Door Navojoa, 14 november 2014, 12:10

Maak favoriet 

foto Navojoa

Een mooie toekomst

Er gebeurt van alles op onze planeet. Dat valt niet te ontkennen. Er lijkt sprake van een stroomversnelling. Waar komt dat vandaan? Hier een optionele "verklaring".

De galactische dag breekt aan. En daarmee de belofte aan een wereld waarin liefde, rechtvaardigheid en vrede de boventoon voeren. Dat zou heel mooi kunnen zijn, maar is hier wellicht sprake van luchtfietserij of 'wishful thinking'?

Hoopvol kijken we om ons heen. Zien wij zoiets als een transitie? Groot is de teleurstelling als blijkt dat de nieuwe energie zich niet of vrijwel onmerkbaar lijkt te ontplooien. Dit kan reden zijn om te twijfelen aan de voorspellingen van een nieuw tijdperk en een nieuwe energie.

Aan de andere kant drukt het ons met de neus op de feiten. Er zijn geen wonderbaarlijke overwinningen (van Licht op Duister). Een eventueel planetair proces ontslaat ons niet van de verantwoordelijkheid voor ons eigen leven. Alleen wijzelf kunnen besluiten het pad van bewustzijnsevolutie te betreden. Niets of niemand kan of zal eigen inspanning overbodig maken. 'No pain, no gain'.

Toch staat voor mij vast dat we op weg zijn naar mooie tijden en een betere mensheid. Daarvoor baseer ik me op onderstaande overwegingen.

De galactische nacht wordt opgevolgd door de galactische dag. Precies zoals de Aardse dag en nacht elkaar opvolgen (365 / jaar). Dit proces is al millennia-lang bekend bij de mensheid. Als illustratie daarvoor verwijs ik naar het gedoe rond 21 december 2012, vooral geïnspireerd op (pré)historische bronnen.

Dezelfde bronnen melden dat deze galactische dag een bijzondere is. "Vandaag" (vanaf 21 december 21012 en verder) gaat de planeet Aarde zich opmaken voor een proces dat "de oogst" wordt genoemd. De oogst duidt op de afronding van een rijpings- of groeiproces. De Aarde is terecht gekomen in een situatie waarin ze deze galactische dag zal benutten om haar spirituele balans op te maken. Haar verworvenheden in haar proces van bewustzijnsevolutie zal zij zich duurzaam eigen maken. Ook dit is voorspeld.

Volgens overgeleverde kennis uit de oudheid (voorgaande "gouden tijdperken" van de menselijke beschaving) is de Aarde gereed om de volgende stap te zetten op haar weg van bewustzijnsevolutie. Dit zal ertoe leiden dat haar dichtheid gaat veranderen. Als gevolg daarvan zal de dichtheid van alles dat zich op en in de planeet bevindt (hoe kan het ook anders?) mee veranderen.

Flora en fauna (waartoe ook de mens behoort), klimaat en aardoppervlak zullen zich geleidelijk aanpassen aan de nieuwe situatie. Het begin is NU en niemand kan voorspellen in welk tempo de Aarde dit proces zal voltrekken. Niemand kan (vooralsnog) met een grote mate van zekerheid voorspellen hoe dit de tijdslijnen van mineralen, planten, dieren en mensen zal beïnvloeden. Dit kan misschien wel meerdere galactische dagen duren. De overspannen verhalen hieromtrent kunnen gerust terzijde worden gelegd, wat mij betreft.

Dat er drastische wijzigingen ten goede op til zijn en dat het licht krachtig haar invloed doet gelden, kunnen we dagelijks zien op de TV en in de kranten. Het vergt misschien wat inspanning om ogenschijnlijk losse gebeurtenissen met elkaar in verband te brengen, maar het is te doen.

Dan blijkt dat de krachten van het duister in het defensief zijn (voortdurende crises), terwijl de krachten van het licht sneller actie ondernemen dan het Duister kan behappen. De krachten van het Licht winnen terrein.

Het lijkt alsof de planeet zich opmaakt voor een mooie dag, waarin liefde (rechtvaardigheid en vrede) in de wereld, de dominante kracht zal zijn. Dit gaan we meemaken. In de aanloop naar 2025 zal de strijd worden beslecht. Dan betreedt de mensheid collectief de eerste stappen naar het Licht.

Wie weet bouwen ook wij ooit weer eens nieuwe piramiden of andere raadselachtige bouwwerken voor hen die ons in de volgende galactische nacht zullen opvolgen. Voor hen die zich af zullen vragen of we aliens waren met een buitenaards bewustzijn.

Of misschien zelfs goden!

1002 keer bekeken