Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Schuilnaam

Maak favoriet 

foto Schuilnaamfoto Schuilnaamfoto Schuilnaamfoto Schuilnaamfoto SchuilnaamBekijk foto's 
BoogschutterBoogschutterGeit ~ AardeGeit ~ Aarde

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Tja, vreemd gaan wil zeggen dat er iets niet goed zit in de relatie. Is niet iets dat zomaar uit de lucht komt vallen (en lijkt dat wel zo, dan wil dat ook wat zeggen). Gebrek aan communicatie, of een ander fundamenteel probleem ligt daar waarschijnlijk aan ten grondslag.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Als daar wederzijds begrip over bestaat is het helemaal prima.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Feest geven, huis sneller afbetalen en mezelf financieel onafhankelijk maken. Kan ik me fijn bezig houden met de wereld een mooiere plek maken.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Ik geloof niet zo in het meteen veroordelen. Het lezen van erotische literatuur wordt nog wel eens gekoppeld aan bepaald gedrag of ongewenste gedachten. Er is daar echter niet perse een causaal verband. Ben wel geinteresseerd wat je dan aan het lezen bent. Als ik me daardoor zorgen maak, dan kunnen we er vast over praten :)
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Onderzoeken waar mijn ontevredenheid vandaan komt en daar wat aan proberen te doen. En ja, dat heeft al een keer tot een carriere-switch geleid :)
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview