Home » Dating » Toon profiel

Introductie

' Harts- en Zielscontact. . Graag ont-moet ik je ECHT, helemaal zoals we zijn. . .

Dear beautiful man

For You and I
To Truly connect
We both need to sacrifice
Our bodies
Our minds
Our hearts
And spirits
To the sacred fire
Of Truth

For You and I
To Truly connect
We both need to surrender
Ourselves
Though not to each other
But to the Divine
One Being
That lives within
Both of us

So that
When we connect
It is God loving his Goddess
And Goddess loving her God
In a song
Of Pure Devotion
And nothing less
than that

---

Lees graag m'n gehele introtekst voordat je reageert. . Om te zien of er inderdaad genoeg herkenning is. . .

Echte intimiteit verlangd:

In verbinding Zijn, beiden als Essentie verkerend. Dat is magisch en voor mij niet hetzelfde als 'een klik' of 'chemie' of 'verliefdheid'. Al is dat ook gewoon welkom. . Om door elkaars uiterlijke en persoonlijke vormen heen te kunnen kijken en elkaars hart en ziel herkennen en raken en geraakt durven worden. Elkaar helpen bloeien door zelf zo veel mogelijk in Waarheid te verkeren en vanuit het Hart te delen. Diep oogcontact gewenst.

Relateren in liefde, respect, grote sensitiviteit en subtiliteit. Open, zacht, eerlijk, authentiek en kwetsbaar durven zijn. In contact met en overgave aan onze Essentie.

Het belangrijkste in relateren is voor mij om in een 'wakkere' verbinding te kunnen zijn met iemand, voorbij t persoonlijke. Relatie als satsang. . Om (samen) te kunnen verkeren in een ruimer Bewustzijn, in overgave aan een veel diepere Liefde. . . waarin het persoonlijke er ook gewoon is en er mag zijn natuurlijk, maar niet het overheersende. . .

En ik bedoel hiermee niet dat ik niet open sta voor een exclusieve langdurige relatie, integendeel. . . In de vorm neig ik het meest naar een monogame en trouwe verbinding met 1 iemand. Polyamorie en vrijblijvend gefladder spreken me niet zo aan. . Juist om met z'n tweeën echt de diepte in te gaan en uitdagingen aangrijpen voor groei vind ik mooi. .

Maar met 'voorbij het onpersoonlijke' doel ik meer op de innerlijke beleving van het in verbinding zijn. . . Zonder Bewust Zijn als de basis, heeft relateren voor mij niet zo'n meerwaarde. . . Ik kan ook genieten van alleen zijn. . . Het is natuurlijk ook leuk om gewoon samen fijn te geniete van vanalles, maar voor een relatie of diepergaand contact verlang ik wel een diepere herkenning, Mijn behoefte aan seksuele intimiteit vloeit ook enkel voort uit die diepere herkenning als basis

Heb geen behoefte aan een relatie die puur gebaseerd is op behoeftigheid naar elkaar om een gevoel van innerlijk gemis op te vullen. . Maar vind t belangrijk om beiden diepe innerlijke vervulling en verwerkelijking voorop te hebben staan, en daar steeds weer in thuis te komen. . . waaruit een overvloedige gevende stroom van liefde voort kan komen en een delen met elkaar en elkaar inspireren. Een relatie is voor mij n Sacred Space waarin over en weer diepe transmissies plaatsvinden

Natuurlijk heb ik ook zeker m'n uitdagingen. . Ik pretendeer absoluut niet perfect te zijn. . . haha. Bepaalde mate van 'gekte' gaat vaak gepaard met grote diepgang en subtiliteit. . Soms kan ik ook emotioneel diep geraakt zijn, dat is er ook en dat vraagt ook om bepaalde veiligheid in t contact. Voor heling en integratie. Alles steeds in dienst te stellen van steeds meer open kunnen gaan. Niemand is perfect en juist mooi om in liefde elkaar te helpen bloeien en helen :)

Grotere (Goddelijke) Liefde heeft mijn hart en ziel veroverd en staat voorop voor mij, en zal het uiteindelijk altijd winnen in m'n keuzes. . . van persoonlijk belang. Graag ontmoet ik iemand die dat ook zo beleeft, om die Liefde met elkaar te delen en t vuur in elkaar aan te wakkeren.

Ik ga naar non-dualiteit satsangs met zelfgerealiseerde leraren: John de Ruiter, Ovanti (NL), Aisha Salem.

Ook:
natuur, creativiteit: zingen, songwriting, mystieke poëzie lezen/schrijven, tekenen. Speels, humor, ecstatic dance, (Kundalini) Yoga, meditatie, healing, massages geven/ontvangen, knuffelen, sauna'
 • Ik ben een vrouw
 • En ben op zoek naar een man
 • Ik ben 29 jaar
 • Jij bent tussen de 29 en 50 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie of serieuze relatie of een vriendschap zoekt
 • Mijn lengte is 167 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een volslank postuur
 • Het postuur van mijn partner is niet van belang.
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Gelderland
 • Jij woont in Utrecht
 • Ik heb als sterrenbeeld Schorpioen
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Slang - Aarde
 • Ik heb misschien nog een kinderwens
 • Ik ben van gemengde afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview