Door jan1954, 22 april 2010, 09:45

Maak favoriet 

foto jan1954

BEN JIJ DIE NATURISTE UIT DE OMGEVING VAN DRACHTEN?

Naast de informatie, die ik hier heb staan - volgens mij al aardig compleet - heb ik ook een echte weblog, waar nog veel meer informatie over mijzelf staat. Wil je ook dat weten, reageer dan eerst, door te mailen dat jij echte belangstelling hebt.

NATURIST ZOEKT NATURISTE OMGEVING DRACHTEN.

Om toch maar meteen met de deur in huis te vallen:
Ik heb mijn leventje best wel goed op de rails, maar ik wil jou toch graag ontmoeten. Wij hoeven echt niet op alle fronten hetzelfde te denken, maar als je gezamenlijk een dagje weg wilt of zelfs samen op vakantie, dan is het toch wel belangrijk om op dat punt dezelfde belangstelling te hebben. Ik ga dan ook graag met jou naar een naturistenterrein. Ben jij onder de 53 en woon jij in de buurt van Drachten dan kunnen wij in ieder geval in onze vrije tijd samen genieten. Als wij verder ook nog op 1 lijn zitten, dan is dat prima maar geen must. Wil jij van mij alvast een meer kompleet beeld dan vertel ik de rest ook, maar dat hoeft niet persé iets gezamenlijks te worden. Hoewel ik mijn huidige leventje niet helemaal wil weggooien, zal ik toch wel gas terugnemen als jij in mijn leventje komt.

Ik ben dus Jan uit Drachten, geboren te 's Gravenhage op 25-1-1954 en ik ben leraar rekenen / wiskunde en informatica te Drachten in Fryslân. In mijn vrije tijd ben ik ook reisbegeleider van gehandicapten. Dit doe ik met verstandelijk-gehandicapten via Het Buitenhof, met lichamelijk-gehandicapten via Het Nederlands Rode Kruis en Het Nederlands Reumafonds en ook coördineer ik vakanties voor verstandelijk- en / of lichamelijk-gehandicapte naturisten.
Ik ben vegetariër en al sinds 1990 lid van de naturistenvereniging Lotus. Sinds 1998 ben ik gescheiden; ik heb 2 volwassen kinderen, maar woon sinds de scheiding alleen. Ik houd van kinderen, maar anderzijds vind ik het toch ook wel leuk dat de kinderen nu zo groot zijn, dat zij volledig hun eigen gang kunnen gaan. Het kontakt met hen is overigens prima en zij komen zo nu en dan nog wel eens langs.
In mijn huis wordt niet gerookt en ik houd o. a. van primitief naturistisch kamperen en ook ga ik graag een keertje met jou (?) naar de sauna. Ik probeer milieubewust te zijn en heb dan ook bewust geen auto. Grote afstanden doe ik meestal met het openbaar vervoer. Overigens heb ik wel een rijbewijs, dus bij die gehandicapten moet ik ook vaak op een busje rijden en dan vind ik dat ook wel weer leuk. Ook houd ik veel van fietsen en van dansen.
Ik ben lid van de Socialistische Partij. Het lijkt voor sommigen tegenstrijdig, maar ik ben ook lid van de Katholieke kerk en daar voel ik mij toch wel prettig.
Hopelijk spreekt dit verhaal je toch een beetje aan.
We kunnen dan op korte termijn een afspraak maken. Dat is wat mij betreft bij één van ons tweeën thuis. Daar is een meer ontspannen omgeving dan op één of ander neutraal adres, waar je beiden maar opgelaten zit te wachten tot de ander komt. Bovendien ken je elkaar niet, dus dan zou je ook niet weten naar wie je moet zoeken.

De groetjes en hopelijk tot horens en ziens,

Jan van Dijk, Drachten

799 keer bekeken


Ben jij spiritueel ondernemer?