Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Susi26

Maak favoriet 

foto Susi26foto Susi26Bekijk foto's 
LeeuwLeeuwTijger ~ HoutTijger ~ Hout

Levensvisie

 • Ik ben een uitgaand persoon
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Is verweven in hoe ik naar het leven kijk en hoe ik dingen benader. Langere tijd geleden las ik veel boeken rond dit thema en heb ik ook meerder cursussen gedaan. Nu doe ik dat niet meer maar is het wel verweven in mijn manier van denken en heo ik in het leven sta. Al ben ik nu op andere manier nog steeds op zoek naar levenswijsheid.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ik wil graag dingen samen ondernemen en vind het belangrijk dat een partner dat ook wil maar wil zeker ook dat beide parners hun eigen dingen blijven doen en eigen hobby''s houden. Wat ik het belangrijkste vind is eigenlijk dat partner net als ik de prioriteit bij relatie of "ons samen" heeft liggen (in langdurige relatie) dan komt alles denk ik wel goed.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Nu zie ik 1 of 2 a 3 x per week vrienden.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Een manier om heel dichtbij elkaar te zijn en ook een mogelijkheid om je relatie nog meer te verdiepen. Spel vind ik hierin belangrijk. Begint al eerder dan het fysieke.
 • Mijn werk: Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ben onderweg. Wat ik belangrijk vind in werk is dat ik me kan ontwikkelen, mijn creativiteit erin kwijt kan en goed met collega's om kan gaan. Liefst doe ik iets waarmee ik bijdraag aan maatschappij. Het gaat mij niet om een hoge positie maar om vervulling door een baan te doen waar ik echt mijn ei / bezieling in kwijt kan. Rest van mijn leven was tot voor kort voor mij altijd belangrijker dan werk.
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie: Partner is belangrijker maar aangezien ik baan met bezieling wil doen is baan in toekomst hoop ik ook deel van wie ik ben. Dus is ook zelfontplooiing.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan: Telefoonnumer en (email)adressen van vrienden en familie, een dagboek en belangrijke nummers en info om eventueel belangrijk dingen te regelen mocht er iets misgaan. Lonelyplanet, landkaart en beginplanning over waar logeren en info over eventuele hotspots. Digitale spiegelreflex, spiritueel boek, basiskleding en lichtgewicht tent e. d.
 • Ik beloon mijzelf zo: Ja, als ik iets heb bereikt wat ik moeilijk vond mag ik iets kopen wat ik graag wil. Of ik trakteer een vriendin en mezlef op iets lekkers.
 • Mijn definitie van geluk: Het contact met dierbaren om je heen, gevoel van groei en in ontwikkeling blijven, realiseren wat er toe doet en daar naar leven, contact met gelijkgestemden, iemand hebben waarvan je weet dat die er altijd voor je is. Maar ook theatervoorstelling in de duinen, de geur van schoon bed, het geveolna het zonnen op het strand met een lekker drankje of hapje na, alleen op vakantie naar Batrcelona, genieten van lekker eten e. d.
 • Dit is waar ik van geniet: creatief bezig zijn, contact met dierbaren, een geod gesprek, contact met gelijkgestemden, culturele verrassend theater / muziek / film e. d. bezoeken, cabaret, verrassende dingen, aangenaam verbaasd worden, gesprekken over diepere dingen, ontspanning, op vakantie gaan / weekendje weg.
 • Zo ontspan ik me het liefst: creatief bezig zijn, bijkletsen met vrienden, culturele verrassend theater / muziek / film e. d. bezoeken, cabaret, breinbrekers maken, sauna
 • Ik word ontroerd door: Veel. Ik ben erg sensitief en invoelend.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Jos Kleijnen, coach en trainer