Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   kaarslicht

Maak favoriet 

foto kaarslichtfoto kaarslichtfoto kaarslichtfoto kaarslichtBekijk foto's 
KreeftKreeftRat ~ MetaalRat ~ Metaal

Levensvisie

 • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit:Door elke dag met behulp van een mantra te mediteren, te lezen, in de natuur te zijn en de stilte te ervaren. Door alles wat ik meemaak innerlijk te groeien ensteeds meer in balans kom.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen:Ik wil zeker activiteiten samen met m'n partner doen, maar niet alles samen doen
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo:Dat is wisselend, ene keer heb ik veel vuldig contact met vrienden, andere keer kan het een paar weken rustig zijn. Maar je kunt heel frequent contact met vrienden hebben, maar wat misschien helemaal niet intens is maar oppervlakkig, en je kunt eens in de zoveel tijd contact met een vriend en vriendin hebben wat juist heel intens is.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij:Sexualiteit is ook een essentieel onderdeel in de liefdesrelatie, vooral juist daarin eenheid in verbondenheid met elkaar te kunnen ervaren, ik vind het heerlijk om met een vrouw waar ik intens van hou, heerlijk sexualiteit te kunnen beleven, maar ook om te knuffelen, elkaar even te kunnen vasthouden, aan te raken. Elke vorm van lichamelijk contact in een liefdes relatie vind ik belangrijk.
  Hartstocht, passie
 • Mijn werk:Ik werk op een dagcentrum voor dementerende ouderen. Mensen die nog thuis wonen, maar overdag bij ons komen, hetzij 2 dagen in de week, of vijf dagen etc. Het doel is om de partner te ontlasten zodat dieeven de handen vrij heeft en even tijd voor zichzelf heeft.
  We koken samen met de mensen, doen samen boodschappen, we lezen de krant. Kortom via een dagprogamma zoveel mogelijk structuur en veiligheid bieden aan mensen met geheugenproblemen.
  Ben momenteel bezig met cursus numeologie en ga wrs vlg jaar beginnen met opleiding als holistisch coach. met deze combi wil graag therapeutisch mensen begeleiden en tzt een eigen praktijk starten.
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie:Ik vind het belangrijk om even met m'n partner dingen van het werk te kunnen delen, vooral als erwat problemen zijn. Nu ik alleen woon, kan ik altijd wel iemand bellenals er iets is, maar toch doe je dat niet zo gauw.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan:Kleding, regenkleding, niet teveel, bidon om water in te kunnen doen, noodsetje waar oa naald en draad in zit om kleren te kunnen herstellen, klein ehbo doosje, boekje "stil zijn van binnen" van White Eagle, pen en papier, licht gewicht tentje
 • Ik verwen mijzelf zo:Ja, een mooie bos bloemen, een overheerlijke sauna, een heerlijke sorbet, kopen van mooie kleren, een cd die je graag wilt hebben, het bezoeken van een concert, zowel populair als klassiek, lekker swingen
 • Mijn definitie van geluk:Eenheidin jezelf ervaren, maar dat zijn vaak momenten. Een paar jaar geleden maakte ik een wandeltocht in Engeland met een groep, en ik liep die dag alleen, en van het ene moment in het ander moment liep ik langs een enorm veld met klaprozen, Ik ben midden in dat veld met klaprozen gaan zitten en er daalde een enorm gevoel van eenheid en gelukzaligheid op me neer, waain je de stilte als het ware kon horen. Op dat moment zou ik dat gevoel samen willen ervaren met je liefdes partner. Maar hoe het ook zij het was een geweldige ervaring!aar het zit hem ook in kleine dingen, als ik een prachtige struik in bloei zie staan in de tuin, of iemand legt even een hand op je schouder als ondersteuning.op een terrassje zitten en genieten van een heerlijk trappistenbiertje en dan de hele tijd naar mensen kijken.
 • Dit is waar ik van geniet:Van heerlijke muziek en dat kan van alles zijn, uit eten gaan met een vriend of vriendin of met meerdere mensen waar je het op dat moment heel gezellig mee hebt, of juist lekker eten maken voor iemand of meerdere mensen. Als het mij lukt op m'n werk tijdens het eten koken zoveel mogelijk mensen erbij te betrekken, te prikkelen om mee te helpen. Maar ook wat ik zojuist hierboven heb beschreven.
 • Zo ontspan ik me het liefst:Maken van een wandeltocht, naar een concert zowel populair als klassiek, tuinieren, eten klaar maken voor vrienden, naar een goed tv progamma kijken, of film, sporten, mediteren, sauna, massage
 • Ik word ontroerd door:Laatst was ik in cafe groothuis in Emmen en luisterde ik naar de band Trust. De zangeres had een ongelovelijke warme stem en ze zong een nummer wat over een relatie ging, dat ontroerde mij op dat moment heel diep. Ook als ik twee mensen zie waar heel veel liefde tussen is, kan mij diep ontroeren, of een bepaald landschap waar je op een bepaald moment bent
  Dat ik op een bepaald moment een gevoel van totale eenheid met mijn omgeving ervaar, gevoel van eenheidsbewustzijn. Anders gezegd, een volledig contact met mijn goddelijke bron
 • Ik kan me ergeren aan:B. v. ik stap een winkel binnen en de vekoopster stapt direct op je af of ze je kan helpen. Laat me eerst maar even rondsnuffelen. Maar ja ze bedoelen het goed.
 • In een relatie kan ik me ergeren aan:Als mn partner de neiging heeft dingen voor mij te willen bepalen, op mn nek zit en mij niet de ruimte geeft
 • Ik geef (mijn) kinderen deze normen en waarden mee:Leren vertrouwen op je eigen innerlijk gevoel en zoveel mogelijk van daaruit proberen te handelen.
 • Hoe ik met tegenslagen om ga:Wat moet ik hieruit leren? Oprecht naar mezelf durven te kijken. Tegenslagen verwerken en weer loslaten en als het goed is geestelijk steeds sterker worden en stap voor stap meer en meer in balans te komen.
 • Ik ben een avondmens
 • Waar ik om kan lachen:Dat mag je bij mij allemaal ontdekken
 • Het belang dat ik hecht aan humor in een relatie:Humor vind ik een zeer belangrijk onderdeel in een relatie
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift