Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Bienne

Maak favoriet 

foto Biennefoto Biennefoto BienneBekijk foto's 
TweelingenTweelingenSlang ~ HoutSlang ~ Hout

Hobby & Sport

 • Ben ik sportief? ja recreatief
 • De sporten die ik beoefen:Atletiek: van jongsaf aan. Toen ik ging studeren, ben ik standaard 1x per week gaan hardlopen. Dat voelde eerst als een soort verplichting (ha, ha, had het mezelf opgelegd), nu zit het al jaar en dag in mijn systeem. Hup, lekker 's ochtends vroeg bed uit en dan gaat mijn rondje in. Soms 2x per week: ene keer 4km, andere keer wat meer (6 / 7km).
  En ik zeil van jongsaf aan. Het liefst samen, dan huren we een boot. Ik heb mijn Laser op Loosdrecht liggen. Soms gaat één van mijn dochters mee.
  En ik roei sinds een jaar of vier. Gezellig met een vaste groep gelijkgestemde dames.
  Sinds september doe ik aan yoga, dat combineer ik 's morgens sinds de corona met meditatie. Fijne start van de dag.
 • Mijn hobbies:Vorig jaar gestart met piano spelen. Daar ontleen ik plezier aan, doordat ik les heb, ben ik er regelmatig mee bezig.
  Ik houd ook van naaien. Heb verschillende items in elkaar gezet. Toch maak ik de drempel om de naaimachine te pakken, soms te hoog. Zonde, want als ik ermee bezig ben, heb ik er veel lol in. Het liefst maak ik iets waar ik creativiteit in kwijt kan.
 • Heb ik huisdieren?Geen huisdieren. Behalve misschien de vissen in de vijver? Ha, ha.
  Af en toe laat ik een hond uit. Heerlijke hond, luistert zo goed. Vorig jaar zocht ik een mogelijkheid om een hond 'te leasen'. Dat lukte, nb 'om de hoek'. Sinds september paste ik ongeveer 2x per week op, aan huis en lekker de hei op. Sinds coronatijd zit dat er niet meer in, baasjes werken beiden thuis.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview