Home » Overig » Testimonials

Met enige regelmaat vertellen de leden van netsamen wat ze van deze site vinden. Soms in reacties naar het team van netsamen, soms op het prikbord. Hier lees je een aantal van deze reacties.

N.B. Deze reacties zijn letterlijk afkomstig uit het publieke deel van netsamen of geplaatst met toestemming van de betreffende persoon en op geen enkele wijze aangepast.

Maitri

Beste netsamenteam,

De afgelopen paar weken heb ik met twee datingsites geƫxperimenteerd. Ik geloof van harte dat het veel mensen mooie dingen brengt. Mij brengt het te veel onrust en het leidt me af van waar ik veel meer mee bezig wil zijn. Dus ik verzoek jullie om mij uit te schrijven. Ik heb deze site ervaren als een prima manier om met mensen in contact te komen, anders dan dat vooral sexualiteit het onderwerp van gesprek moet zijn. En ik ben blij dat er een plek is, waar mensen die zich ervan bewust zijn dat we spirituele wezens zijn, met elkaar contact kunnen maken. Ik heb dus alleen maar een positief beeld van netsamen. Maar voor mij is het echter genoeg zo.

Heel veel liefde en licht Maitri

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van A Healthy LifeBanner van Paraview