DaginDaguit, 22 november 2023

Maak favoriet 

foto DaginDaguit

Gesprek gesloten door DaginDaguit

Black Friday

€Koopjesdag Black Friday strekt zich over steeds meer dagen uit.Het aantal online aankopen in aanloop naar vrijdag is hoger dan gebruikelijk. De afgelopen twee dagen zijn er bijna 9 miljoen aankopen gedaan via iDeal, zo'n anderhalf miljoen meer dan normaal.

Betaalplatform iDeal verwacht een nieuw record aan transacties deze periode. ”

Bron: NOS.nl

Zijn veel mensen nu zo kortzichtig, dat ze vanwege aanbiedingen zich laten verleiden?

Het koopgedrag van veel mensen aan het eind van het jaar, is nu niet bepaald een voorbeeld van bewustheid.

Door de aandacht en energie die ik eraan geef, lever ik misschien wel een bijdrage aan de groei ervan, terwijl dat natuurlijk niet mijn bedoeling is. Creatie, co-creatie, is nog niet zo simpel. Kan ik het nu het beste maar omarmen?

Misschien is het wel een idee of gevoel van gebrek, of van willen hebben, een dwangmatigheid, dat mensen motiveert tot dit koopgedrag. Door mij dit te realiseren, en oprechte compassie, breng ik misschien wel meer goeds in de samenleving, dan wanneer ik er weerstand tegen koester.

Het gaat niet om de vorm, maar om de energie erachter. Dat realiseer ik me wel.

Misschien is het beter als ik er helemaal geen aandacht aan besteed, en focus op mn eigen doen en laten, en het welzijn voor eenieder?

316 keer bekeken


Nieuw op Netsamen:

foto LINNNfoto Live isfoto Diederik50foto CAMINO10foto Judyfoto Elbeginefoto -Nessie-foto Odyl1992foto Wilgenroosfoto Hannah Jetfoto Maudddfoto MrCCumbfoto Francescobofoto Case2497foto Leukerd72

Meer vrouwen

Meer mannen