Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Otto..

Maak favoriet 

foto Otto..
LeeuwLeeuwSlang ~ HoutSlang ~ Hout

Hobby & Sport

  • Ben ik sportief? ja recreatief
  • De sporten die ik beoefen:Ik fitness om mij gezond en lekker in mijn lijf te voelen. Ik fiets en wandel regelmatig; ook als het weer wat minder mooi is. Het liefst wat uitgebreider op een weekend dag in de natuur; maar ook even na het werk. In vakanties doe ik soms ook bergwandelen of uitgebreidere fietstochten. Een sport die ik graag nog wil uitbouwen is paragliden.
  • Volg ik sporten (passief)?Nee; zeker niet.
  • Mijn hobbies:Ik speel graag bordspellen, en dan met name de strategische. Ik zit hiervoor al vele jaren in een spelletjesgroep. Ook fotografeer ik graag en onderhoud ik min of meer een klein moes- en kruidentuintje. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur; wandelend of fietsend. Ik bezoek soms natuurreligiebijeenkomsten; zowel rond de zon als rond de maan. Af en toe volg ik een zweethutceremonie. Hobby's zijn voor mij meer ontwikkelmogelijkheden dan ontspanning.
  • Heb ik huisdieren?Katten spreken mij het meest aan; honden minder. Ik heb gemerkt dat mijn levenswensen zich moeilijk laten verenigen met de zorg voor huisdieren. Voorlopig dus geen huisdieren meer voor mij.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview