Door   Petro-66, 16 maart, 15:59

Maak favoriet 

foto Petro-66

Isis ontsluierd.

De Tempel van Isis is weer geactiveerd en staat weer een beetje open. Ik voel het in en zie het om me heen, het vrouwelijke mag zich net als het mannelijke onbeschaamt tonen zonder dat dat als een uitnodiging behoeft te worden gezien.
Wanneer een man bijvoorbeeld bloot en met wijd gesperde benen in de sauna ligt kijkt er niemand (van op) maar als een vrouw onbeschaamd met haar vrouwelijkheid is heeft men er snel een oordeel over of wordt het voor mannen soms toch lastig, zijn het ofwel de ogen die priemend elk detail in zich op willen nemen of wordt men seksueel geprikkeld en slaat de fantasie op hol (naar een praktijk voorbeeldje gisteravond in de sauna 😉).
Maar hé, we komen in een ander tijdperk.
Een tijdperk waarin het vrouwelijke meer naar voren zal komen en zichzelf in al haar kracht en pracht zal gaan tonen zonder dat dat direct een verleiding hoeft te zijn!
De tempel van Isis is weer geactiveerd!
In een andere tijdlijn en vorm was ik als één van de weinige mannen betrokken bij het werk in de Isistempel bij het opwekken van de kundalini kracht in een bijzonder leven.
Als Nadir (wat ik steeds beter her-verinnerlijken kan, misschien ga ik daar nog eens een boek over schrijven) werdt ik tijdens mijn 3e levensjaar net op eigen benen en de moederborst ontsproten door de tempelpriesteressen geaddopteerd omdat ze wisten dat ik in dienstbaarheid en vanuit een bijne kinderlijke puurheid aanwezig kon blijven tijdens de inwijdingsrituelen. Ik vindt het nog best spannend om dat hier te delen maar het was iig een hele bijzondere ervaring. . .
Hoe dan ook, de vrouwelijke kracht, de oermoeder, de scheppende of levenschenkende principe zal zich steeds meer gaan bevrijden en gaan tonen en hopelijk snel een meer prominente plek innemen in de maatschappij.
Nu is het aan ons mannen om haar in haar volheid te eren, een eerbiedwaardige buiging te maken zonder van alles op haar te projecteren, dienstbaar te zijn aan het feminine door een heilige ruimte te creëren waarin beide authentieke krachten (mannelijk en vrouwelijk) zich vrijelijk en ongesluierd kunnen uiten en aanwezig kunnen zijn.
Namasté 🙏

324 keer bekeken