corne78, 12 februari

Maak favoriet 

foto corne78

Onbegrepen liefde

Ik heb deze niet geschreven. Maar zo voeld het voor mij wel.

WANNEER JE HOUDT VAN EEN OUDE ZIEL…. ❤️🧡❤️

Er is een speciaal type persoon op deze wereld die vaak verkeerd begrepen wordt.
Deze mensen hebben de neiging om de eenlingen te zijn, de vrije geesten, de onschuldige geliefden. Ze zien de wereld voor alles wat ze kan en zou moeten zijn.
Het zijn de oude zielen, de dromers, de mensen die afgestemd zijn op het leven, zo intuïtief van emoties dat ze ons bang maken.
Ze maken niet bang om wie ze zijn, maar om wie we niet zijn, wat we missen.
Oude zielen bereiken diepten die we niet kunnen begrijpen. Ze hebben een verbinding met het Universum, met de natuur, en daarom zijn zij de mensen die de wereld gaan veranderen.
Hun aanraking is ongebruikelijk, hun geslacht is ongewoon, hun helderheid van het standpunt is ongewoon.
We voelen ons vaak minderwaardig, alsof we moeten streven om zelfs maar op afstand dicht bij hun niveau te zijn, om hun liefde waardig te zijn.
Er is een zelfverzekerd persoon nodig om van een oude ziel te houden. Maar het is het waard. Het zal je leven veranderen.
Ze zijn romantisch, ze zijn loyaal, ze helpen ons groeien, ze zijn niet materialistisch, ze begrijpen de diepe verbindingen in het leven, ze zijn dankbaar, ze zijn voorbeelden van moed.
Ze bewandelen de meest pijnlijke wegen van dit leven, en toch vinden ze op de een of andere manier de moed om te glimlachen, onbaatzuchtig te zijn
Van een oude ziel houden en door hen geliefd worden is een geschenk van het Universum!

Auteur onbekend
Liefs Jeanine van BinnenSpiegels familie opstellingen en spirituele systemische coaching 🧡❤️🧡

1662 keer bekeken


Nieuw op Netsamen:

foto Snoeperdfoto -Kimmie05-foto Rosa60foto BienBoonfoto Arie55foto dancinggirlfoto schrijvertjefoto Ezra1976foto Bente_onlinefoto Nikki-40foto Earthangel8foto &@-_5efoto KirstenIAMfoto FreeFlow7foto Bloom09

Meer vrouwen

Meer mannen