Home » Vriendschap » Profiel bekijken

Hypothetische situaties

 • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: Bespreek van tevoren hoe je hier allebei instaat, zo voorkom je teleurstellingen.
  Zelf ben ik van mening dat intimiteit ( sex ) een sacred verbinding is en dat je dit met 1 partner zou moeten delen en niet met meerderen, energetisch lijkt me dit niet zo gezond om met deze levensenergie zo vrijpostig om te springen.

  Mijn vertrouwen zou een grote deuk oplopen en ik zal wantrouwend zijn als er overspel is.
 • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: Kwestie van vertrouwen, als het vertrouwen er is. . . waarom niet? Afhankelijk welke vakantie. . . met welke doeleinden.
 • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: Naar buitenland, mooi verblijf kopen met mogelijkheden tot uitbreiding van het aanbieden van alternatieve vakanties voor mensen die op zoek zijn naar bewustzijnsverruiming .

  Delen met mensen die het minder hebben.

  Verbeteren van dierenleed, opvang ed.
 • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest: zou hem aansporen om op dit gebied ms. zijn visie te verleggen naar het Tantra gebeuren. . . ipv. sex blaadjes die enkel zijn gebaseerd op lust, macht.
 • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk: Mijn ontevredenheid uiten op een volwassen manier. . . . samen naar oplossingen zoeken, kijken wat de mogelijkheden zijn. . . . zomaar niet opgeven
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van A Healthy Life