Door Mark..., 10 oktober 2019, 00:16

Maak favoriet 

foto Mark...

De 7 Sluiers - deel 2

En dat is nou zo fijn met de 7 sluiers. Vanaf het eerste moment heb je gewoon toestemming om aan te raken en te vertellen wat er in je gebeurt. Omdat het een beperkt gebied is, is het ook veilig, voor allebei!. Geen kans op een overval maar ook geen kans op overschreeuwen. Dat heb ik in het verleden wel gedaan. Ja, en dan vraagt dat kleine jongetje dus na afloop verdrietig of dat het nou was. Ik denk omdat ik dan de echte intimiteit en dus ook mezelf misgelopen was.

We hebben de hele avond gevoeld, gestreeld en onze gevoelens gedeeld. Het nauwelijks gehad over onze verledens, en wat we gedaan hebben. We creëerden een volledig nieuw nu. Wat een andere ontmoeting. Wat fijn! En wat is er veel mogelijk met handen, hoofd en haar, kijken voelen en ruiken. Ik heb nog lang niet alles uitgeprobeerd en verheug me op nog een aantal keer die eerste sluier. Als je de tijd hebt voor aanraking kan er zoveel verdieping komen. Ze hield bijvoorbeeld mijn hoofd in haar handen en keek me aan. Wat was dat intens. Ik heb me nog nooit zo welkom gevoeld. Dat moest ik echt verwerken.

Ik ben blijven slapen. Dat gebeurde in het verleden natuurlijk ook wel met dates. Dat vond ik leuk, spannend maar ik geloof ten diepste ook heel erg onveilig. Mag ik er zijn? Ben ik wel goed genoeg? Presteer ik wel goed genoeg? Vind ze me echt leuk? Is ‘ie groot genoeg? Vragen en gevoelens die vaak min of meer onbewust bij me meespeelden. Als ik nu in eerlijkheid terugkijk wat ik dan deed, dan overschreeuwde ik mezelf gewoon. Stoer veroverde ik haar. Ik denk dat de meeste vrouwen het bewust niet eens gemerkt hebben.

En terwijl ik dit schrijf, rollen de tranen over mijn wangen. Wat doet dat zeer. Sorry lieve vriendinnen voor hoe ik ten diepste uit verbinding ging. Ik kon niet anders, ik wist niet beter. Net als de meeste mannen heb ik dat ook nooit geleerd. Je kan het mannen dan ook niet kwalijk nemen. Ik heb gewoon altijd service verleend. Als de ander het goed had dan mocht ik er zijn. Natuurlijk compleet voorbij lopend aan mijn eigen gevoel. Mezelf niet voedend.

Mijn nieuwe lief en ik wonen ver uit elkaar en hebben besloten dat we iedere sluier minimaal 4 keer doen. Om het ritueel compleet te maken hebben we er zelfs een drieregelig mooi contractje van gemaakt (dat hoort officieel ook zo en het is eigenlijk meer een intentie die je vastlegt). Je kunt afspreken dat je iedere maand een sluier opent, iedere week, dag of zelfs ieder uur. In dat laatste geval zal de diepgang natuurlijk iets anders zijn. Je gaat pas naar een volgende sluier na de afgesproken tijd en als je het helemaal kan uitleven zonder onprettige beelden of gevoelens.

Het is dan ook een techniek om oud zeer op gebied van binding of seksualiteit te helen. Je kunt het gebruiken bij het aangaan van een nieuwe relatie maar ook in een bestaande relatie. Voorwaarde is wel dat je volledig commitment van je partner hebt. Anders gaat het niet werken.

Ik geloof dat ik het mooiste contract getekend heb, wat ik ooit getekend heb. Het staat op een mooi plekje in mijn kamer met een mooi kristal.

Ik ben al volop aan het helen.

Lief, wat ben ik je dankbaar dat je me dit grote cadeau gegeven hebt!

Doe me een plezier en hou dit stuk op Netsamen , want het voelt voor mij heel intiem. Ik heb het vertrouwen dat jullie begrijpen wat ik schrijf.

Wil je meer lezen? Deze links kreeg ik van mijn lief:
https://www.pioniersmagazine.nl/zeven-sluiers-dans-geliefden/
https://www.vrouwenmetlef.nu/makkelijke-seks-naar-7-sluiers-taoisten/

Het e-book “Visie op seks” wat genoemd wordt in het eerste linkje, ben ik aan het lezen. Het is niet gratis maar blijkt tegenwoordig een tientje te kosten. Wat een verrukkelijk boek, wat een natuurlijke kracht. De schrijfster, Sanne Burger, zegt daarover: “‘Visie op seks’ is een boek dat je kan helpen om terug te keren naar seksuele onschuld, onbevangenheid en wijsheid. Het belangrijkste daarbij is Liefde.

Ik kan het je warm aanbevelen.
Liefs, Mark…

1006 keer bekeken


Gelijkgestemde netsamen partners

Banner van Paraview