Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Bohemian

Maak favoriet 

foto Bohemianfoto Bohemianfoto Bohemianfoto Bohemianfoto BohemianBekijk foto's 
StierStierSlang ~ HoutSlang ~ Hout
' HET LEVEN IS MIJN GROTE LIEFDE!
Omdat ik uitzie naar nieuwe mensen ontmoeten, en erg geinteresseerd ben in diepgang, zelfbewustzijn en zelfreflectief vermogen, ben ik erg blij met Netsamen. Door (spirituele) groei ben ik een aantal vriendschappen ontgroeid. Doch dat betekent dat het tijd is om nieuwe -soortgenoten- aan te trekken. Brengers.

Om als mens blijvend te kunnen groeien is er een eerlijke kijk naar binnen nodig maar ook nieuwsgierigheid om nieuwe plekken, zienswijzen en belevingswerelden te willen leren kennen. En ik ervaar die wens blijvend. Ik hoop jij ook.

Je zou mij als gevoelsmens, intellectueel en (selectief) sociaal kunnen zien. Ik heb oog voor mensen, de natuur, de zee, expressievormen, kunstzinnige uitingen, boeken, films, lezingen, voordrachten, festivals, masterclasses, psychologie, en spiritualiteit en meditatie (Eckhart Tolle favoriet).

Kenmerkend voor mij: een uitgesproken mens met een alerte blik, pit maar ook een zachtaardig en liefdevol hart. Een vrije geest. Ik kijk graag onder verhalen en uiterlijke manifestaties, ga graag naar de kern van iemands Zijn. En ik hoop nieuwe mensen om mij heen te mogen vinden, die daar ook interesse en aandacht voor hebben. Ik weet dat ik puur bewustzijn ben. Mijn doen komt voort uit mijn Zijn.

Mijn kernwaarden zijn oprechte aandacht, groei en ontwikkeling, zingeving, inspiratie en genieten van (de kleine dingen in) het leven. Ik leef die waarden en vind daardoor rust en vervulling. In het delen met anderen wil ik graag verbondenheid en schoonheid ervaren en ook geven. Elkaar versterken en optillen. Ik sta open voor harmonie en inspiratie.

Natuurlijk heeft persoonlijkheid en je levensstijl invloed of we elkaar kunnen aanvullen. In een vriendschap waarin we elkaar eens in de zoveel tijd zien zijn er uiteraard andere wensen dan in een intieme gepassioneerde lat-liefdesrelatie, waarin we elkaar wekelijks zien, exclusiviteit en commitment aangaan in combinatie met vrijheid.

Ik ben geen huisje-boompje-beestje type (lees: hou niet van rigide rolpatronen en routine en sleur) en ga voor de (morele) kwaliteit van ons contact. De activiteiten die we samen kunnen ondernemen zijn fijn maar dus niet het belangrijkste.
Het gaat om onze innerlijke klik en wederzijdse inspiratie.

Persoonlijke transformatie is mijn passie in vak en activiteiten (counselling & training in menselijke transformatie). Daarnaast is creativiteit (themaboeken schrijven, gedichten en muziek schrijven / zingen / spelen) een grote liefde.
Die artistieke en psychosociale aandachtsgebieden komen terug in mijn interesses die ik in mijn privéleven graag doe.

VRIENDSCHAPSWENS:
Ik wil graag regelmatig delen met nieuwe mooie mensen. Ik zoek soortgenoten om dieper uit te wisselen over beleving en leven. Echt contact en mooie wederkerigheid zijn belangrijk voor mij. Elkaar verrijken. Inspireren. Plezier hebben.

LIEFDESRELATIEWENS (ik ben niet heteroseksueel).
Een potentiële VROUWELIJKE geliefde is zeker welkom in mijn leven. Vrouwenliefde hoort bij mij (sinds 1998). Indien er diepere connectie ontstaat dan sta ik zeker open voor een lat- liefdesrelatie. Ik ben nu 8 jaar happy alleengaand maar voel ook verlangen naar delen en groeien met 'n interessante vrouw in mijn leven. Ik ben en voel mij heel, dus een geliefde ervaar ik als fijne aanvulling in mijn leven. Oprechte aandacht voor elkaar. Samen groeien en leren, genieten van het eenvoudige. Zintuiglijk en intiem samenzijn maar zeker ook met hart en ziel ervaren en delen. Passie en verbondenheid zijn belangrijk. En een fijne balans in kwaliteit-tijd samen en ook tijd en ruimte voor alleen zijn (of met anderen). Omgeving Amsterdam en 48 tot 62 jaar.

SPIRITUALITEIT:
Op veel sites mis ik verdieping, puurheid en emotionele intelligentie. Mensen die op een natuurlijke wijze resoneren en dezelfde hogere frequentie uitstralen. Ik voel me aangetrokken tot blijheid, diepgang en ongecompliceerdheid. Het is dus een verademing om hier bewuste en krachtige mensen te lezen.'

Introductie

 • Ik ben een vrouw
 • En ben op zoek naar een vrouw
 • Ik ben 55 jaar
 • Jij bent tussen de 48 en 62 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie zoekt
 • Mijn lengte is 165 cm
 • Jij bent tussen de 165 en 180 cm
 • Ik heb een normaal postuur
 • Ik zoek iemand met een slank, atletisch of normaal postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Noord-Holland
 • Jij woont in Noord-Holland
 • Ik heb als sterrenbeeld Stier
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Slang - Hout
 • Ik heb geen kinderwens
 • En zoek iemand die geen kinderwens heeft
 • Ik ben van W-Europese afkomst
 • en zoek iemand van W-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Jos Kleijnen, coach en trainer