Door Dammor, 25 maart 2017, 09:24

Maak favoriet 

foto Dammor

Divine Pineal Gland Activations starten 31 maart 2017!

Beste iedereen, volgende week vinden zeer speciale 'activatie's' plaats in Colchester, Engeland. Moeilijk om in een paar zinnetje s uit te leggen wat die activatie's inhouden. En daarom wil ik jullie graag een link naar de facebook pagina van Suzanna Maria Emmanuel sturen, dat is de zeer bijzondere persoon die de activatie's doet. Zij wordt gebruikt als kanaal voor het Goddelijke of het Hogere. En deze Hogere wezens, zoals Aartsengelen gebruiken haar lichtlichaam om de luisteraars en aanwezigen te laten stijgen in vibratie. Omdat Suzanna nu relatief dichtbij woont (en niet meer in Nieuw-Zeeland), is het vrij makkelijk om aan de activatie's mee te doen.
Wat het je gaat brengen, is enorm en ook weer lastig te omschrijven in een paar zinnen. In ieder geval brengt het genezing van jezelf, je leert communiceren met Hogere lichtwezens als Aartsengelen, je ontwikkelt je eigen lichtlichaam, al je karma raak je kwijt waardoor je na je dood niet meer op aarde hoeft terug te keren, als je daar voor kiest.
Dit zijn maar enkele aspecten. De activatie's duren 3 weekenden lang, startend op vrijdagavond 31 maart. Kijk, als dit je interesseert, op 1 van haar 2 facebook pagina's voor meer informatie: https://www.facebook.com/suzannamariaemmanuel/

524 keer bekeken