Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is jeroen006

Maak favoriet 

foto jeroen006foto jeroen006foto jeroen006Bekijk foto's 
SteenbokSteenbokOs ~ MetaalOs ~ Metaal
'Ik kijk uit om weer echt samen te zijn. Alleen echte verbinding is waarvoor ik ga. En moeiteloosheid is dan het woord wat daarbij past. Moeiteloosheid, vloeiend en weten waarin het hem zit en wat niet van belang is. Ik wil zijn met iemand.

Als ik woorden zoek om mijzelf te beschrijven komen deze langs: Authentiek, rebels, betrokken, warm, echt geïnteresseerd, open, relaxed, tolerant, gevoel voor schoonheid, ondeugend, eenvoud, werelds, prater en stilte. Soms ongedurig, intens, eigenwijs of te onafhankelijk, maar geen bindingsangst. ;-)

Eigenlijk is het leven heel simpel. Met echte interesse, aandacht en compassie voor de ander kom je al een heel eind, waar je ook verblijft op deze wereld. Voor een relatie is het precies zo! Met liefde, passie en eerlijkheid wordt een relatie gevoed, onderhouden en geleefd. Vriendschap is daarbij een mooie basis. Als vrienden ga je samen door het leven en treed je het avontuur tegemoet, vertrouw je elkaar en geef je elkaar de ruimte. Maar als geliefden kruip je bij elkaar en zoek je liefde, warmte en troost.

Ben erg handig en kook als een prins (ja echt waar). Ben een ochtend en avondmens. Ik was erg reislustig (Azie en Latijns-Amerika), dat is nu minder. Ik hoef niets meer. Maar nog steeds genoeg ideeen: New Zealand, Canada, Bhutan, Mali als het weer rustig is, kamperen in Frankrijk, weekendje Italië enz. Ik ga regelmatig naar vrienden op Mallorca (prachtig eiland)

Ik heb gewerkt als tropisch bioloog: Mexico, de Amazone (Colombia), Portugal, USA, heb met vrienden een groot huis gebouwd in de Rockies, later als It-er en als fotograaf. Nu werkzaam als zelfstandig ZZP-er. Wat ik doe is divers, maar valt samen te vatten onder deze woorden; "Ik maak mensen blij!"

Na vele omzwervingen, reizen en avonturen, woon ik nu al weer jaren met veel plezier in Amsterdam. Een fijn appartement met veel licht, groot balkon met vrij uitzicht, maakt dat ik ook graag thuis ben met boek, krant, piano en muziek, enz...Plannen al la minute te maken, zoveel te zien of te doen. Mooie exposities, danstheater, lange wandelingen, vuurtje stoken ;-) Maar niets moet. Brede en veelzijdige interesses. Sinds 7 jaar ben ik vuurman en begeleid zweethut sessies samen met mijn goede vriend Klaas. Heerlijke bezigheid. . . het vuur stoken en anderen daarvan deelgenoot maken.

Spiritualiteit is in mijn ogen niet alleen maar een toestand van zijn of levenshouding, maar zeker ook iets wat je moet doen. Werkelijke groei vereist doorzetting en oefening, vallen en weer opstaan. Doen door niet Doen. . . Opnieuw en opnieuw. . .

16 Jaar geleden Vipassana meditatie (Boeddhistisch) ontdekt en dat heeft mij nooit meer losgelaten. Zuiver, praktisch, alledaags en wars van dogmas, rituelen, gurus of geloof. Het heeft mijn kijk op het leven in een veel groter kader geplaatst en heeft rust, inzicht, compassie en acceptatie gebracht. De veranderingen lijken subtiel maar in wezen zijn ze groot. Ik mediteer dagelijks en ga jaarlijks op retraite (10 dagen of langer)

Klink misschien zwaar en intens, maar eigenlijk leef ik heel licht en vrij ongedwongen.

Hoe zie ik jou: Een partner voor het leven! Je bent warm, ontspannen, open, slim, jong van geest, humorvol en een zekere zelfspot, je bezit diepgang en een aantrekkelijkheid (en dat zit dieper dan uiterlijkheid). Je bent geïnteresseerd in je medemens en het 'leven'. Je hebt jezelf geaccepteerd maar staat nog altijd open voor groei en ontwikkeling. Lieve allen; Het zijn maar woorden en die dekken nooit de lading. Ik schets slechts een beeld en geen lijstje met eisen.

Het zou leuk zijn als je ook in Amsterdam woont. Na een aantal buitenlandse langeafstandsrelaties heb ik mij voor genomen om het dichter bij huis te zoeken. Even op de fiets springen maakt het allemaal wel een stuk gemakkelijker. Maar het is wederom geen harde eis.'

Introductie

 • Ik ben een man
 • En ben op zoek naar een vrouw
 • Ik ben 59 jaar
 • Jouw leeftijd doet er voor mij niet toe
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie zoekt
 • Mijn lengte is 178 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een slank postuur
 • Ik zoek iemand met een mager, slank, atletisch of normaal postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Noord-Holland
 • Ik heb als sterrenbeeld Steenbok
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Os - Metaal
 • Ik heb geen kinderwens
 • Ik ben van W-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview