Door John31, 23 juni 2020, 10:09

Maak favoriet 

foto John31

Gratis cursus over het "wonder" taal.

Spoiler: Deze cursus gaat niet over het boek “cursus in Wonderen” maar over;
de wonderlijke kracht van taal en de vele geheime nuances ervan.
de Midasoren van de sjamaan en hoe men orakels goed leert verstaan.
de vrolijke wetenschap van Nietzsche en het Beter weten van Barthes.
jou, mij en de “Logos of Tao” die ons bindt

Als gastheer daag ik je in deze cursus uit om bewust te worden van “de Essentie” achter de dingen. De weg daarnaar toe is een goed verstaan van taal. Je zal uitgedaagd worden om met nieuwe ogen naar de wereld te kijken en oude gedachten te heroverwegen. Als je graag literatuur leest, van symboliek houdt of taal als zodanig leuk vind dan is deze cursus vast iets voor jou.

Wel wil ik benadrukken dat het geen eenvoudige verhaal zal zijn en de voorkeur uitgaat naar goed ontwikkelde mensen. Voor deelname hoef je absoluut niet gelovig te zijn, er bestaat wel kans dat je als aspirant mysticus vertrekt. Als je zeker weet dat er niets bestaat tussen hemel en aarde dan is deze middag niet iets voor jou. Er zal geen overhoring zijn en daarom ook geen certificering of zo. Aan alle anderen van harte aanbevolen.

Programma

12:00 – 12:45 Kennismaking en vegetarische lunch (potluck)
12:45 – 13:30 Introductie in de taalfilosofie
13:30 – 14:00 De associatieve geest van de Poëet.
14:00 – 14:45 Meditatieve wandeling in nabij gelegen park
14:45 – 15:15 De Spiritualiteit van onze archetypen
15:15 – 16:00 Voorbeelden van complexe taalspelen
Einde van de cursus!
15:30 – 17:00 Eventueel het Woordenboekspel spelen of de film “Bigfish” kijken.

Zie mijn club voor deelname op de data 26 juni of 11 juli. De cursus op 11 juli is een herhaling en geen vervolg op de cursusmiddag van 26 juni. Als je op beide dagen kan, geef je dan alsjeblieft voor beide dagen op. Als de animo te hoog blijkt te zijn dan kan ik ivm corona een beetje schuiven met de animo. Dit natuurlijk pas na schriftelijk overleg met je. Deze cursusmiddag is exclusief voor leden van NetSamen er komen geen anderen bij.

P. s. Mijn zelfstudie van 10 jaar heb ik eindelijk gebundeld in een oneigentijds verhaal. Als PDF gratis te downloaden op facebook, gebruik hiervoor de zoekterm, Enig I. D. U hoeft het boek niet gedownload of gelezen te hebben voor deelname. Het boek zal tijdens de cursus nauwelijks aan bod komen en is ook niet bedoeld om er vragen over te beantwoorden. Wel is de cursus bedoeld voor een beter verstaan van dit boek.

878 keer bekeken


Ben jij spiritueel ondernemer?