Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Wesley19

Maak favoriet 

foto Wesley19foto Wesley19foto Wesley19Bekijk foto's 
MaagdMaagdKonijn ~ VuurKonijn ~ Vuur

Kunst & Cultuur

 • Ik hou heel erg van lezen
 • Mijn favoriete boeken:Ben gek op het fantasy en (science)fiction genre. Ook kan ik enorm genieten van spirituele ontwikkelings boeken en titels over Zen en mindfulness.
 • Mijn laatst gelezen boek:Het temmen van de os, van Nico Tydeman. Een kort maar erg leuk boekje over Zen en het pad van de spirituele ontwikkeling. Aan de hand van tien oude afbeeldingen en verzen wordt je meegenomen van het begin, het ontwaken, tot de verlichting en daar voorbij. (Is er nog iemand die Buzz Lightyear hoort?)
 • Mijn favoriete schrijver(s):Terry Goodkind en De wetten van de Magie reeks.
  Robert Jordan, The Wheel of Time reeks. Hier ben ik nog mee bezig, wat een avontuur!
  Ook kan ik erg van Ludlum en Stephen King genieten.
  Op het spirituele vlak mag ik graag boeken lezen van Eckhart Tolle en Thich Nhat Hanh.
  The Journey Home van Kryon heb ik ook van genoten.
 • Ik hou van films
 • Mijn favoriete films / t.v. programma's:De laatste tijd kijk ik niet meer zoveel naar films en series eigenlijk. Ben meer een netflix sponsor geworden.
  Het laatste dat ik aan het kijken was waren Star Trek the next generation en Voyager. Die brachten een hoop jeugdige herinneringen terug.
  En Brooklyn nine nine was ik aan het kijken.
  Wie weet vinden we samen iets om te bingen.
 • Mijn laatste film:Tenet, dikke mindf*ck yow, supervet!
 • Mijn favoriete acteurs en regisseurs:Ja
 • Mijn favoriete muziek:Van alles eigenlijk, van de old skool (hard) rock bands tot de hardere stijlen edm. De prachtige stem van Katie Melua, of een setje van Amelie Lens. Beetje (goa) trance, techno, house, dance. . van alles.
 • Mijn theaterbezoek:Een maatje van me doet het licht en geluid bij een theater groep, wanneer zij voorstellingen hebben ga ik daar altijd kijken. Erg leuk.
  Cabaret voorstellingen mag ik ook graag bezoeken.
  Theater vind ik prachtig maar ik zou het meer mogen bezoeken.
 • Of ik van koken hou en mijn favoriete keuken:Koken vind ik leuk en mijn favoriete keuken staat buiten in het bos. Zittend op een boomstam met een snijplank op schoot proberen alle ingrediĆ«nten onder controle te houden. Onder het mom "zand schuurt de maag", lekker kokkerellen boven een kampvuur omringd door stenen.
  Aangezien de buren het vreemd genoeg niet waarderen wanneer ik elke dag een fikkie sta te stoken, sta ik ook wel in mijn eigen keuken.
  Ik kan ontzettend genieten van sushi (!!!) en oosters eten in het algemeen. Ook italiaans gaat er bijzonder goed in. En af en toe een hollandse prak. Het allerliefst die van moeders, want niemand maakt het zo lekker, toch?
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview