Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is marcel22

Maak favoriet 

foto marcel22foto marcel22foto marcel22foto marcel22Bekijk foto's 
WeegschaalWeegschaalZwijn - AardeZwijn - Aarde
' Hoi,

Welkom op mijn profiel en zal ik proberen een beeld te geven van wie ik ben en wat ik heb. Mijn leven verloopt tot nu toe met een duidelijk pad naar realisatie van de essentie van het leven, het loslaten / afpellen van de illusies. In contact met de ander, wordt dit ook steeds essentiëler en zie ik als eerste / op de voorgrond, het oorspronkelijke meisje in de vrouw, daarachter de volwassen vrouw in deze wereld.

Dit pure wezen weet wat zuivere liefde inhoud en kan zij ook alleen zuivere liefde aannemen. Hetzelfde geldt voor mij en tevens wil ik ook alleen zuivere liefde delen in een relatie. Ik kan feitelijk niets met een ego-illusie, het idee dat je iets anders kunt zijn, dan je van pure oorsprong gewoon bent. Noem het ziel of Goddelijke wezen.

Zou liefde een vrouwelijke energie zijn, het principe mannelijk, dan heb ik ze wel in evenwicht denk ik. Vanuit dat principe is het voor mij “logisch” dat de essentie van alles de Absolute Waarheid is. Ongeacht dat we daar geen voorstelling van kunnen maken, lijkt me dat we daar uiteindelijk altijd op uitkomen. Dus waarom niet meteen als lichtbaken zien op ons levenspad.

Kijk ik naar het pure wezen in de vrouw, dan wederom is dit de waarheid van haar. De absolute waarheid, waar ik 100% voor kies, geeft me ook een gevoel van bescherming voor onzuiverheden in deze wereld. Het behoud mijn integriteit. Ook mijn intuïtieve innerlijke stem blijft helder in verbinding met onze begeleiders door de keuze voor de absolute waarheid.

Nu “zoek” ik min of meer natuurlijk naar iemand met deze zelfde insteek, terwijl ik weet dat dit van bovenaf geregeld wordt. Mijn ervaringen hierin gaan met treden omhoog tot we elkaar als innerlijk gelijke ontmoeten. Dat zullen we dan ook meteen merken in een soort van resonantie op ziels-niveau.

Weten wat je Bent en wat je Hebt, vind ik in een relatie het belangrijkste. Ik zet enerzijds nooit een stempel op wat je Bent, het pure Goddelijke wezen. Anderzijds mag er openlijk menselijke eigenaardigheden uitgesproken worden. Ik hou niet van “op eieren lopen”.

Dan is er openheid en is het gewoon heerlijk om in pure, evenwichtige liefde, in elkaar op te gaan, elkaar te bevrijden van alle niet-liefde en het bewustzijn te heropenen. Een liefde die we als persoon niet kunnen controleren, wat voor het gevoel ook niet nodig is. Een ontmoeting met de andere ziel, via de blikken in de ogen en met subtiele aanraking.
-----------

In de relatieve wereld ben ik verder actief met mijn technisch bedrijfje waarbij ik geometrische lichtobjecten maak. zie www. teqdesign. nl s' Zomers vertoef ik graag op een puur-natuur strandje en verder heb ik naast een filosofische kant ook een humor waar je wellicht buikpijn van kunt krijgen.

Groet, Marcel'

Introductie

 • Ik ben een man
 • Ik ben 60 jaar
 • Jouw leeftijd doet er voor mij niet toe
 • Ik zoek iemand voor een vriendschap
 • Mijn lengte is 176 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een slank postuur
 • Ik woon in de provincie Noord-Brabant
 • Ik heb als sterrenbeeld Weegschaal
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Zwijn - Aarde
 • Ik ben van W-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Vrij zijnBanner van danskalenderBanner van Magspirit