Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Cloony

Maak favoriet 

foto Cloonyfoto Cloonyfoto CloonyBekijk foto's 
TweelingenTweelingenOs - WaterOs - Water
' Stel he, ik zeg stel stél he, je staat even stil bij mijn profiel omdat je muis per ongeluk bewoog. Dan is het mijn taak dat jij het van je muis overneemt en langzaam naar beneden scrollt. Geen idee of je mijn type bent of ik de jouwe, maar voor de wonderlijke wereld van het internet is de muis zoiets als het centrale zenuwstelsel is voor de mens, dus ik ga er voor ons gemak maar even vanuit dat je muis een redelijk gevoel voor richting heeft.

Je eerste impuls: de foto. Je ziet een 40-plusser in een groenig overhemd en tattoos in ‘t zicht, die met een quasi-nonchalante lach de lens inkijkt. In een houding die je een flashback geeft naar een oude Hitkkrant. Ik heb 2 kansen: 1) je houdt niet van tattoos. 2) je wordt warm van binnen als ik je de herinnering aan die goeie oude Hitkrant geef. Als je niet van …. (ik hoef deze zin niet af te maken omdat je waarschijnlijk al bent overgelopen naar het profiel van Johan71).

Dank je wel dat je ooit voor je verjaardag een abonnement op de Hitkrant hebt gevraagd en me nog steeds een kans wil geven om misschien wel nieuwe, mooie herinneringen met je te maken.

De leeftijdscheck: je weet ondertussen hoe oud dat ik ben. Of ik nog steeds kans maak om samen met jou een stedentrip Berlijn te gaan maken, hangt af van jouw leeftijd. Als je nu nog steeds een abonnement op de Hitkrant hebt, wil ik je vriendelijk bedanken voor de eer die je me gegeven hebt, en je vragen om je oudere zus te roepen. Als je die oudere zus bent: leuk dat je verder wil lezen.

De kidscheck: je kijkt ervan op dat ik op mijn leeftijd nog geen kinderen heb. Dat kan 2 dingen betekenen: 1) je denkt dat ik van een andere planeet ben en hier ben gekomen om te observeren. 2) je denkt dat ik van dezelfde planeet ben en leest verder omdat ook jij weet dat het leven is wat je gebeurt terwijl je andere plannen maakt.

De opleidingscheck: vanzelfsprekend val je op mannen die kunnen denken, praten en luisteren op een niveau dat past bij je. Een man die iets van z’n leven wil maken en een baan heeft die net zo leuk is als de jouwe. Tenslotte zullen je vriendinnen en je ouders je als één van de eerste dingen vragen: Wat doet hij voor werk? Je ziet dat ik MBO geschoold, en onderwijsondersteuner ben. Ik heb 2 kansen: 1) je bent zelf HBO of Universitair geschoold en hebt het uitgemaakt met je vorige vriendje omdat je het irritant vond dat hij … dat hij … naja, hij was gewoon irritant op geschoolde gebieden. 2) Je leest verder omdat je me bijna een aai over de bol wil geven.

Je eerste indruk: je hebt me virtueel gezien, gelezen en ik heb je kunnen prikkelen om door te lezen tot aan de laatste zin van mijn introductie. Dit betekent dat je me misschien wel leuk genoeg vindt om een bericht te sturen. Ik heb twee kansen: 1) je leest snel nog even door omdat je benieuwd bent naar m'n vrije tijd. Daarna stuur je me dat bericht en weet nu al bijna zeker dat ik je er 1 terug ga sturen omdat je vrouws genoeg bent om toe te geven dat jij je eigen muis bestuurt. 2) je vindt dat ik goed kan zingen, maar laat me toch niet doorgaan naar de liveshows. Tenslotte ben jij je expert en daar moet ik het, met alle respect, mee doen.

Vrije tijd: ik ben dol op muziek in bijna alle smaken en vormen. Ik maak zelf ook graag (digitale) muziek. Dol op eten: heb me een beetje verdiept in vitaminen, mineralen enzo en eet elke dag zo vers en fruitig mogelijk. Schrijven: een goeie uitlaatklep voor me. Ben ruim 2 jaar hobby-columnist geweest voor een internetsite en heb een weblog gehad. Op het moment hou ik even een schrijvers break.

Steekwoorden: meelevend, creatief, nieuwsgierig, trouw, invoelend, open, zintuigen, lach.

Wie jij bent: Iemand die 1 op 1 belangrijk vindt, in het bezit is van een flinke snuf humor, een ruime scheut diepgang en bovenal onvolmaakt volmaakt zichzelf is.'

Introductie

 • Ik ben een man
 • En ben op zoek naar een vrouw
 • Ik ben 46 jaar
 • Jouw leeftijd doet er voor mij niet toe
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie of een vriendschap zoekt
 • Mijn lengte is 175 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een atletisch postuur
 • Ik zoek iemand met een slank of atletisch postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Noord-Brabant
 • Ik heb als sterrenbeeld Tweelingen
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Os - Water
 • Ik heb geen kinderwens
 • En zoek iemand die geen kinderwens heeft
 • Ik ben van W-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschrift