Mike1967, 15 augustus 2022

Maak favoriet 

foto Mike1967

Open Boek

Ik praat in mijn videos over open jezelf, vindt dat ik dan ook een voorbeeld moet zijn. Ben een open boek dus dit is mijn verhaal van de afgelopen 11 jaar.
Ik heb altijd wel het gevoel gehad dat ik anders was en me niet echt thuis voelde in deze samenleving. Ondanks ik best vaak fel reageerde tegen onrechtvaardigheid was ik nog niet sterk genoeg en ging ik mee in de flow van de materiële wereld waar we nu nog steeds inzitten.
Na veel positieve en negatieve ervaringen veranderde mijn leven compleet in 2011. Kreeg de diagnose dat ik een aneurysma in mijn hoofd had van 7 mm. Dit heeft mijn leven compleet overhoop gegooid. Mocht niet meer werken, mocht niets meer terwijl ik wel een jaar moest wachten totdat ik geopereerd werd. Dus van 60 uur werken in de week viel ik terug naar de ziektewet. Uiteindelijk werd mijn contract niet verlengt en kwam ik in de ww ziektewet terecht. Ik kwam in een depressie maar sukkelde gewoon door zonder goed professionele hulp. Ondanks het feit dat mijn operatie (6, 5 uur op de operatietafel) wonderbaarlijk goed verliep en ik zeer dankbaar voor was begon de ellende pas echt. Vanaf dat moment nog steeds op en af depressies tot in 2017. Februari 2017 kreeg ik een burn-out en dit is mijn redding geweest.
Ik mediteer al vanaf 2008 maar in 2017 ben ik echt gedoken in het bewustzijn. Met de juiste professionele hulp en de spiritualiteit ben ik er 100x beter uitgekomen.
Nu heb ik een WIA uitkering (ben voor 52% afgekeurd) werk 3 dagen van 6 uur in een lab van een podotherapeutische bedrijf en heb nog genoeg tijd om mijn hobby uit te oefenen.
Mijn hobby, mensen helpen dichterbij hun bewustzijn te brengen. Heerlijk 🙂
Voel je vrij om ook jou verhaal te doen

8148 keer bekeken


Gelijkgestemde netsamen partners

Banner van Spiegelbeeld tijdschrift