Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Navojoa

Maak favoriet 

foto Navojoafoto Navojoafoto NavojoaBekijk foto's 
KreeftKreeftOs ~ MetaalOs ~ Metaal

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Het doet pijn, dat weet ik uit ervaring. Maar ik weet ook dat er omstandigheden zijn waarin ik vreemd gaan kan billijken. Ook dat is ervaring.

    Zelf heb ik niet de behoefte aan vreemd gaan in een relatie met diepgang. In ��n van mijn eerste relaties ben ik een keer vreemd gegaan, maar dat was geen succes. Mijn gevoel voor loyaliteit en commitment staat me in de weg. Bleek niet voor herhaling vatbaar.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Als je beide een drukke baan hebt zou het best wel eens zo kunnen zijn dat je juist dolgraag met elkaar weg wil om eens in alle rust bij elkaar te zijn, om te genieten van nieuwe prikkels en elkaar.

    Verder is alles bespreekbaar, maar ik begrijp niet waarom je alleen op vakantie zou willen als je een goede relatie hebt. Er zijn genoeg alternatieven voor alleen zijn.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Ik zou eerst onderzoeken hoe ik miljonair blijf. Daarna zou ik wel van het leven willen genieten, en waar mogelijk en zinvol een bijdrage leveren aan het bestrijden / voorkomen van onrechtvaardigheid.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Moet kunnen.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Naar een oplossing zoeken. Desnoods elders opnieuw beginnen.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift