Home » Vriendschap » Forum » Spiritualiteit

OORZAAK verwijdering van je KERN.

OORZAAK verwijdering van je KERN.

Het is zonder meer duidelijk dat de maatschappij gecreëerd en gebaseerd op geld (geld is ook een creatie, waar zelfs de huidige klok omheen draait) hier een splijting in heeft aangebracht, en het duidelijk dat dit OVERAL in elk geloof of leefwijze tot aan de zuiver democratie zich heeft voorgedaan. .

En dit de oorzaak is dat men zich ver verwijderd heeft van de mogelijkheid om een gezonde zelfreflectie op te bouwen.

Ook al heeft de terug naar je kern methode het streven mensen terug te brengen naar hun kern, om van daaruit je eigen beste keus te kunnen maken, vanuit zelfbewustzijn. . is het wel belangrijk om te weten Hoe deze splijting tot stand is gekomen.De oorzaak is dat de financiële-maatschappij Boven de sociale maatschappij is gaan staan, Geld is belangrijker geworden dan een eigen (schoon) geweten/ zelfbewustzijn.

Door over de rug van andere mensen geld te verdienen, en dit gedrag wat wordt versiert als gezonde welvaart, bestaande uit materiële luxe, wordt door generaties welke al decennia belast zijn met Overwerk onbewust overgenomen, en te weinig eigen tijd voor de zielsbeleving.
Omdat deze maatschappij Mensen dwingt te hard te werken.

In verhouding met de benodigde tijd om bij te komen, De tijd Om tot jezelf te komen, Tot je Zielsbeleving, ongeacht hoe je die invult.

Het geld wat je verdient moet daarom ook niet gezien worden als ruilmiddel voor wat je daadwerkelijk inlevert.


Lees meer, op www. dekleurenvanverbinding. nl

282 keer bekeken

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van A Healthy LifeBanner van Paraview