Door   marcel22, 10 februari 2019, 23:13

Maak favoriet 

foto marcel22

Zielsverwant of tweelingziel. . . .

Steeds meer mensen lijken in deze tijd iemand te ontmoeten waarbij er een sterke liefde gaat stromen. Een resonantie die zo sterk is dat je er persoonlijk geen controle over kunt hebben, laat staan dat je het zou kunnen ontkennen. Al snel zou je kunnen denken dat dit jouw ultieme tweelingziel is en dus voor de rest van je leven bij je hoort. Het meest volmaakte geluk dat je maar kunt wensen. Jouw innerlijk gevoel in harmonie met wat je uiterlijk hebt ontmoet. Het universum heeft jou dát op je pad gebracht waar je je leven lang naar hebt gezocht. De ander voelt alsof het een deel van jou is. De hele dag door voel je de ander in je lijf aanwezig. Dit vindt je heerlijk en neemt de ander geheel in je systeem op, tot in je fijnste vezels.

Maar wat als die ander een zielsverwant is waarmee je deze diepe ziele-liefde ervaart, met als doel bepaalde dingen uit te wisselen en weer los te laten, maar je ziet niet dat het een zielsverwant is. Hij / zij zit zo diep in je wezen geworteld dát je het niet kunt, durft, wilt geloven dat dit ook weer losgelaten moet worden.

En als het dan toch gebeurd, de ander van je vandaan gaat of zelfs geen contact meer met je wilt hebben omdat het voor hem / haar ook te pijnlijk is, dan heb je een probleem. Dat kan zelfs een behoorlijk probleem in je gevoelswereld zijn. Ook al zie je de ander maanden niet meer, je kunt hem / haar nog steeds in je lijf aanwezig voelen en daarmee herinnerd worden aan die diepe liefde dat met geen andere liefde te vergelijken is. Je kunt geen andere relatie aangaan omdat je er niet echt voor kunt kiezen, anders zou je jezelf verloochenen. Je kunt geen liefde voor een ander gaan voelen, want je bent er niet echt bij. Jouw gevoel is nog steeds bij jouw grote droom van tweelingziel, zoals je dit met die overweldigende energie in je hoofd geprent had.

Je gaat je afvragen waarom je hem / haar dan moest ontmoeten, als het niet de ware tweelingziel is. Waarom die sterke liefde die je niet kunt controleren.

Het klopt. We kunnen met een zielsverwant enorm sterke ziele-liefde ervaren waardoor je snel kunt denken aan jouw ultieme wederhelft. Hier speelt vaak (wellicht altijd) een karmische uitwisseling een rol. Het kan een relatie uit een vorig leven zijn, uit een tijd dat de mens dicht bij zijn Goddelijke ziel stond. Denk aan Atlantis, waar liefde op zuiver ziels-niveau veel intenser was dan wat we in deze wereld kennen. De karmische uitwisseling in dit leven, heeft dan ook die zelfde intense diepgang, anders kon dit karma niet ingelost worden.

Het is dus goed om te weten dat intense ziele-liefde niet meteen gezien hoeft te worden als jouw ultieme wederhelft voor de rest van je leven en waar je graag geheel in wilt opgaan. Kijk hierbij goed naar de omstandigheden. Is dit in harmonie met dit “geschenk” om echt geheel bij elkaar te kunnen blijven. Vaak verraad dit al dat het om een zielsverwant gaat voor een diepe uitwisseling, maar niet voor een blijvend contact. Als je er onzeker in bent, kun je ook jouw begeleiders / Engelen vragen voor een droom, waarin je de situatie duidelijk gemaakt wordt. Op dit belangrijke ziels-niveau waar je een oncontroleerbare diepte ingetrokken wordt, staan ze dicht bij je voor hulp, als je er oprecht om vraagt. Vaak laat zo'n droom het karmische aspect zien, dat je dan toch nog in den lijve moet ondergaan.

992 keer bekeken


Ben jij spiritueel ondernemer?