Home » Dating » Toon profiel

Hypothetische situaties

 • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: Wat wordt bedoeld met "vreemdgaan"?
  Wordt hiermee bedoeld dat gevoelens en verlangens worden verzwegen en dus niet worden gedeeld? Dat afspraken niet worden gerespecteerd en dat vertrouwen wordt geschonden. Insinueert deze vraag ondermijning van de relatie?
  Over alles, dus ook over dit item, eerlijk en open communicatie. En verder is zij autonoom en alleen verantwoordelijk voor zichzelf.
  Mijn instelling is dat wat zij doet voor haar eigen persoonlijke ontwikkeling, dat dat niet alleen de relatie met haarzelf ten goede komt, maar ook de relatie met mij.

  Esther Perel vertelt er uitvoerig over in een TED talk:

  (klik hier)
 • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: Als er behoefte is aan ruimte om dingen alleen of met anderen te ondernemen, dan is dat helemaal oké.
  Dat bedoel ik niet als toestemming maar veel meer als vanzelfsprekendheid.
 • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: dat zie ik morgen wel ;) 😂 🤣 😂
 • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest: Als zij daar behoefte aan heeft, wie ben ik om daar iets van te zeggen? Misschien vind ik die lectuur ook wel interessant en lezen/kijken we samen. Of nog beter, leest zij mij voor.
 • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk: Het bespreekbaar maken en overleggen wat de mogelijkheden zijn.
  Mocht er geen oplossing zijn binnen het bedrijf, dan nemen we afscheid.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschrift