellig, vriendelijk, intens, lief, spannend en met een grote glimlach is. En natuurlijk moet je wel een "beetje" verliefd zijn. Lekker knuffelen, en 't is wel fijn als je goed kunt zoenen;-)) Er de tijd voor nemen, met elkaar praten.

Lees het hele profiel

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van A Healthy LifeBanner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift