Home » Vriendschap » Profiel bekijken

Maak favoriet 

foto WinterKoning
SteenbokSteenbokKonijn ~ HoutKonijn ~ Hout

Levensvisie

 • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
 • Het maakt mij niet uit of mijn partner uitgaand of huiselijk is
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mijn partner
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit:Vanuit mijn geest, de ander de ruimte gunnen; eigenlijk onvoorwaardelijk. Door mijn brede en ruime tolerantiegrens.
  Voelen, realiseren, lezen, denken, ervaren en relativeren. Er over praten en elkaar tot een inzicht brengen. Mededogen.
  Bewust leven of zoveel mogelijk. Reiki geven aan mezelf en anderen. Nadenken, lachen om een inzicht. Kansen zien.

  Sinds mei 2016 heb ik een aantal Ayahuasca reizen gemaakt.
  Ik ben diep dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Naast verdieping, begrip, echte helderheid en een onbeschrijfelijk groot gevoel van liefde en kracht, is dit ook voeding voor mijn hart!

  Mezelf opladen en ontladen door de kracht te laten stromen die yoga losmaakt. Vinyasa en Ashtanga.


  Mind: I'm worried.
  Heart: Just relax.
  Mind: But, I'm totally lost now.
  Heart: Just follow me.
  Mind: But you've never been there before.
  Heart: Trust me, you'll love it.

  Soul: If you two would shut up
  I'd show you the map.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo:Met sommige vrienden bel ik wekelijks, andere maandelijks. Over t algemeen zie ik ze iets te weinig. Maar dat is ook wel oke, als we elkaar zien is het echt goed. Tijd voor mezelf is ook heel waardevol en genietbaar. Het is een wisselwerking.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij:" It's easy to take off your clothes and have sex. People do it all the time. But opening up your soul to someone, letting them into your spirit, thoughts, fears, future, hopes, dreams. . . . that is being naked. "

  Sex is een expressie van passie, van liefde en vertrouwen. Even belangrijk als een echt gesprek. Bijzonder en uniek deel van je relatie. Wezenlijk verschil tussen relatie en vriendschap. Met partner lekker intiem en relaxed zuiver tot elkaar komen, heel waardevol en leuk. Bijzonder! Sex om de sex is begrijpbaar vanuit je lustgevoel(mij toch echt veel te vlak en hol).
  Het haalt het nooit bij 'bedrijven van de liefde' met iemand met wie je echt diep kan connecten. Dan is het soms ook wel zo intens en fijn, om te experimenteren en elkaar tot grote hoogte van zuiver genot te brengen. Ik heb interesse in sacred sex. Relaxed groeien in harmonie en voelen met elkaar; tantra lijkt me een mooie verdiepende reis en ontdekking.
  I want someone who sees the πŸ”₯in my eyes and wants to Play with it ✨


  Op festivals heb ik verschillende groepsworkshops mogen doen over tantra. Blijkbaar was een sterke wens tot diepe zuivere verbinding(voorbij veel, op zielsniveau), latent aanwezig. Voel me intens dankbaar voor het opgedane inzicht en ik ben oprecht blij dat ik qua gevoel veel verder mag kijken(ook durf) dan de 'westerse oppervlakkige piekorgasme variant'. Het is waarschijnlijk een lange reis(vanaf wat ik ooit 'geleerd' heb), naar echt zuivere tantrische liefde bedrijven. Echt alles in mij heeft het er graag voor over om die groeistappen te voelen / weten. Er is geen haast, wel ben ik heel blij dat ik(eindelijk, okt '19) een verdiepende tantramassage workshop mag doen.
  (Liefdesverklaring aan het lijf)
  Zin in :-)
 • Mijn werk:Werk als sommelier. Regelmatig in restaurants, af en toe bij clubs of op locatie. Heb van hobby, mijn werk kunnen maken. Was ook mijn eigen bedrijf steeds aan het ontwikkelen. Erg leuk om te doen. Soms 's avonds en ook wel eens in t weekend. Ruim voldoende vrije tijd buiten werken om andere leuke dingen te doen.
  Deels is mijn werk helemaal vrij invulbaar, dat is fijn. Ik werk niet heel veel; ook in avonden en weekend geniet ik van zijn / gezelligheid / vrienden.

  >> ik werk om te LEVEN :) <<

  In juni 2014 is het inzicht bij mij ontstaan dat dit werk en deze branche te weinig bevrediging geven (hiernaast vraagt het me vaak ook teveel energie, om helemaal bij mezelf te kunnen blijven). Het is zeer fijn om voor een ander te mogen zorgen, en haar / hem / het gezelschap een bijzondere en mooie ervaring te geven. Dat is geweldig als beleving, dat is ook zeker de schoonheid van gastronomie.
  Natuurlijk kan ik ook op andere meer diepgaande wijze echt iets voor een ander mens betekenen. Het is nu een bijzondere uitdaging
  om dat zo zuiver mogelijk te onderzoeken! Haha, en hier ook naar te handelen :-))
  (in het kort betekent dit dat ik meer mn hart volg nu, en mn aandacht en gevoel het meest blij worden van anderen supporten-helpen)
  ('work in progress', maybe wordt ik masseur / lichaamswerker)

  In 2020 ben ik gaan zien en voelen, welk effect alcohol op diepere niveaus blijkbaar bij me heeft. Sinds dan werk ik steeds minder als 'doorgeefluik' (waarmee ik mede faciliteer dat anderen zichzelf verdoven).
  Als vanzelf sta ik ondertussen steeds meer open voor lichtwerk, tantramassages geven, werk waarin ik liefde en zuivere care kan delen. Bijzonder proces! πŸ˜ƒ
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie:Deels belangrijk. Momenten samen staan voorop. Genieten op welke manier dan ook. Qualitytime haha.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan:Boek, muziek, kaars, fototoestel, fles wijn+opener. Massageolie. Telefoon, paspoort, lekkere schoenen.
 • Ik verwen mijzelf zo:Iets leuks of datgene waar ik allang naar uitkijk, toch mogelijk maken.
  Nieuwe jas, lekker uit eten, ineens toch op bezoek bij vriendin / vriend te lang niet gezien. Bewust genieten.
  Stilte opzoeken of creeeren.
 • Mijn definitie van geluk:Geluk heeft vele gezichten. Een moment met intensiteit, elkaar erg waarderen onbevooroordeeld. Heerlijk eten met hoge trilling(biologisch, oergroenten), vrijen, knuffelen, het samen drinken van iets bijzonders, delen van mooi gesprek. Of een andere manier van echt tot elkaar komen. Lang iets willen en bedenken, en langzaam er naar toe werken. Als alles dan op zn plaats valt....bijzonder!
 • Dit is waar ik van geniet:Lekker eten, mooi glas wijn, fijn gesprek. Spontaan vrijen, vanuit rust en respect. Intens realisatiemoment wanneer ik t niet verwacht.
  Inspirerende inzichten. Onvoorwaardelijke liefde ervaren onverwacht, zomaar. Zomaar iets doen voor een ander, leuk!
 • Zo ontspan ik me het liefst:Zitten op de bank, muziek erbij of zonder. Relaxed filmavondje, met heerlijke hapjes.
  Wierookje. Alleen zijn. Reiki :)
  Wandelen op t strand. Lezen in bed.
  Stilte :) Heeeerlijk , even helemaal geen prikkels haha!
 • Ik word ontroerd door:Echt contact hebben met iemand. Een mooi en gevoelig stuk muziek. Liefde. Pure passie.
  Oprechte waardering van iemand voelen(horen) wanneer ik t niet verwacht. Hartscontact.
 • Ik kan me ergeren aan:Onduidelijkheid, niet goed nadenken, slecht iets kunnen verwoorden. Doemdenkers / pessimisten. Jaloezie. Gierige mensen. Nonchalant vanuit luiheid. Onnodig wachten.
 • In een relatie kan ik me ergeren aan:Heel luidruchtig en overdreven aanwezig. Geen rust in jezelf. Vluchten. Teveel afwachten. Dommigheid. Jaloezie. Gierig.
  Alleen maar willen nemen en niet geven en overmatig bezig zijn met groei en spiritualiteit > 'zweven'.
 • Hoe je een relatie levendig houdt:Samen leuke dingen doen. Elkaar verassen. Goede sex vanuit plezier&harmonie, aandacht, liefde of plagen haha. Elkaar blijven ontdekken en daarin ook uitdagen. Stimuleren van elkaars groei. Open en heldere communicatie. Samen bouwen in harmonie aan een waardevoller leven voor onszelf en anderen.
 • Ik geef (mijn) kinderen deze normen en waarden mee:Respect voor anderen en hun leefomgeving. Genieten van kleine dingen. De schoonheid van de natuur. Opmerkzaamheid van bijzondere gebeurtenissen. Alles is ergens een. Dankbaarheid.
 • Hoe ik met tegenslagen om ga:Daar kan ik altijd toch wel rust in vinden. Ik probeer door relativeren mezelf te ontladen. Met realisatie plaats ik alles graag weer in perspectief.
  (zo werkt het rationeel ;)
 • Mijn lijfspreuk:Life's what you make it!

  Look, there is beauty around us:)

  Smile, it suits you!  Dream it, wish it,

  VISUALISE it, visualise it, VISUALISE it, visualise it,

  DO IT :))
 • Ik ben zowel een ochtend- als een avondmens
 • Mijn partner is een avondmens of zowel een ochtend- als een avondmens
 • Waar ik om kan lachen:Engelse humor, Jiskefet, woordspelingen. Improvisatie.
 • Het belang dat ik hecht aan humor in een relatie:Deels belangrijk, kunnen relativeren door grappen. Elkaar kunnen plagen, lachen om elkaars onkunde, onwetendheid, heerlijk haha.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift