Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Mariska365

Maak favoriet 

foto Mariska365foto Mariska365foto Mariska365foto Mariska365foto Mariska365Bekijk foto's 
WeegschaalWeegschaalRat ~ HoutRat ~ Hout
'Hallo Lieve mensen, ik ben aan het rondneuzen hoe het werkt hierzo. . . 😘🤩🙏🤣💐😅

Nou Haaay, daar ben ik dan. Ik woon in omgeving Gorinchem met mijn 2 katten in een eengezinswoning. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Af en toe een chat gesprekje is leuk, maar in real life is meer mijn ding. Het lijkt mij tof om meer gelijkgestemden te ontmoeten. Super als daar mooie vriendschappen en / of samenwerking uit ontstaan. Wie weet groeit een mannelijke vriendschap wel uit naar meer.

Iets meer over mij:
Door diverse trainingen en mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling, ben ik de afgelopen jaren flink gegroeid. Ik ben dan ook erg dankbaar dat ik ben verhuisd van onzekere, pessimistische kluizenaar naar ondernemende optimistische avonturier. Heerlijk!!
Ik heb er zin in om mijn verhuizingen verder in gang te zetten.
O. a. verder re-integreren in werk en van mijn huis een thuis maken. Uitbreiden in sociaal netwerk en duurzame / spirituele ontwikkeling. Ja die verhuizingen heb ik echt zin in en er zijn al ” diverse verhuisdozen” ingepakt, dus gaat super!!

Mijn Droom / Fantasie:
Ik verblijf van maart tot oktober in Nederland en ik overwinter in een warmer klimaat in Europa met mijn camper. Ik woon op een vaste verblijfplaats in een woongemeenschap / ecodorp in Nederland. Hier woon ik met veel plezier en maak deel uit van de familie.

Mijn missie: Een betere wereld voor mens en natuur!

Waarom: Ik ben nu voor het eerst gelukkig en denk in mogelijkheden. Dit gun ik iedereen!
Wat: Mensen bewust maken van de SGD. Ik inspireer en motiveer om anders te gaan leven.
Hoe: Op bezoek gaan bij diverse initiatieven en organisaties in binnen en buitenland, welke willen bijdragen aan de SDG. Ik zet mijn kwaliteiten in als inspirator en maak video’s. Via vele mediakanalen en events bereiken we heel veel mensen!
www.sdgnederland.nl

Ik help en werk graag mee op de plek waar ik woon / verblijf. Het is namelijk mijn passie om de verbinding met elkaar op te zoeken. En wat ik nu leer en geleerd heb, zet ik graag in.
Samen doen, samen delen, samen werken.

Tof als mijn onderstaande kernwaarden jou aanspreken.
Als deze (gedeeltelijk) met jou overeenkomen, dan kom ik graag met je in contact!!
Zo niet, dan houd het helaas op, want dan loop je mij waarschijnlijk alleen maar in de weg om mijn dromen waar te maken🤩🙏😜🤣🎉 (Dan kun je beter contact opnemen met die toffe andere mensen die beter bij jou passen, want ik gun jou ook het allerbeste!!)


AVONTUUR:
Plaatsen, activiteiten etc. ontdekken en ondernemen in NL en de Wereld. Durven, onderzoeken en padvindennnn! Watersport, windsurfen, zeilen, varen. Vestingsteden / natuurparken. Culturele bezienswaardigheden.Reizend ondernemen.Survival, sport / spel, outdoor.

Vrijheid en Verbinding:
In alle rust en vrijheid verbonden met mijn binnen en buiten wereld. Ik ben vrij en leef mijn eigen leven.Ik mag zijn wie ik ben. Ergens voor durven te gaan staan. Onbevooroordeeld en nieuwsgierig kijkend naar jezelf, de ander. Samen, (bord)spel, aanschuiftafel. Goed nabuurschap. Vriendschap. Gemeenschappelijke werk en ontmoet ruimtes.

Optimisme / Open / PUURHEID:
Denken in mogelijkheden en oplossingen, out of the box.Einstein, doorzetter, creatief. Kleur! Energieke overvloed. Ik verbind mij puur. Humor, serieus. GEK! Eerlijke, duidelijke communicatie. Kracht, moed, spontaan.

Natuurzaam: ( natuur / duurzaam)
In harmonie zorgen voor elkaar / voor moeder aarde en het ontdekken van moeder aarde.Duurzaam. recyclen.consuminderen.Zoet water.rivierengebied, Maas, Uiterwaarden, Boerderij, dieren, moestuin.zelfvoorzienend.Klein wonen: tiny house / stacaravan / camper / boot.

Dromen / Groei:
Leergierig. Motiveren, enthousiasmeren, inspireren.SDG€™S! Samenwerken aan een duurzaam leven door o. a. open te staan, te groeien in sociale, maatschappelijke, ecologische en persoonlijke ontwikkeling. Dit doorgeven aan de next generatie.

Wouwwwww …. …NOU. . . Dat was tie weer !!
Toedels Lieve mensen en ik wens je een super mooie fijne dag!'

Introductie

 • Ik ben een vrouw
 • En ben op zoek naar een man of vrouw
 • Ik ben 35 jaar
 • Jij bent tussen de 30 en 42 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie of vriendschap zoekt
 • Mijn lengte is 174 cm
 • Jij bent tussen de 170 en 200 cm
 • Ik heb een normaal postuur
 • Ik zoek iemand met een atletisch, normaal of volslank postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • En zoek iemand die geen kinderen heeft
 • Ik woon in de provincie Zuid-Holland
 • Jij woont in Zuid-Holland, Utrecht, Limburg, Noord-Brabant, Gelderland of Zeeland
 • Ik heb als sterrenbeeld Weegschaal
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Rat - Hout
 • Ik heb misschien nog een kinderwens
 • En zoek iemand die geen of misschien nog een kinderwens heeft
 • Ik ben van W-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview