Door oneman, 5 juli 2009, 00:55

Maak favoriet 

foto oneman

Je weet het niet

Wat je gaat schrijven, welke gedachten zich gaan vormen zich op dit moment gaan uitdrukken, daar kwam al een vluchtige denkvorm op, zou het niet heel saai zijn om dit te lezen?, Ik merk dat ik ga nadenken over wat ik schrijf, dat is uiteraard dodelijk voor creativiteit, als je dit leest en je weet dat je iets belangrijkers te doen hebt, lees dan niet verder! Doe wat je moet doen! Mensen die doen wat er gedaan moet worden zijn leuke mensen. Die mensen leven. Ik ben een levende mensen aanbidder denk ik.
Doe het vooral als het moeilijk is om te doen, zoals ik in mezelf zie dat ik soms bang ben voor mensen, dan ga ik een tijdje volkomen bang voor mensen zijn. Dan gaat het weer weg en dan opeens ben ik bang voor honden, dan ben ik een tijdje volkomen bang voor honden. Als dat weer weg is ben ik een tijdje zomaar totaal gelukkig. Dan kom ik er achter dat ik eigenlijk de vrouw waar ik weinig contact meer mee heb haat, tenminste zo doet het zich voor. Dan ben ik dat. Dan opeens voel ik dat ik alles kan voelen! En alles wat ik voel lost op in nog lekkerder voelen. Eigenlijk zonder te weten waarom, en dat interesseert me ook geen biet. Ik ben niet in staat alle miljarden dingen die mijn leven be﮶loeden te controleren, analyseren, verwerken, concluderen etc.
Ik ben een ervaring van alles dat nu ervaart wat ie ervaart.

alle goeds en blesss, jay

370 keer bekeken


Vandaag in the spotlights:

foto LiqueGfoto Sara08foto Eigen-wijsjefoto Nikai&foto Miekske10foto Danielle1987foto -Julieke-foto JudithJKlfoto Moniek10foto Mary-Ann50foto LEeeeffoto Anne1986foto Laura60foto Namaste7

Meer vrouwen

Meer mannen