Home » Dating » Toon profiel

Introductie

' Auhentiek contact vanuit het Hart... <3

Graag ontmoet ik je ECHT, onbevangen en helemaal zoals we zijn! Onze strategie├źn opzij gezet en maskers af... Open voor wat zich wilt ontvouwen..

Laat je alsjeblieft niet misleiden door mijn jonge leeftijd... Dat zegt niets over rijpheid...

Ik zou graag een diepgaande connectie met een man aangaan, om samen echt diep te kunnen gaan tot de kern en erdoorheen..

Echte ontmoeting is er in mijn ervaring net voorbij dat punt van weten.. wanneer er echte eerlijkheid en openheid is en beiden versmelten in de geliefde die we in de ogen van de ander herkennen als onszelf.. en waar alle concepten ophouden te bestaan..! En toch..zijn we daar.. beiden.. met eigen perspectieven en verlangens.. Dolgraag de essentie van de ander willen drinken en totaal proeven tot duizeligheid aan toe... Het bestaan toestaan ons dronken te voeren tot we niets meer weten en hoeven te weten. Onszelf totaal durven verliezen, de ander worden.. en toch is het niet een bezitten.. Graag ga ik dat avontuur aan met een mede avonturier: getting runk of Essence together... with no way back..

Diepgaand en (innerlijk) onderzoekend. Ruimte en begrip voor alle facetten van mens-zijn, soms duister en soms licht. Veel gevoel voor subtiliteit. Balanserend op het randje, om in het midden te verkeren.. Ook speels en humor! Grote liefde voor zingen, stemexpressie, dansen, masseren en gemasseerd worden, Intiem opgaan in zintuiglijk genieten, met een geliefde, en in alles om me heen. Adem, stromen, natuur, zon, leven/relateren vanuit verwondering, openheid, oprechtheid, vrijheid, respect, sensitiviteit en afstemming.

Regelmatig woon ik Advaita Vedanta Satsangs bij. (Bijeenkomsten met een zelfgerealiseerde leermeester, het afgelopen jaar met name bij mijn geliefde leraar Randolph: www . satsang.earth) Dit is erg waardevol voor mij. Het heeft m'n wezen in vuur en vlam gezet en is niet te stoppen... En helemaal mooi, mocht je deze liefde met me delen..!

Leven is voor mij echt een ongelooflijk magische ervaring, en ik verlang ernaar om liefdevol contact te maken met iedere cel, op iedere laag.. En om in wakkerheid door alles heen te kijken, en om alles aan te gaan en ervan te leren en groeien, inclusief de pijn en kwetsbaarheid. Dankbaar voor dit geschenk dat ik leven noem.

Ben gitaar aan het leren spelen en wil graag verder met m'n eigen muziek uitdragen. Het blijft wel even oefenen, dat tokkelen....

Startende met praktijkje voor o.a. massage, ademwerk, lichaamswerk, stemexpressie: breathing-heart . com

In relateren vind ik het fijn om steeds weer subtiel te voelen waar iets heen wilt gaan en wat juist voelt, door aandachtig aanwezig te zijn bij wat er leeft. Ik respecteer graag het natuurlijke ritme van opengaan en verbinden, zonder iets te forceren of naar een doel te willen werken.

Wanneer we elkaar echt kunnen zien in het samenzijn - met bereidheid om door alle projecties en verwachtingen heen te kijken bij onszelf en elkaar, dan kan contact heel diep gaan.. Ieder moment Satssng leven.. ook in het samenzijn.. dat is zo mooi..

En niets fijner dan met de voeten op en in moeder aarde...! Laten we deze droom een zeer geliefde en diep gerespecteerde speeltuin zijn voor ons.. onschuldig, nieuwsgierig, moedig en levenslustig als kinderen dansen we erop rond.. ;)

Wie weet hebben wij wat moois te delen.. en worden we samen 'dronken..'.. ;)'
 • Ik ben een vrouw
 • En ben op zoek naar een man
 • Ik ben 28 jaar
 • Jij bent tussen de 28 en 45 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie of een vriendschap zoekt
 • Mijn lengte is 167 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een volslank postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Gelderland
 • Ik heb als sterrenbeeld Schorpioen
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Slang - Aarde
 • Ik heb misschien nog een kinderwens
 • Ik ben van gemengde afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van A Healthy Life