Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden

 

Door TravelSuusy, 15 mei 2020, 00:26

Maak favoriet 

foto TravelSuusy

En Hoe voel jij je?

Hey allen,

Het zijn rare tijden in ik vraag me af. . . . . . Hoe voel jij je nu?
Wat doe jij tegen de isolatie?
En zit je alleen thuis of heb je alsnog mensen om je heen?
Doe je dingen minder of anders dan voorheen?
En zo ja, Lees verder

Hey allen,

Het zijn rare tijden in ik vraag me af. . . . . . Hoe voel jij je nu?
Wat doe jij tegen de isolatie?
En zit je alleen thuis of heb je alsnog mensen om je heen?
Doe je dingen minder of anders dan voorheen?
En zo ja, welke dingen?

Waarom vraag ik dit?

Omdat ik op zoek ben naar inspiratie en tips.

Ik zit alleen thuis en merk met de dag meer hoe belangrijk face to face contact voor mij is.
Hoewel ik extreem dankbaar ben voor de virituele mogelijkheden, is dit toch heel anders dan de werkelijke menselijke contacten.

Ik doe meditaties, zelf reiki healings, probeer gezond te eten, een goed dagritme te houden, wandelen in de natuur of rustig zitten, boek lezen, serie kijken Ect ect ect.

Toch merk ik een grote onrust, en tranen die uit het "niets" vloeien.
Grote stress door werk en onzekerheden.
Constant doe ik mijn best om me te verplaatsten naar het "Nu" en te accepteren wat er is, aangezien ik er toch geen controle over heb.
Op het werk word er geprobeerd te helpen en mijn werkzaamheden te verlichten.

En toch lijkt er een puzzelstuk te ontbreken.
Ik blijf slecht slapen (Val snel in slaap, maar word meerdere keren per nacht wakker), blijf huilbuien hebben, en mijn hart gaat vaak opeens extreem te keer.
Ik neem een bad, drink "slaap lekker thee" en neem viritueel contact op met vrienden. En de rest is allemaal ver weg, want ik woon nou eenmaal in een ander land dan mijn familie.

Ik voel me zo een mix van sterk en zwak tegelijk.
Ergens zie ik deze periode voor een evolutie van mijzelf om op een hoger level te komen met behulp van zelfreflectie en ook te leren hoe hiermee om te gaan. Toch voelt het dat ik iets over het hoofd zie. Een belangrijk stukje dat zich probeerd te verberegen.

Wat zijn jullie technieken om contact te maken met dat stukje?
Hoe gaan jullie om met deze tijden?
Waar geloven jullie in?


Liefs Suzanne

1045 keer bekeken


Vandaag in the spotlights:

foto Passievol61foto Helena2foto Juliette888foto Pita67foto PetraLeeftfoto Gugugofoto Padjelantafoto Ilse70foto Vollemaan10foto LiqueGfoto Sara08foto Eigen-wijsjefoto Nikai&foto Miekske10

Meer vrouwen

Meer mannen

Door TravelSuusy, 18 augustus 2018, 07:38

Maak favoriet 

foto TravelSuusy

De ware

Zo vaak word er gezegd: je moet een klik met iemand hebben.
Echter wanneer is het die echte klik?

Pas geleden liep ik over straat en er was iemand die spontaan mijn hart sneller deed kloppen. Ik kon me niet goed meer concentreren en keek meerdere keren om naar dat persoon. Lees verder

Zo vaak word er gezegd: je moet een klik met iemand hebben.
Echter wanneer is het die echte klik?

Pas geleden liep ik over straat en er was iemand die spontaan mijn hart sneller deed kloppen. Ik kon me niet goed meer concentreren en keek meerdere keren om naar dat persoon. Meerdere malen kruisden onze blikken elkaar. Ook niet even vluchtig kijken, maar echt 'overdreven' achterom kijken.

Die intense energie, die los kwam heeft me zodanig overrompeld. Het is een type "klik" die ik misschien ooit 2 keer eerder gevoeld heb in mijn hele leven.
En het was nieteens seksuele aantrekkings kracht. Het was letterlijk t hart die sneller begon te slaan. Een aantrekkingskracht die zorgde dat ik een beetje verlegen werd en tegelijkertijd nieuwschierigheid creeerde.
Want waar komt dat gevoel zo spontaan vandaan?

Het raarste was dat het persoon de andere kant op ging dan ik. Plots zag ik dat hij omkeerde op de fiets (ik liep) en weer langs me fietste. Vervolgens bleef hij ergens op n hoekje staan, op.dat moment was hij aan het bellen. Echter hierdoor kruisden onze paden / blikken elkaar weer en weer was dat rare gevoel er. Ondanks dat ik geen woord tegen hem heb gezegd en ik hem waarschijnlijk niet weer zal tegen komen, was dit voor mij een persoonlijke herinnering.

DAT is het type klik / aantrekkingskracht die er hoort te zijn bij iemand.

