Home » Vriendschap » Forum » Andere zaken
  Torta82, 25 januari

Maak favoriet 

foto Torta82

Kettingbrief-spiritualiteit

Ik werd in een groepsapp geplaatst met de naam 21 days of abundance. Nog geen uitleg dat zou de volgende dag komen. Ik ken de vrouw die de groep gestart was en wilde net gaan deelnemen in een soort community en vond dit wel aansluiten. Normaal stap ik uit groepsapps maar nu bleef ik.
Dus de volgende dag volgt de uitleg. Elke dag krijg je een opdracht en een meditatie. Als je het gedaan hebt dan laat je de dag weten en een vinkje. Leuk dacht ik. . . ben benieuwd.
Nou de opdracht was mensen beschrijven die een belangrijke rol gespeelt hadden in je leven. Daarna een prachtige geleide meditatie. Ik voelde het al voordat ik het afspeelde. Wow wat een impact. Ik hoopte meer te kunnen delen in de groep maar de groep was erg stil. . ook prima.
Dag 2. Weer geweldig.
En toen dag 3. Maak zelf een groep en ook precies erbij beschreven dat je de eerste keer niets uitlegt. De dag erna pas. Bla bla. Ik kreeg direct weerstand. Ik trek kettingbriefachtige dingen niet. Of van die plaatjes op fb weet je wel van als je van mensen houdt die kanker hebben zet dit plaatje dan op je tijdlijn anders hou je niet van die mensen. Ja nee. Dan gaat mijn energie direct naar beneden. Maar meteen met de opdracht voelde ik me verplicht want ik was bij de groep gegaan. Het was zo lief van die vrouw aan mij gedacht te hebben. Nu breek ik de ketting. En dan. Komt abundance dan niet in me leven (haha ja ik kan er bijgelovig zijn😂)
Niemand checkte de dag. Ik had de meditatie geluisterd hoopte een antwoord te krijgen voor mijn dilemma. Geen antwoord. Alleen wat riep in mij. Kies voor jou Tara. Wat jij voelt, wat je uitspreekt, wie je bent en wat je doet. Dus ik checkte dag 3 meditatie wel groep niet. Direct daarop volgde zowat de hele groep. Meditatie check groep maken niet.
Pas in de avond toen de volgende dag gestuurd werd het bericht van de vrouw die ons allemaal in de groep had gezet. Het was juist de bedoeling door al die weerstand heem te gaan en lef te tonen en overgave te voelen en ja het is spannend mensen te benaderen maar dit en dat. Opluchting zou volgen en zo empowerment zou het hele proces zijn.
Ik antwoordde dat het voor mij niet lag aan mensen noet durven aan te spreken of dat soort genre. Daarop volgde mensen die het ook zo voelde.
De meditatie worden minder voor me per dag. Ik voel het niet meer zo. Dit begint een strijd in mezelf te worden ipv dat ik dit mezelf gun met liefde voor mezelf. Dus toch maar een bericht geplaatst. Ook al vind ik dat ik mezelf niet hoef te verdedigen.
Dat iedereen een andere weg kiest. Een andere ervaring. Mijn ervaring is zelf liefde . Dat ontwikkel ik door te kiezen voor mijn gevoel en intuïtie. Ook al is het onlogisch. Ook al gaat het tegen de verwachting in. Of botst het. Of raak je mensen er mee kwijt. Ik volg mij. De groep starten geeft voor jou empowerment en overgave. De groep niet starten geeft dat zelfde gevoel voor mij. ❤

196 keer bekeken

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschrift