Home » Vriendschap » Profiel bekijken

Maak favoriet 

foto mariamagdalenafoto mariamagdalenafoto mariamagdalenafoto mariamagdalenaBekijk foto's 
WeegschaalWeegschaalHond ~ AardeHond ~ Aarde

Hobby & Sport

  • Ben ik sportief? ja fanatiek
  • De sporten die ik beoefen:Ik ben dol op wandelen. in het bos, op het strand, liefst met de hond. Ik word daar rustig van. Sinds kort ga ik weer naar de sportschool Ik doe bodypumping, bodybalance (combinatie van yoga en tai chi) en bbb en een enkele keer spinning en geniet daar van. Ik krijg meer energie en vind het belangrijk om een goede conditie te houden. Ik wil heel graag nog een een wandeltocht door de Grand Canyon du Verdon maken in Frankrijk. Als ik sport ben ik fanatiek.
  • Volg ik sporten (passief)?Ik ben geen tv kijker, dus kijk ik zelden naar sport. Wat ik wel eens op zijn tijd leuk vind is een tenniswedstrijd of ff kijken naar gewichtheffen. . . , en als dat net niet lukt is wel heel leuk.
  • Mijn hobbies:Mijn favoriete hobby is en blijft toch wel lezen. Ik besteed hier toch wel gemiddeld zo 'n 1. 5 uur per dag aan maar ja lezen doe ik altijd tussendoor zoals op de toilet. Ik heb een half jaar geleden een digitale spiegelreflexcamera gekocht. Ik heb er nog niet zoveel mee gedaan maar hoop dat binnenkort wel te doen. Fotografie is al jaren een passie van mij. Ook zou ik graag op dansles willen. maar dan samen met een partner. Het lijkt me geweldig om met een geliefde de tango te dansen. Alles is interessant wat ook maar met cultuur heeft te maken. Met de juiste mensen hiervoor blijft er dan amper tijd meer over om te lezen . Al hoewel? Verder vind ik het leuk om bij mooi weer in de tuin bezig te zijn. En als ik de tijd er voor had ging ik ook nog lekker klussen in huis, maar helaas schiet dat er bij in.
  • Heb ik huisdieren?Ik heb twee siames poezen genaamd Beppie en Loulou. Het zijn twee hele lieve knuffelkatten. Ik geniet van hun aanwezigheid en mag graag met ze op schoot zitten, Elke ochtend begroeten ze me en als ik thuis kom dan laten ze ook even zien dat ze blij zijn dat ik er weer ben.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Yoga Alliance erkend