Eerdere mannen waarmee ik gedate had, ja daar kan ik het gezellig en leuk mee hebben, tegelijkertijd miste die intense klik en was er altijd nog twijfel. Voor mij is het duidelijk dat ik dat gevoel weer even moest voelen. Ik werd weer even herinnerd aan hoe mooi dat gevoel is en hoe snel en automatisch zo en gevoel me blij maakte.

Het was een klik binnen in mijzelf, die zei dat ik gelijk heb met de eerdere keuzes die ik heb gemaakt. En dat er nog iets beters op mijn pad zal komen.

Uiteraard was er een onderdeel van me die had gehoopt dat die man me had aangesproken. Ik ben zelf sowieso niet iemand die op mannen af stapt. Het blijft hoe dan ook een mooi moment, die ik me met een grote glimlach zal blijven herinneren!

Hebben jullie ook ooit zo een intense klik gevoeld bij iemand waar je nieteens verbaal contact mee heb gehad?

Fijne dag in ieder geval!

Liefs Suus

1089 keer bekeken

Door TravelSuusy, 24 juli 2018, 21:37

Maak favoriet 

foto TravelSuusy

Welke waarheid is waar?

Ja welke waarheid is waar?

Is het de jouwe of de mijne? Allen hebben we onze eigen waarheid, en geen enkele waarheid is hetzelfde, puur doordat elke individu een ander perspectief op ''de waarheid'' heeft.

De een gelooft in Engelen, de ander in geesten, weer een ander in het contact met Lees verder

Ja welke waarheid is waar?

Is het de jouwe of de mijne? Allen hebben we onze eigen waarheid, en geen enkele waarheid is hetzelfde, puur doordat elke individu een ander perspectief op ''de waarheid'' heeft.

De een gelooft in Engelen, de ander in geesten, weer een ander in het contact met buitenaardse wezens en weer een ander in een God. En zolang iemand iets gelooft, is dat zijn of haar waarheid.

Daarmee creëer ik gelijk de volgende vraag, waarom worden mensen die in iets anders geloven dan de rest soms als ''gek'' bestempeld?
Is het niet juist gek dat anderen het niet geloven, terwijl jij weet dat het wel echt zo is?

Ieder mens leeft zijn zijn eigen gecreëerde wereld en overtuigingen. In plaats van mensen er vreemd op aan te kijken, waarom er niet juist voor open staan dat die mogelijkheid er is?
Wieweet zijn er wel vele dimensies waar we in tegelijk in leven, en mogelijk is dat ook wel een verklaring waarom wij zo veel verschillende levensvormen op de aardbol hebben.

Zeemeerminnen zwemmen rond in de zee en ook elfjes zijn vaak in bossen te vinden. Wat als, al deze gedachtes nou waarheid zijn? Wat nou als elk van deze mogelijkheden echt is? Niets is onmogelijk, dus dat ook.

Dat jij iets niet gelooft, wilt niet zeggen dat het niet bestaat. Of is dat allemaal maar een fabeltje?
Overtuigen we onszelf van bepaalde gewaarwordingen om er steun uit te halen, of kracht of liefde?
Hebben wij deze connecties en waarheden juist nodig om het beste uit onszelf te halen?
Is het onze ziel en eerdere levens die ons keuzes laten maken? Welke energie stroomt er over de wereld en het heel hal? Zou het niet doodeng zijn als wij de enige levende wezens zouden zijn in het grote heelal.
Is onze kennis verdwenen, of op een andere dimensie ontwikkeld?

Het kan allemaal, en sterker nog, er is niemand die kan beweren dat jouw waarheid niet klopt. Ja er zullen vele mensen zijn die een andere waarheid hebben, en daardoor niet overeen omen met jou waarheid.
Zolang je zelf jou eigen waarheid geloofd, haal je daar jou kracht uit en zal je de dingen zien en voelen en meemaken, die jou waarheid bevestigen.
Dit geld voor positieve en negatieve overtuigingen. Het mooiste om mee te maken is dat mensen begrip hebben voor andermans waarheid.
Je kan het met iemands waarheid eens zijn vanuit hun eigen perspectief en er tegen zijn vanuit andermans perspectief en toch met beide perspectieven het eens zijn. Ondanks dat beide perspectieven recht tegen over elkaar kunnen staan. Dat is het mooie aan het leven.

Mensen kunnen elkaar voor van alles verklaren, en het klopt ook, het is puur en alleen afhankelijk vanuit welk perspectief er word gekeken. En of iemand bereid is om ook andere perspectieven te bekijken.

Het is vaak dat er met vingers naar elkaar word gewezen: jij dit jij zus, jij zo. Vergeet niet dat het enkel en alleen jou perspectief is dat / hij / zij jij zo. . . .
Het zou zomaar kunnen zijn dat het andere persoon precies hetzelfde over jou zegt, en het kan ook zijn dat iemand juist bevestigd dat het zo is.
En hoe daar mee om te gaan? het accepteren dat iemand het eens kan zijn met meerdere perspectieven, tja die uitdaging laat ik aan jullie om dat te ontdekken.
Want ja het wekt soms verwarring, hoe kan iemand het nou met me eens zijn en ook compleet het tegenovergestelde zeggen?

