Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Hugler

Maak favoriet 

foto Huglerfoto Huglerfoto Huglerfoto Huglerfoto HuglerBekijk foto's 
SchorpioenSchorpioenDraak - VuurDraak - Vuur

Levensvisie

 • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
 • Spiritualiteit interesseert me wel maar doe er weinig mee
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: In mensenkennis. In het aanvoelen van mensen, en in hen de weg vinden die ze nieteens wisten dat te zoeken was.
  In relaties, hoe je elkaar aan voelt.
  Ook over wat te doen hier op aarde, ethiek die van nature lijkt te bestaan.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Er is weinig wat mij solo interesseert dat ik niet zou willen delen.
  Waar ik vroeger dacht dat het ultiem zou zijn zoveel mogelijk met een partner te delen, besef ik nu dat het beter is elk je eigen leven te houden, en af en toe dingen samen te doen, waarin je extra veel van elkaars gezelschap kunt genieten.
  Je dagelijkse ervaringen deel je toch wel als stel, dat is in bepaalde gevallen mooier dan er altijd live bij gewest te zijn.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Met sommigen zo frequent als zij ruimte in hun drukke schema's weten te maken, met sommigen zo veel als ik ze uit weet te houden.
  Ik ben graag onder vrienden, maar door locaties en verplichtingen is dat niet altijd zo'n groot deel als ik wel zou willen.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: In een relatie is dit heel belangrijk voor me. Het bepaalt veel.
  De lat ligt voor mij qua sexualiteit hoog, maar ik weet dat het net als in sport, niet begint met het mooist denkbare resultaat. Het mooiste is als je daar samen in groeit, met dat je band sterker wordt, bevestig je dat op momenten waarin woorden tekort schieten. Fijne seks (zo lang er ook liefde is) kan je binden, een anker in woelige wateren.
  Ik houd er van als een vrouw zichzelf toe staat te genieten, en ultiem kan genieten van mij, ons, zichzelf. Al weet ik wat ik fijn vind, seks gaat bij mij meer om delen en geven dan om nemen. Hoewel wild gepassioneerd ook leuk of zelfs geweldig kan zijn natuurlijk. Het is en blijf een uitingsvorm, niet per se een zelf-competitieve kunstvorm or prestatiesport.
  Vaak ben je als nieuw stel samen een stel zoekende groentjes, en vind je samen uit welke fysieke taal je samen spreekt of wilt ontwikkelen.

  Iets waar ik nog altijd niet over uit kan, is hoe je met een geliefde het ene moment tegen elkaar in slaap valt, maar het andere moment in intense gedeelde passie verwikkeld kunt zijn. Dat contrast is zo mooi. . .
 • Mijn werk: Momenteel werk ik weer (even) voor een werkgever, binnenkort hopelijk de definitieve stap terug in de zelfstandigheid, beter dan ooit. Er is een plan.
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie: Mijn huidige werk zal weinig invloed op mijn partner hebben. Een keer of 2, misschien 3 keer per jaar zal ik kort reizen voor het werk. Ik probeer niet te lang dagen te maken, gewoon thuis te dineren, of meteen door te gaan naar sport of vrienden.
  Ik ben niet getrouwd met mijn werk, en zal het veranderen als het niet met mijn prive-leven zou blijken samen te gaan, bijvoorbeeld door locatie.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan: Een laptop. Omdat dat in deze tijd het primaire middel is om contact met mensen niet te verliezen. Ik heb wel een smartfoon die ik voor veel gebruik, maar leg die vooral graag weg.
  Ik had willen zeggen : een gedroogde rode roos in kist. Om aan de mooiste en boeiendste vrouw te geven die in dat jaar mijn pad kruist. Maar zij zal mijn weg dan niet kruisen, of al zeker mijn roos niet opmerken, omdat ze met haar neus in een telefoon zit. . .
 • Ik beloon mijzelf zo: Slecht eten dat té lekker is. Onnodige dure hobby-uitgaven (vooral in het verleden gedaan, ben daar klaar mee denk ik).
  Uitslapen. Soms een mooi kledingstuk. Soms meer hardloopschoenen in 1 maand dan ik in 5 jaar kan verslijten.

  Helaas zijn de leukste dingen niet te koop, dus ik geef niet alles gelijk uit aan zaken die me maar heel even iets zullen bieden.
 • Mijn definitie van geluk: Dat je het niet erg zou vinden als op dat moment de aarde zou op houden te bestaan, of zelfs alleen jouw eigen bestaan. Dat het beleven dan dit ene moment, de lange weg sinds je geboorte tot hier aan toe, het allemaal de moeite waard maakt.
 • Dit is waar ik van geniet: Diep in de ogen van een boeiende vrouw mogen kijken.
  Intimiteit
  Diepe, openhartige gesprekken
  Lachen
 • Zo ontspan ik me het liefst: Chillen (tv, laptop, etc)
  Sporten (van alles)
  Met vrienden afspreken
 • Ik word ontroerd door: (kinder)leed, hoe klein ook
  dingen die niet waren, of niet zullen zijn
  als iemand waar ik om geef ongelukkig is
 • Ik kan me ergeren aan: onrechtvaardigheid
  onhebbelijkheid
  onachtzaamheid
  onredelijkheid
  de vijandigheid tussen mensen, en de afstandelijkheid tussen de sexen
 • In een relatie kan ik me ergeren aan: Mij niet uit laten spreken als ik iets belangrijks te zeggen of een foute aanname over mij te ontkrachten heb.
 • Hoe je een relatie levendig houdt: Verandering. Sleur bestrijden. Ook tussen de lakens.
  Niet veranderen, blijven wie je was toen je verliefd op elkaar werd.
 • Ik geef (mijn) kinderen deze normen en waarden mee: Zo veel.
  Maar omstandigheden die je treft in je leven bepalen hoe ver die normen je zullen brengen, niet alles is zo zwart-wit te leren of mee te nemen.
 • Hoe ik met tegenslagen om ga: Ik ben wat gewend, en ga gewoon verder. De pijn gaat nooit weg, maar krijgt een plaatsje waar ik er niet steeds mee geconfronteerd word.
  Positieve herinneringen houd ik dichter bij me.
 • Mijn lijfspreuk: Als je iets doet, doe het dan goed, maar vooral ook om de goede reden.
  of,
  Don't judge a book by its cover.
 • Ik ben zowel een ochtend- als een avondmens
 • Waar ik om kan lachen: Verrassende wendingen. Spontane gebeurtenissen.
 • Het belang dat ik hecht aan humor in een relatie: Ligt er totaal aan hoe je tot elkaar staat als partners.
  Iemand hoeft niet grappig te zijn om mij te kunnen behagen, en ik hop ook niet dat iemand mij niet meer zou willen als ik minder grappig was.
  Humor is leuk, mooi, en zo veel meer, maar uiteindelijk toch bijzaak in het grotere plaatje.

  Liever een goed hart en goede bedoelingen dan een grappenmaakster waar ik niet van op aan kan.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Vrij zijnBanner van MagspiritBanner van danskalender