Home » Dating » Toon profiel

Introductie

' Auhentiek contact vanuit het Hart... <3

Graag ontmoet ik je ECHT, onbevangen en helemaal zoals we zijn! Onze strategie├źn opzij gezet en maskers af... durven om in dat een beetje angstaanjagende onbekende te verkeren waarin we niet precies weten wie we zijn, wat te doen... en er toch in te blijven, oog in oog met elkaar/onsZelf. Open voor wat zich wilt ontvouwen....

Ik zou graag een diepgaande connectie met een man aangaan, om samen echt diep te kunnen gaan tot de kern en erdoorheen.. Ik sta ook open voor andere ontmoetingen die op een of andere manier resoneren.

Hoe ik een liefderelatie zie: als een ont-moeting, die zo veel mogelijk in waarachtigheid plaatsvind en waar we naast enorm genieten in het moment, ook zeker open staan om onze geprojecteerde illusoire ideaalplaatjes onder ogen te komen en er doorheen te kijken. Durven onze romantische droombubbels door te prikken, all for the sake of Truth.. Dan kan het voorbij gaan aan het hoopvol zoeken van vervulling in de ander.. en dan kan er een echte ont-moeting zijn van wezen tot wezen, die dieper gaat dan de roze en grijze wolkgordijntjes... Die intimiteit is er in mijn ervaring net voorbij dat punt van weten.. wanneer er echte eerlijkheid en openheid en diepe kwetsbaarheid is en beiden versmelten in de geliefde die we in de ogen van de ander herkennen als onszelf.. voorbij alle concepten, inclusief deze..! haha

Samen dronken worden van essentie... samen met jou?

Diepgaand en (innerlijk) onderzoekend. Ruimte en begrip voor veel facetten van mens-zijn. Gevoel voor subtiliteit. Ook speels. Liefde voor zingen, stemexpressie, dansen, masseren en gemasseerd worden, Intiem opgaan in (zintuiglijk) genieten, met een geliefde, en in alles om me heen. Adem, stromen, natuur, zon, leven/relateren vanuit eerlijkheid, verwondering, openheid, oprechtheid, vrijheid, respect, sensitiviteit en afstemming.

Wat is spiritualiteit voor mij?
Een diepe heart-calling die naar ontwaking uit de persoonlijke droom leidt. Om weer thuis Zijn in mijn ware natuur te realiseren.
Onder de noemer 'spiritualiteit' kan het al gauw erg zweverig worden met allemaal utopische zoetsappige verkapte uitvluchtwegen uit de realiteit... en/of ellenlange filosofische gesprekken en boekenkennis. Daar verlies ik m'n interesse..

Regelmatig woon ik Advaita Vedanta Satsangs bij. (Satsang = ont-moeting in Waarheid, met een zelfgerealiseerde leraar, het afgelopen jaar bij mijn geliefde leraar Randolph: www . satsang.earth) Dit is erg waardevol voor mij. Het helpt me ontdekken wat er verborgen onder alle persoonlijkheidslagen leeft en laat alles meer doorstraalt worden met wat wezenlijk is. Satsang heeft m'n wezen in vuur en vlam gezet en is niet te stoppen... En helemaal mooi, mocht je deze liefde met me delen..!

Leven is voor mij een intense en vaak magische ervaring, met soms licht gedoopte bergtoppen maar ook net zulke duistere oceaanbodems.. Voel een diepe calling voor steeds dieper onder ogen komen van ieder deel van m'n bestaan, inclusief het afdalen naar alle de weggedruktre pijnlijkheden.. En in wakkerheid alles te doorstralen en er doorheen te kunnen kijken. Dankbaar voor dit leven inclusief de uitdagingen.

Ben beetje gitaar aan het leren spelen om m'n stem te kunnen begeleiden en wil graag verder met m'n eigen muziek uitdragen. Het blijft wel even oefenen, dat tokkelen....

Startende met praktijkje voor o.a. massage, ademwerk, lichaamswerk, stemexpressie: breathing-heart . com

Fijn om met de voeten op en in moeder aarde te zijn...! Laten we deze droom een zeer geliefde en diep gerespecteerde speeltuin zijn voor ons.. onschuldig, nieuwsgierig, moedig en levenslustig als kinderen dansen we erop rond.. ;)

Wie weet hebben wij wat moois te delen..'
 • Ik ben een vrouw
 • En ben op zoek naar een man
 • Ik ben 29 jaar
 • Jij bent tussen de 28 en 45 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie of een vriendschap zoekt
 • Mijn lengte is 167 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een volslank postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Gelderland
 • Ik heb als sterrenbeeld Schorpioen
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Slang - Aarde
 • Ik heb misschien nog een kinderwens
 • Ik ben van gemengde afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview