Home » Overig » Zoekresultaten leden

Nu on-line!

Nienke, 41 jaar uit Zuid-Holland
RamRamDraak - VuurDraak - Vuur
Een vonk is niet in woorden te vangen, maar misschien is dit een begin? Een relatie is een aanvulling, geen invulling en ontstaat omdat iemand iets voor je gaat betekenen, niet omdat je een relatie wilt.

Over mij:
Ik ben soms een vrouw en soms een meisje. Ik leer mezelf steeds iets beter kennen, maar kan mezelf ook nog steeds verbazen. Zowel in positieve als in negatieve zin.
Ik ben sterk, zelfstandig en zelfbewust. Ik ben tegelijk ook gevoelig, soms kwetsbaar en onzeker. Ik ben zowel standvastig (eigenwijs?) als flexibel, afhankelijk van de situatie. Ik ben iemand die alles uit het leven wil halen dat erin zit. Ik ben iemand die daardoor de ene keer impulsief keuzes maakt en een andere keer juist lang twijfelt over keuzes. Bij beide manieren van kiezen pakte het de ene keer beter uit dan de andere keer. Ik kan dus niet kiezen welke manier van kiezen de beste is. ;)
Ik ben meestal optimist. Een glas is dus meestal halfvol, maar soms zie ik enkel een bodempje. En hoewel ik heb leren relativeren kan ik me soms bijzonder ergeren aan zaken die er in het geheel niet toe doen. Om ze vervolgens weer snel te vergeten.
Een goede grap kan ik waarderen. Een foute trouwens ook. ;) Als je me vaak en hard laat lachen, heb je me in je zak.

Een vonk is niet in woorden te vangen. Als dit toch een begin was hoor ik graag iets van je! Wie weet kunnen we een steekvlam veroorzaken. ;) En omdat je pas kunt zeggen of er een vonk zou kunnen zijn als je elkaar in real life gezien hebt, spreek ik liefst een keer af.

Nu moet ik daar aan toevoegen dat ik inmiddels al jaren in Egypte woon. Ik weet niet hoe lang dit avontuur gaat duren, ik ben momenteel dan ook niet beschikbaar voor afspraken. Mijn excuses voor genegeerde berichten tot dit moment. Mogelijk maak ik op termijn mijn profiel onzichtbaar, maar voor nu: Ik was dus met andere dingen bezig. ;)
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: In mijn dagelijks leven probeer ik me bewust te zijn van mijn vooroordelen, gedachten, emoties, ervaringen. Ik ben iemand geweest die negatieve dingen uit alle macht wilde tegengaan, overwinnen. Nu mag alles er zijn, zoals het zich aandient. Dat geeft soms enige onrust, maar dat is niet erg. Zolang ik het kan uiten of ventileren, merk ik al snel een verandering erin. Ik probeer een goed mens te zijn. Ik leer echter in hoog tempo zoveel over mezelf en mijn patronen, dat ik soms ook even erg met mezelf bezig kan zijn. Ervan uitgaande dat dit mij dan ook een beter mens maakt, iemand die eigen grenzen kent en kan bewaken, goed voor zichzelf zorgt, kan ik dat alleen maar toejuichen.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ik vind het heel fijn om samen met mijn partner veel dingen te doen (liefst lekker vaak en dan maakt het niet echt uit wat het is), maar dat betekent natuurlijk niet dat we zwaan-kleef-aan moeten doen. Mijn vriendinnen zijn ook belangrijk voor me en ik vind het zo nu en dan leuk om iets met de meiden te doen. En dat kan ook een weekend weg zijn. Daarentegen zou ik het ook leuk vinden als mijn partner daar af en toe bij zou aansluiten; ik zou het leuk vinden als mijn partner onderdeel kan zijn van mijn omgeving, zoals ik graag deel zou uitmaken van zijn omgeving.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat de frequentie van de contacten met mijn vriendinnen lager ligt op het moment dat ik een relatie heb. Ik ben dan geneigd meer dingen met mijn partner te ondernemen. Desondanks zijn mijn vriendinnen erg belangrijk en waardevol voor me. Ik ben heel trouw in vriendschappen (in relatie trouwens ook) en weet mijn vriendschappen op waarde te schatten. Helaas wonen ze bij mij niet allemaal om de hoek, waardoor het niet altijd mogelijk is om spontaan af te spreken. Maar gelukkig is er internet en lang leve de telefoon: zo hoeven we elkaar niet per se in real life te zien om toch te weten hoe het met "ons" gaat. Ik kan met de meesten van hen vrijwel alles bespreken, maar heb bij bepaalde onderwerpen wel mijn voorkeur. Zo kan ik ook met de 1 gemakkelijk op vakantie gaan en moet ik daar bij de ander toch nog een nachtje (of langer) over slapen...
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Seksualiteit en intimiteit zijn erg belangrijk voor me, al is intimiteit natuurlijk niet per definitie seksualiteit. Ik ben erg lichamelijk ingesteld en kom uit een gezin waarin veel geknuffeld werd. Ik hou dan ook erg van knuffelen en geknuffeld worden! Seksualiteit is voor mij -als het goed is- erg intiem en ik zou het dan ook onaanvaardbaar vinden als mijn partner dat met een ander zou delen.

Lees het hele profiel

donaldduck, 50 jaar uit Friesland
StierStierGeit - VuurGeit - Vuur
ga mijn profiel wat update de aankomende week aug 2017


Als man sta ik midden in het leven, en sta met beide benen op de grond, een kwaliteit van mij is ook mijn intuitie en dat is juist de tegenhanger van het aardse in mij.

