Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Susi26

Maak favoriet 

foto Susi26foto Susi26Bekijk foto's 
LeeuwLeeuwTijger ~ HoutTijger ~ Hout

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: Ik zeg altijd dat het dan over is maar realiseer me dat dat het vaak comlpexer is. Als je bijvoorbeeld een lange relatie hebt en het het gebeurd na 10 jaar dan is het anders dan als de relatie nog niet zo lang is. Afhankelijk van de situatie en mijn geveol kijk ik of ik relatie wil beeindigen of hoe met situatie om te gaan. Al vraag vraag me af of mijn vertrouwen weer helmaal herstelt kan worden als ik na vreemdgaan toch zou proberen of relatievoortgezet kan worden. Maar ik denk er dus niet gemakkelijk over en in principe is relatie na vreemdgaan over.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: Hangt van relatie af. Voelt goed of niet. Maar liever niet.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: een lange reis maken naar Afrika of Zuid Amerika of wereldreis. een eigen bedrijfje opstarten in organiseren van creatieve en culturele activiteiten in basisschoolleeftijd en proberen eigen kunst te maken en te verkopen en denk ik kado kopen voor dierbaren.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest: erotische lectuur -lezen?? Lezen vind ik geen probleem. Maar als mijn partner payboys e. d aanschaft daar zou ik wel moeite mee heben als ik een relatie met hem heb.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk: Proberen er wat aan te doen en rondkijken naar ander werk.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Jos Kleijnen, coach en trainer