Het antwoord is: Door alle waarheden te bekijken vanuit de mogelijke perspectieven. Je jezelf erin probeert te verplaatsen, waardoor je uiteindelijk begrip kan opbrengen voor de mensen waar je normal gesproken boosheid en haat voor zou voelen.

Uiteindelijk is het vooral ontzettend mooi om te beseffen dat er zo veel mogelijkheden en waarheden zijn.


Om af te sluiten nog een filmpje erbij, om te laten zien wat de kracht van ''iets geloven'' kan doen.
Daarbij voor de mensen die tijd hebben voor een interessante discourse die me altijd is bijgebleven.

Bekijk op YouTube zelf

Bekijk op YouTube zelf

1181 keer bekeken

Door TravelSuusy, 22 september 2016, 13:48

Maak favoriet 

foto TravelSuusy

Toeval bestaat niet, alles gebeurd met een reden

Hey lieve mensen,

Ik zit nog niet eens een week op deze website, en ik ben er gewoonweg verbaast van. Ik spring een beetje van de hak op de tak, maar dit zijn een stukje ervaringen en realisaties van de dag vandaag:

Onbewust ben ik op vele soorten plekken geweest die Lees verder

Hey lieve mensen,

Ik zit nog niet eens een week op deze website, en ik ben er gewoonweg verbaast van. Ik spring een beetje van de hak op de tak, maar dit zijn een stukje ervaringen en realisaties van de dag vandaag:

Onbewust ben ik op vele soorten plekken geweest die te maken hadden met graven. Konings vallei, piramides, hunebedden en tegenwoordig woon ik in een omgeving vol met grafheuvels, waar ik nooit het bestaan van heb geweten. Iemand van deze website had me er op gewezen, oké op de grafheuvels in mijn omgeving. Dat ik plots een connectie voel van deze verschillende plekken waar ik geweest ben, geeft me tranen in de ogen, die er niet uit komen, maar die me duidelijk toch raakt.
Wat er is, is voor mij nog onbekend, maar dat er IETS is, dat is door dit gevoel zeker.

Ook iets anders wat me eerder vandaag overkwam. Ik zat op een station te wachten voor de trein en ik had asociaal mijn tas op een zitplek gelegd. Er waren veel bankjes vrij, dus het was niet dat mensen moesten staan daardoor. Het was zelfs erg rustig.
Er kwam iemand aangelopen en ik realiseerde me dat ik mijn tas ''asociaal'' had neergezet en pakte hem en zette hem aan de andere kant naast me neer. Het persoon die aangelopen kwam, ging naast me zitten. Uit het niets begon er een gesprek over het weer, die in een hele korte tijd, behoorlijk diep ging over de redenatie waarom grijze lucht mensen depressiever maken.
En dat niet alleen, het was een combinatie van factoren waardoor je gewoon kon voelen en wist van elkaar dat je op een soort ander ''niveau'' met iemand praat in een onverklaarbare taal voor anderen.

Voor mij is dit echt iets nieuws geweest, en nu ik er over schrijf, zegt dat alleen maar dat zo iets een beste impact heeft gemaakt. Ik dacht gelijk: Eindelijk een keer een gesprek met inhoud.

Niet veel later kom ik aan bij mijn zus en nichtjes. 1 is nog een baby en de ander nu 4 jaar. Ik heb een hele speciale band met mijn nichtje van 4 jaar, en ze had me vorige week al gevraagd of ik langs kon komen (toen kon ik niet), en deze week weer. Het was dus belangrijk dat ik langs kwam.
Eerst vooral met mijn zus en andere nichtje erbij geweest, maar toen moest ze naar bed. Natuurlijk wilde ze dat ik haar in bed ging leggen!
Normaal gesproken kan dat gedaan zijn in 5 minuten, alleen wij deden er ongeveer 30 minuten over! Heerlijk mijn innerlijke kind en fantasie naar buiten laten komen en praten over elfjes die haar beschermen en haar helpen als ze bang is.
Die glimlach op haar gezicht, en dat warme gevoel, dat ze weet dat ze veilig is! Dat is zo een belangrijk gevoel om te hebben, en het geeft me zo veel trots om te zien dat ze zich veilig voelt als ik bij haar ben.

Al deze bovenstaande dingen, allemaal vandaag meegemaakt, gerealiseerd en overkomen. Nee, je maakt mij niet wijs dat toeval bestaat. . . . . . . . Voor alles is een reden, alleen soms kom je er later pas achter wat die reden dan was. Soms weet je het nooit, tegelijkertijd is er altijd een reden voor datgene wat er gebeurd.

Een hele fijne avond verder!

Liefs Suus

2334 keer bekeken