Ik ben een pionier, bruggen bouwer, schrijver (samen met een co-writer) geef trainingen, en daarnaast doe ik wat er op mijn pad komt. en nog veel meer. geniet intens van het leven.
heb een visie op het leven, maar ook vooral op zorg voor mensen met een beperking,


We gaan elk moment verhuizen naar Friesland, en hebben daar een mooie nieuwe plek kunnen kopen.
Dus tijd om nieuwe mensen te ontmoeten.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: thuis zijn in wie ik ben, en daar van uit leven met en me verbinden met mensen om mij heen.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Vrienden maken deel uit van mijn leven.
  Ik onderneem regelmatig dingen met hen, neem ze mee u eten.
 • Mijn werk: na 22 jaar weer in loondienst als leidinggevende.
  daarnaast toch ook ondernemer dat past bij me.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan: Niet zoveel. mijn kids. Maar dat gaat natuurlijk niet.ha ha.
  Fotocamera, boeken.

Lees het hele profiel

tarian, 67 jaar uit Zuid-Holland
VissenVissenTijger - MetaalTijger - Metaal
Of ik spiritueel genoemd kan worden weet ik niet. Naar mijn idee leer je inzicht en wijsheid niet uit boeken maar krijg je het door intens en bewust te leven en de risico's daarvan niet uit de weg te gaan.
Al als puber had ik belangstelling voor de Taoisme en Boeddhisme en herkende daarin wat ik zelf dacht en voelde. Ik denk dat die levensbeschouwing mij verder is bij gebleven.

Ik hoop hier primair een liefdevolle vriendschap te vinden met een slimme, liefst vegetarische vrouw. Iemand die houdt van de natuur, het leven en die geraakt kan worden door muziek, film of poezie, Een sterke zelfbewuste, wat stoere vrouw die toch haar emoties en ontroering kan uiten en wil delen. Humor en wat zelfspot horen daarbij.

Ik geloof dat iedereen in feite androgyn is en dat we zowel het in ons aanwezige vrouwelijke (yin) als het mannelijke (yang) een gelijkwaardige plaats moeten geven in ons voelen denken en handelen. Onze relaties, waaronder zeker de erotiek tussen twee mensen, worden dan m.i. door de elkaar versterkende krachten van yin en yang meer harmonieus, intenser en veelzijdiger.

Naarmate ik zelf ouder ben geworden zie ik in dat de (kalender) leeftijd niets of weinig zegt (die van mij hier klopt ook niet ;-) Waar het om gaat is hoe fit je bent en hoeveel levenslust je hebt.

Behalve een beetje spiritueel ben ik zeker ook nogal lichamelijk ingesteld en ik hou van beweging. Het zou daarom fijn zijn als je een beetje sterke fiets/wandel benen hebt, benen waar je ook nog mee kunt dansen.
Ik geniet nog ca. twee dagen per week van mijn werk als adviseur/ontwikkelaar op milieugebied. Ik doe dat vanuit mijn heerlijke, te midden van de natuur staande, huis waarin ik, nu mijn studerende zoons het huis beginnen te verlaten, redelijk in mijn uppie woon.
Ik zoek iemand die kan lachen, dansen, huilen en liefhebben. Iemand die verdrietig maar ook weer blij en gelukkig kan zijn. Iemand die, net als ik, geen fysieke, mentale of financiƫle problemen heeft. .

Nou ja, zo iemand bestaat waarschijnlijk alleen maar in mijn fantasie dus ook als je alleen maar een keer gezellig iets wil doen met deze man (bijvoorbeeld een dagje zeilen op de Kagerplassen) laat het me weten.Ik ben best aardig en het verplicht tot niets.
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Ik hoef dat niet zonodig te uiten en ik geloof niet zo dat spirituele cursussen en workshops me verder zullen brengen.
  Ik heb een sterk en soepel lichaam en ik geniet ervan om dat intensief te gebruiken zodat het jong blijft. Dat fysieke in combinatie met de geestelijke verbondenheid die ik voel met de natuur, andere mensen en alles wat me raakt is in feite mijn spiritualiteit.

  Ik geloof dat we leven om te leren dat het gaat om universele liefde voor al wat leeft, het zichtbare en onzichtbare waar we deel van uitmaken.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Alles wat we fijn vinden om samen te doen. Daarover praten. Aanraken en liefhebben. Volledige lichamelijke en geestelijke overgave aan elkaar. Dat laatste is iets dat moet groeien.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Redelijk vertrouwelijk
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Ik kan daar alleen maar van genieten als dat wederzijds is. Het is heerlijk om daartoe elkaars verlangens te verkennen, te versterken en die dan te vervullen. Dat gaat beter en wordt intenser naarmate er vanuit een volledig vertrouwen een liefdevolle, algehele, overgave van de een aan de ander ontstaat. Overgave zonder remmingen die tot een harmonie leidt waarin het mannelijke en het vrouwelijke dat in beiden aanwezig is zich met elkaar verbinden en een eenheid worden.

Lees het hele profiel

marsskydiver, 53 jaar uit Noord-Holland
StierStierDraak - HoutDraak - Hout
Jongeman met pit, relativeringsvermogen, diepgang, vrolijkheid, geschiedenis, gestudeerd, zenboedhist, ex-karateka, co-ouder van 2 kinderen.
Dol op zingen en gitaar spelen, mijn kinderen en mijn eigen ruimte.
Ik wil graag een keer ayahuasca gebruiken. (Ik sta open voor geest verruimende middelen)
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: In Alles
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: De momenten bijzonder houden
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Geregeld maar het liefst spontaan
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Samen intens opgaan in elkaar in het moment.
  Je vrij voelen in je naaktzijn.
  Licht en luchtig maar intens.
  Passie vol maar ook ontspannen
  Krachtig en teder
  Intiem teder tot krachtig sexueel
  Ik vin het gewoon lekker :)

Lees het hele profiel

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners