Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Jofkeekfoj

Maak favoriet 

foto Jofkeekfojfoto Jofkeekfojfoto Jofkeekfojfoto Jofkeekfojfoto JofkeekfojBekijk foto's 
KreeftKreeftPaard ~ AardePaard ~ Aarde

Levensvisie

 • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit:We zijn allemaal spirituele wezens. Ik zoek naar balans tussen lichaam, geest en ziel. Volgens mij is ons lichaam het instrument, dus ik ben graag in beweging. . . zoekend naar antwoorden, zoekend naar verlichting en speelsheid.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen:Ik hou van openheid. Geen toestemming vragen, maar wel rekening houden met elkaar. Als je open bent in jouw wensen, verlangens, voorkeuren, dan kan de ander aanvoelen hoe hij / zij daar tegenover staat.
  Gezellig samen of deze keer liever alleen of met vrienden. . .
  Niet bang zijn om de ander te kwetsen, dat vind ik denigrerend.
  Speak out!
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo:Het contact met mijn vrienden varieert. Soms is het leven druk met ander dingen en soms is er meer tijd voor gezelligheid met vrienden.

  Mijn vriendenkring wordt steeds selecter en waardevoller.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij:Intimiteit en seksualiteit zijn belangrijke onderdelen in een relatie voor mij.

  Ik vind het belangrijk dat behoeften en voorkeuren in alle openheid bespreekbaar zijn, zonder oordeel. Aangeven wat je fijn en niet fijn vindt. Niet bang zijn om grenzen te verkennen en grenzen aan te geven, altijd rekening houdend met elkaar en dus in overleg. Elkaar onderzoeken en verwennen met aandacht. Seks en genot vanuit liefde. Ontvangen door te geven. Elkaar blijven verrassen en uitdagen.
 • Mijn werk:Mijn idee├źn vragen erom vorm te krijgen. Dat kan uiteenlopen van het maken van een schilderij tot het schrijven van een boek, van het maken van een beeldhouwwerk tot het organiseren van een expositie of evenement, van het oprichten van een stichting tot het vormgeven van workshops en trainingen, ontwikkelen van methoden of schrijven van een gedicht.

  In mijn atelier geef ik voornamelijk cursussen tekenen en schilderen en begeleid ik mensen met een zorgindicatie bij hun creatieve en persoonlijke ontwikkeling.

  Administratieve en bureaucratische rompslomp is minder leuk, maar what has to be done, has to be done. . . en als dat allemaal lukt, is het toch ook weer leuk!
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie:Mijn werk is mijn missie. Ik vind het belangrijk om hier met mijn partner over te kunnen praten. Ik luister ook graag naar de ervaringen van mijn partner op zijn werk. Allereerst om een luisterend oor te zijn en ook om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan:Onze portemonnees en zonnebrillen en een extra paar steunzooltjes in verband met de vele wandelingen die we maken.
 • Ik verwen mijzelf zo:Met een brownie en kop verse muntthee :)

  Dagje sauna, afspreken met vrienden,

  Meer tijd inplannen voor de dingen die ik doe, zodat mijn leven relaxter is (dan het geweest is).

  Even stil staan en kijken naar het moois om me heen. Die genietmomentjes kunnen in de natuur zijn of als ik de mensen zie die aan het werk zijn in mijn atelier.

  Ik bestel sinds kort af en toe eten via Hello Fresh, zodat ik nieuwe recepten kan uitproberen zonder daar moeite voor te hoeven doen.
 • Mijn definitie van geluk:Innerlijke rust ervaren.
  Ruimte kunnen geven aan wat er is, ook moeilijke emoties.
  Leven; geven en ontvangen vanuit liefde.

  Alles is liefde. . . liefde die we voelen (en vaak zoeken bij een ander) is onze eigen liefde. Of je nu een mens of een boom knuffelt, als je liefde voelt, is deze van jou.
  Dit voelen, dat is geluk voor mij. . . onvoorwaardelijke liefde in mezelf.
 • Dit is waar ik van geniet:Een massage (ontvangen)
  Een intense vrijpartij
  Dansen
  Zingen
  Constructieve gesprekken
  Lol hebben om onzin
 • Zo ontspan ik me het liefst:Wanneer nodig en mogelijk pas ik door de dag heen mindfulness toe om de dag ontspannen door te komen. Dan maakt het niet uit wat ik doe, maar met welke aandacht ik er bij ben.

  Dansen doet het erg goed voor mij!

  En ik ontspan graag in de armen van mijn partner en 's nachts terwijl ik slaap :)

  Een saunaatje op zijn tijd is ook lekker, een drankje doen met vrienden of wandelen in het bos. Een boekje lezen (in mijn tuintje) of mijn hoofd leegmaken in de sportschool.
 • Ik word ontroerd door:Een spelend kind;
  de geur van gemaaid gras (na regenval);
  vogeltjes in mijn tuin;
  emoties van anderen;
  mijn dankbaarheid voor de mensen en dingen in mijn leven;
  muziek;
  mooie momenten in een film;
  momenten dat ik een inzicht krijg;
  wanneer klanten trots de deur uit gaan en ow zo veel meer!
 • Ik kan me ergeren aan:Ik erger me aan (de stank van) rokende mensen.
  Ik erger me aan BBQ's en overconsumptie van vlees.
  Ik heb last van gedoe van anderen. Dat is dan mijn gedoe, hopelijk heb jij daar geen last van ;-)
 • In een relatie kan ik me ergeren aan:Betweterigheid, onverantwoordelijkheid, laksheid, slachtoffergedrag, onverschilligheid. Ik heb moeite met boosheid of agressie.
 • Hoe je een relatie levendig houdt:Elkaar blijven verrassen en uitdagen (op een leuke manier), met spontaniteit, creativiteit, belangstelling, aandacht, attenties, gebaren, enthousiasme en passie.

  Elkaar ruimte geven om te zijn wie je bent.

  De ander zien all-inclusive.
 • Ik geef (mijn) kinderen deze normen en waarden mee:Dat iedereen en ook zij hun eigen ontwikkelingsweg (mogen) gaan. Iedereen in zijn waarde laten en ook zichzelf op waarde schatten. Weerbaarheid en zelfredzaamheid.
 • Hoe ik met tegenslagen om ga:Over het algemeen ben ik redelijk flexibel.
  Maar wanneer mijn pijnen worden getriggerd dan huil, bibber en / of zweet ik, leer en relativeer ik en ga weer verder.
 • Mijn lijfspreuk:Ik wil het onzichtbare voelbaar maken en het voelbare zichtbaar.
 • Ik ben een avondmens
 • Het belang dat ik hecht aan humor in een relatie:Humor en gezelligheid zijn erg belangrijk voor mij.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift