Door   turiya, 19 oktober 2018, 15:23

Maak favoriet 

foto turiya

Is er werkelijk wat veranderd op het toilet?

Als je werkelijk verbonden bent met je ziel of meest innerlijke zelf dan hoef je niks bijzonders te doen om je liefde te ervaren, dan ben jij het zelf.

Op facebook zag ik een aantal bijzondere workshops en evenementen langskomen, en vaak zijn het dezelfde mensen die meedoen, alleen wat ik mij nu afvraag is geeft het je denken een tijdelijke boost of kick of trip van mooie gevoelens en dan is het een aantal dagen of zelfs na de workshop alweer het mooie gevoel verdwenen en heb je weer een nieuwe dosis nodig om je high of gelukkig te voelen?

Dan had je bijvoorbeeld een tantraworkshop waar mensen voor de 100ste keer aan meedoen en dan dacht ik wel eens heb je het nu nog niet geleerd hoe die tantra werkt?

Nu weet ik zelf dat zo'n workshop ook erg leuk kan zijn en zelf ging er meestal heen voor de gezelligheid en verbinding en om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar of de workshop zelf.nu werkelijk de honger stilt? of blijvende transformatie bewerkstelligd? Blijkbaar gaan mensen er voor de ontmoeting en het samenzijn heen en om iets te krijgen wat ze anders niet krijgen? aanraking, samenzijn en kontakt tussen mannen en vrouwen in een veilige omgeving is blijkbaar ook een grote vraag naar.

Maar is er werkelijk wat veranderd?

Toen ik wat jonger was, sprak ik gewoon af om bij elkaar op visite te komen aan huis of dronk ik gewoon een biertje in de kroeg voor de gezelligheid en sfeer of ging naar sport en naar de kantine na het sporten of fitness en erna sauna en nu lijkt het wel of in het alternatieve wereldje veel mensen in plaats van naar de kroeg naar workshops gaan voor de sfeer?

De vraag is die ik mijzelf stel of er werkelijk wat veranderd is na al de evenementen en workshops die gevolgd zijn voor de bewustzijns groei? Kan je nu met vreugde en vrede poepen en plassen op het toilet of zit je er nog steeds als een saaie depressieve verdrietige drol op de pot weg te kwijnen.

1200 keer bekeken


Gelijkgestemde netsamen partners

Banner van Simply Canvas Farm