Home » Dating » Toon profiel

Introductie

' Harts- en Zielscontact. . Graag ont-moet ik je ECHT, helemaal zoals we zijn.

Voor de zoveelste keer m'n profiel gesloten omdat de werkelijkheid eigenlijk zo simpel is en toch weer geopend omdat. . . de werkelijkheid eigenlijk zo simpel is. . . haha. . . XD

Onderstaande teksten teruglezend wil ik ze allemaal eigenlijk wissen en het blanco laten. . maar zo werkt dat niet hier. . hihi

Echte intimiteit in contact. .

In verbinding Zijn, beiden als Essentie verkerend. Dat is magisch en gaat nog dieper dan 'een klik' of 'chemie' of 'verliefdheid'. Al kan dat er ook gewoon zijn. . Waardeer het enorm als we door elkaars uiterlijke en persoonlijke vormen heen te kunnen kijken en elkaars hart en ziel herkennen en raken en geraakt durven worden. . wauw. . Elkaar helpen bloeien door simpelweg zo veel mogelijk in Waarheid te verkeren en vanuit het Hart te delen.

Verbinden in liefde, respect, grote sensitiviteit en subtiliteit. Open, zacht, eerlijk, authentiek en kwetsbaar durven zijn. Heel fijn om gewoon helemaal mens te kunnen zijn samen, in alle rauwheid, echtheid en kleinheid, en warmte delen.

In relateren vind ik het vooral belangrijk om in een 'wakkere' verbinding te kunnen zijn met iemand, voorbij het persoonlijke. Diep oogcontact is daarbij heel geliefd. . . Relatie als satsang. . Om (samen) te kunnen verkeren in een ruimer Bewustzijn, in overgave aan een veel diepere Liefde. . . waarin het persoonlijke er ook gewoon is en er mag zijn, maar niet het enige. . .

En ik bedoel hiermee niet dat ik niet open sta voor een exclusieve langdurige relatie, integendeel. . . ! Vind het juist heel mooi om met z'n tweeën echt de diepte in te gaan en uitdagingen aangrijpen voor groei.

Met 'voorbij het persoonlijke' bedoel ik de innerlijke beleving van het in verbinding zijn. . . met Bewust Zijn als de basis. . voor een relatie of diepe vriendschap verlang ik wel deze diepere herkenning en verbinding. Mijn openheid voor seks vloeit ook voort uit die diepere verbinding als basis.

Ik hoef geen relatie die puur gebaseerd is op behoeftigheid naar elkaar om gevoel van innerlijk gemis op te vullen. . al zal dat natuurlijk altijd wel aangeraakt worden. Vind het mooi om beiden diepe innerlijke vervulling voorop te hebben staan, en daar steeds weer in thuis te komen. . waaruit een overvloedige gevende stroom voort kan komen en een delen met elkaar en elkaar inspireren. Een relatie is voor mij o. a. een Sacred Space waarin over en weer diepe transmissies plaatsvinden.

Natuurlijk heb ik ook m'n uitdagingen. . Ik pretendeer absoluut niet perfect te zijn. . . allesbehalve hahaha. Fijn om alles wat er omhoog komt in t contact steeds in dienst te stellen van meer en meer open kunnen gaan in diepere liefde en trouw zijn aan de waarachtigheid die innerlijk geweten wordt. . . Maar niemand is perfect en juist mooi om in liefde elkaar te helpen bloeien en helen :) Het vraagt wel een trouw zijn aan en overgave aan onze essentie en ons door een diepere flow laten leiden. .

Grotere (Goddelijke) Liefde heeft mijn hart en ziel veroverd en staat voorop voor mij, en zal het in m'n keuzes steeds weer winnen van persoonlijk belang. Graag ontmoet ik iemand die dat ook zo beleeft, om die Liefde met elkaar te delen en het vuur in elkaar aan te wakkeren.

Ik ga naar satsangs met enkele geliefde zelfgerealiseerde leraren. Op het moment John de Ruiter, Ovanti (NL), Aisha Salem.

Ook:
natuur, creativiteit: zingen, songwriting, mystieke poëzie lezen/schrijven, tekenen. Speels, humor, ecstatic dance, Kundalini Yoga, meditatie, healing, massages geven/ontvangen, sauna, knuffelen

---

Dear beautiful You

For You and I
To Truly connect
We both need to sacrifice
Our bodies
Our minds
Our hearts
And spirits
To the sacred fire
Of Truth

For You and I
To Truly connect
We both need to surrender
Ourselves
Though not to each other
But to the Divine
One Being
That lives within
Both of us

So that
When we connect
It is God loving his Goddess
And Goddess loving her God
In a song
Of Pure Devotion
And nothing less
than that'
 • Ik ben een vrouw
 • En ben op zoek naar een man of vrouw
 • Ik ben 29 jaar
 • Jij bent tussen de 29 en 55 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie of serieuze relatie of een vriendschap zoekt
 • Mijn lengte is 167 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een volslank postuur
 • Het postuur van mijn partner is niet van belang.
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Noord-Holland
 • Ik heb als sterrenbeeld Schorpioen
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Slang - Aarde
 • Ik heb misschien nog een kinderwens
 • Ik ben van gemengde afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview