Home » Dating » Toon profiel
Dit is   RenyLove

Maak favoriet 

foto RenyLovefoto RenyLovefoto RenyLovefoto RenyLoveBekijk foto's 
SchorpioenSchorpioenSlang ~ AardeSlang ~ Aarde
'Harts- en Zielscontact..Graag ont-moet ik je ECHT, helemaal zoals we zijn :)

Grotere Liefde / Spirit heeft mijn hart en ziel veroverd en overgave daaraan staat voorop voor mij, soms meer en soms minder duidelijk aanwezig, maar DAT wat ik in wezen ben zal het uiteindelijk steeds weer winnen van persoonlijk belang. Graag ontmoet ik iemand die dat ook zo beleeft, om die Liefde met elkaar te delen en het vuur in elkaar aan te wakkeren. .

Liefst communiceer ik met je zonder woorden, maar hier komt een heel verhaal. . haha

Natuur!, creatief: zingen, songwriting, mystieke po√ęzie lezen / schrijven, tekenen, schilderen, speels, humor, vrije dans, Kundalini Yoga, meditatie, healing, massages geven / ontvangen, sauna, knuffelen

Ik wens in relatie:
Echte intimiteit. . voorbij aan woorden en het fysieke en 'jou' en 'mij'. En ook voorbij het seksuele en zelfs het 'tantrische'. . Weet jij wie je in wezen bent en sta jij open om elkaar in die Werkelijkheid te ontmoeten? Zo'n bezielde ontmoeting is waar ik naar verlang. . en daarbinnen mogen we imperfecte mensen zijn die zich blootstellen en met compassie voor onszelf en elkaar. Ik houd evenveel van veel spelen en luchtige (of vurige) lol hebben als diepe gesprekken en serieuzere uitdagingen aangaan. <3

In verbinding Zijn, vanuit Essentie is magisch en gaat nog dieper dan 'een klik', 'chemie' of 'verliefdheid'. Al is dat ook mooi en welkom. Maar waardeer het enorm als we door elkaars uiterlijke en persoonlijke vormen heen kunnen kijken en elkaars hart en ziel herkennen en raken en de ander als onsZelf zien. Geraakt durven worden..wauw. . Elkaar helpen bloeien door zo veel mogelijk in Waarheid te verkeren en vanuit het Hart te delen. Mijn openheid voor seks vloeit ook voort uit diepere verbinding als basis. En als die eenmaal open is. . :)

Verbinden in liefde, respect, grote sensitiviteit en subtiliteit. Open, zacht, warm, aanwezig, eerlijk, authentiek en echt kwetsbaar durven zijn. Graag delen met elkaar met open communicatie. Fijn om ook helemaal mens te kunnen zijn, in alle rauwheid, echtheid en simpelheid. Genieten van kleine dingen, ook humor en lichtheid.

In relatie wens ik in een 'wakkere' verbinding te kunnen zijn met een man, voorbij verhalen. Wel graag ook empathie en emotionele verbinding. . Houd van diep oogcontact. En samen te kunnen verkeren in stilte en een ruimer Bewustzijn, in overgave aan Liefde. .

Ik sta open voor een exclusieve langdurige relatie. Om samen echt de diepte in te gaan en uitdagingen aangrijpen voor groei. Ik ben niet van open relaties of polyamorie, > wordt vaak gebruikt als vermijding van diepgang. Durf jij je echt te openen en verbinden en bloot te stellen, om samen iets dieps aan te gaan, ondanks confrontaties / uitdagingen?

Ik hoef geen relatie gebaseerd op behoeftigheid om innerlijk gemis op te vullen..al zal dat natuurlijk altijd wel ook aangeraakt worden. Vind het mooi om diepe innerlijke vervulling voorop te hebben staan, en daar steeds weer in thuis te komen. Waaruit een overvloedige gevende stroom voort kan komen en elkaar inspireren en delen. Een relatie is een Sacred Space waarin transmissies plaatsvinden.

Natuurlijk heb ik ook m'n uitdagingen. . Ik pretendeer absoluut niet perfect te zijn..hihi :) Fijn om alles wat omhoog komt in contact steeds in dienst te stellen van meer open kunnen gaan in diepere liefde en trouw zijn aan de waarachtigheid die innerlijk geweten wordt. . Maar niemand is perfect en juist mooi om elkaar met geduld te helpen bloeien en helen :) Bereidheid tot overgave aan essentie en ons door een diepere flow laten leiden.

Beloved

For You and I
To Truly connect
We both need to sacrifice
Our bodies
Our minds
Our hearts
And spirits
To the sacred fire
Of Truth

For You and I
To Truly connect
We both need to surrender
Ourselves
Though not to each other
But to the Divine
One Being
That lives within
Both of us

So that
When we connect
It is God loving his Goddess
And Goddess loving her God
In a song
Of Pure Devotion
And nothing Less
Than that'

Introductie

 • Ik ben een vrouw
 • En ben op zoek naar een man
 • Ik ben 30 jaar
 • Jij bent tussen de 30 en 50 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie zoekt
 • Mijn lengte is 167 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een volslank postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Ik woon in de provincie Gelderland
 • Ik heb als sterrenbeeld Schorpioen
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Slang - Aarde
 • Ik heb misschien nog een kinderwens
 • Ik ben van gemengde afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview