Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Bart3456

Maak favoriet 

foto Bart3456foto Bart3456foto Bart3456foto Bart3456Bekijk foto's 
TweelingenTweelingenKonijn ~ HoutKonijn ~ Hout

Hypothetische situaties

 • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Dan zou ik willen weten wat er in haar hoofd speelt. Als de verbinding / vertrouwen weg is, is het over. Maar dat kan je moeilijk van te voren zeggen. Praten dus, en goed voelen, niet wegstoppen in ieder geval
 • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Ik zou graag mee gaan denk ik haha, maar heel goed!
 • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Pff, ben het bijna geweest haha, Ik denk een leuk stukje grond kopen, op de ruimte, aan de rand van een dorp. Veel groen, en een schuur met een camper, diertjes. een mini camping / retreat achtig iets starten? vlakbij bos of zee het liefst. . Een klein huisje er op met een grote open haard en een bad in de tuin :-) Mooie reizen maken.
  Maar ik heb ook 3 kleine kids die het heel fijn hebben waar we nu wonen, en die staan op 1. dus waarom eigenlijk?

  En het kan ook allemaal zonder miljonair te worden hoor . Zolang je maar in oplossingen denkt en je hart volgt. Geld is een basisbehoefte tot op een bepaald niveau. Het geeft een bepaalde mate van vrijheid, een kans om uit de greep van de maatschappij te komen. Maar te veel werkt vaak tegen je
 • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Pornografisch zou ik een beetje sneu vinden, maar tantrische, dieper verbindende teksten vind ik zelf ook wel interessant.
  Een mooi reis om samen te ontdekken en te maken.
 • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Uitzoeken wat de diepere reden is. Omstandigheden werken altijd in op je. Maar het is aan jou hoe je ermee omgaan. Omstandigheden veranderen (ander werk zoeken ) kan zeker helpen, maar hoeft niet perse de oorzaak van je ontevredenheid te zijn.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview

Vandaag op Netsamen

happy header

Samen vieren van een gloednieuwe Netsamen-jasje

Gratis en onbeperkt contact leggen, chatten en meer met volop gelegenheid voor uitwisseling, verdieping, verstilling, reflectie en connectie.

Voor alle leden met (kost je geen dag) of zonder volledig abonnement.

82593